Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a remizat cu CFR Cluj: „Îmi doresc să depășim această barieră”

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a remizat cu CFR Cluj: „Îmi doresc să depășim această barieră”
📅 2024-09-21

Marius Măldărășanu (49 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a tras concluziile, după ce echipa lui a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, în runda cu numărul #10 din Superliga.

Marius Măldărășanu recunoaște că sibienii și-au respectat prea mult adversarii în acest meci și consideră că prima repriză a fost una destul de slabă.

Antrenorul își dorește ca echipa lui să intre în play-off în acest sezon, chiar dacă nu acesta este obiectivul primordial.

Marius Măldărășanu, după ce Hermannstadt a remizat cu CFR Cluj: „I-am respectat cam mult”

„Trebuie să fiu realist. Ne așteptam să fie un meci greu. Am făcut o primă repriză slăbuță, ne-am încăpățânat să ieșim numai cu pasă. Trebuia să ne adaptăm stilului adversarului. De aceea am și schimbat la pauză, am băgat al doilea atacant pentru a pune mai multă presiune și asta s-a văzut.

E un punct muncit, cred că a fost cel mai greu meci al nostru. Nu poți mereu să joci așa pentru că ai în față și un adversar. E un punct muncit și sunt mulțumit. Cred că a fost un respect prea mare, e CFR-ul. Nici ei nu își mai doresc să mai facă pași greșiți. Multe pase greșite, mai multe ca niciodată.

Punct cu punct se adună, ai încredere. E adevărat, sunt niște surprize plăcute anul ăsta. Dinamo, care nu mai e ce a fost anul trecut. U Cluj, care cred că se va bate la primele 3 locuri, au multă experiență. În fiecare an ne-am bătut la play-off, mi-aș dori să depășim această barieră. Nu este aceasta obiectivul, dar asta ne dorim”, a spus Marius Măldărășanu, la Prima Sport.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Scenofragia afișată de fanii ploieșteni: "Deviza-i libertate si scopul ei preasfant"

FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine

Mihai Popescu (31 de ani), fundașul central venit în această vară de la Farul, a văzut „roșu” direct în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, din runda cu numărul #10 din Superliga. Mihai Popescu a debutat în tricoul celor de la FCSB etapa trecută, în remiza cu CFR Cluj, scor...

Fenerbahce - Galatasaray 1-3 » Jose Mourinho, umilit în derby-ul Istanbulului

Galatasaray a câștigat derby-ul Istanbulului cu 3-1, pe terenul rivalilor de la Fenerbahce, într-o partidă din etapa a 6-a din campionatul Turciei. Oaspeții au deschis scorul în minutul 20, după autogolul portarului lui Fenerbahce, Dominik Livakovic. Goalkeeper-ul croat a plonjat pentru a bloca ș...

Scandal în peluză la FCSB - Petrolul » Gaze și scandări acide: „Stat polițienesc!”

Incidente între ultrași și jandarmi în prima repriză a meciului dintre FCSB și Petrolul. Galeria Petrolului nu este ferită de scandaluri. În urmă cu două etape, presa locală a relatat cum parte o dintre fanii Petrolului deplasați la Botoșani s-au luat la bătaie cu jandarmii. Scandal în peluză la ...

Scandal în galeria oaspeților. Suporterii ploieșteni nu mai stau unii lângă alții

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..