Dan Petrescu, după Hermannstadt - CFR Cluj 0-0: „Dacă juca echipa mea precum Sibiul, eram criticat nonstop!”

Dan Petrescu, după Hermannstadt - CFR Cluj 0-0: „Dacă juca echipa mea precum Sibiul, eram criticat nonstop!”
📅 2024-09-21

Dan Petrescu, 56 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a comentat remiza cu Hermannstadt, 0-0, declarându-se surprins de stilul de joc al sibienilor.

CFR Cluj a expediat peste 20 de șuturi spre poarta adversă, dar nu a putut obține victoria la Sibiu. A fost doar 0-0, iar formația din Gruia a urcat pe locul 4 în clasament, acum la 6 lungimi în urma liderului U Cluj.

La finalul partidei, Dan Petrescu a prezentat câteva motive pentru semieșecul de astăzi, de la lipsa soluțiilor pe bancă la ineficiența jucătorilor în fața porții. Pe deasupra, s-a arătat surprins de stilul mai degrabă defensiv al gazdelor.

Dan Petrescu, după Hermannstadt - CFR Cluj 0-0: „Dacă echipa mea juca precum Sibiul, eram criticat nonstop!”

„Ce să nu funcționeze? Nu băgăm mingea în poartă. Dacă juca echipa mea precum Sibiul, eram criticat nonstop. Ăsta este fotbalul. În prima repriză am dominat, am avut ocazii, portarul lor a făcut minuni și nu am reușit să marcăm. E atipic CFR-ul de anul ăsta, marchează mult, creează multe ocazii, dar din păcate nu reușim...

Înainte marcam un gol și era de ajuns. Astăzi au fost 20 și ceva de șuturi în total, cornere, tot, dar la fazele fixe nu am fost așa inspirat.

Chiar nu am ce să le reproșez. Doar că mi-au lipsit jucătorii pe care puteam să îi bag în repriza a doua, precum Korenica și Nkololo. Sigur ne-ar fi adus un plus, așa am stat mai rău cu schimbările și nu am putut aduce nimic ofensiv. În momentul în care vrei să-l scoți pe Louis Munteanu, trebuie să bagi un Under. Ilie ne-a ținut puțin în spate cu regula asta. Dacă nu era regula Under, posibil să fi introdus un atacant, dar n-am avut cum.

Ținând cont că la meciul cu FCSB au câștigat, au bătut Iași cu 6-0 (n.r. - a fost de fapt 6-2) și 25 de meciuri nu au pierdut acasă, am fost puțin surprins. În prima parte au fost doar în apărare”, a spus Petrescu la DigiSport.

Pentru CFR Cluj urmează un duel pe teren propriu cu UTA. „Bursucul” se teme că absența lui Mohammed Kamara va cântări greu:

„Avem altă problemă acum, Kamara a luat al patrulea galben și acum avem o problemă la extreme. Nu am înțeles de ce a luat galben, i-a dat la primul lui fault, cam ușor. Mă gândesc doar la meciul următor, ăsta e cel mai important”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

FCSB a rămas în 10 oameni în meciul cu Petrolul, după ce preferatul lui Gigi Becali și-a lovit adversarul cu cotul în cap

Mihai Popescu (31 de ani), fundașul central venit în această vară de la Farul, a văzut roșu direct în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, din runda cu numărul #10 din Superliga. Mihai Popescu a debutat în tricoul celor de la FCSB etapa trecută, în remiza cu CFR Cluj, scor 2...

Scandal în peluză la FCSB - Petrolul » Gaze și scandări acide: „Stat polițienesc!”

Incidente între ultrași și jandarmi în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul. Galeria Petrolului nu este ferită de scandaluri. În urmă cu două etape, presa locală a relatat cum parte o dintre fanii Petrolului deplasați la Botoșani s-au luat la bătaie cu jandarmii. Scandal în peluză la ...

Scandal în galeria oaspeților. Suporterii ploieșteni nu mai stau unii lângă alții

Două accidentări în 14 minute în FCSB - Petrolul! » Și-au pierdut cel mai bun om în startul meciului

Cei de la Petrolul Ploiești au fost măcinați de accidentări în primele minute ale meciului cu FCSB, din runda cu numărul #10. Imediat după startul partidei, Gicu Grozav a fost implicat într-un duel cu Valentin Crețu, fundașul dreapta de la FCSB, în urma căruia a căzut prost, lovindu-se la glezna ...

Real Madrid - Espanyol, duel din runda a 6-a în La Liga » Vinicius lăsat pe bancă de Ancelotti

Campioana Spaniei și a Europei, Real Madrid, primește vizita nou-promovatei Espanyol ACUM, într-un meci din etapa cu numărul 6 a noului sezon de La Liga. Partida a început la ora 22:00, poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 2 și DigiSport 2. ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..