LIVE Lecce - Parma, duel din runda a 5-a în Serie A » Decizia în cazul lui Mihăilă + echipele probabile

LIVE Lecce - Parma, duel din runda a 5-a în Serie A » Decizia în cazul lui Mihăilă + echipele probabile
📅 2024-09-21

Lecce și Parma, echipele pregătite de Luca Gotti și Fabio Pecchia, se vor întâlni în această seară, de la ora 21:45, pe Stadio Via del Mare, într-un meci din etapa a 5-a a noului sezon de Serie A. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3.

Lecce - Parma » LIVE de la ora 21:45

Lecce - Parma » Echipe probabile:

Lecce (4-2-3-1): Falcone - Guilbert, Gaspar, Baschirotto, Gallo - Ramadani, Pierret - Morente, Oudin, Dorgu - Krstovic
Antrenor: Luca Gotti

Parma (4-2-3-1): Suzuki - Del Prato, Balogh, Circati, Coulibaly - Bernabe, Hernani - Man, Sohm, Cancellieri - Bonny
Antrenor: Fabio Pecchia

Stadion: Stadio Via del Mare (Lecce)
Arbitru: Marco Guida

Lecce și Parma, vecine de clasament în Serie A

Cele două echipe au înregistrat câte o victorie, un rezultat de egalitate și două înfrângeri în primele 4 etape ale noului sezon de Serie A, acumulând astfel câte 4 puncte.

Lecce a pierdut în primele două etape (0-4 cu Atalanta și 0-2 cu Inter), urmând apoi o victorie (1-0 cu Cagliari) și un rezultat de egalitate (0-0 cu Torino).

De cealaltă parte, Parma a început sezonul cu un rezultat de egalitate (1-1 cu Fiorentina, gol marcat de Dennis Man), a urmat apoi victoria surprinzătoare împotriva celor de la AC Milan (2-1, cu același Man printre marcatori), iar în ultimele două etape, formația pregătită de Fabio Pecchia a pierdut ambele partide (1-2 cu Napoli și 2-3 cu Udinese).

Mihăilă, în lotul „cruciaților” pentru deplasarea de la Lecce

Internaționalul român s-a accidentat la ultima partidă de campionat, pierdută de Parma pe teren propriu împotriva celor de la Udinese.

Mihăilă a fost implicat într-un duel cu englezul Keinan Davis în minutul 88, în urma căruia mijlocașul român a acuzat dureri la genunchi și a fost înlocuit cu Drissa Camara.

Cu toate acestea, accidentarea suferită de fostul fotbalist al Craiovei nu este una gravă, iar Mihăilă a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul din această seară, însă sunt șanse foarte mari să înceapă partida pe banca de rezerve, potrivit Gazzetei dello Sport.

În schimb, Dennis Man, cel mai bun jucător al Parmei din acest start de sezon, cu două goluri și un assist în primele patru etape, este anunțat din nou titular.

Clasament Serie A:

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Cofondatorul unui mare lanț de săli de fitness: „Românii care merg la sală sunt atipici față de europeni” + Ce înseamnă „gym anxiety” și cum poate fi depășită

EPISODUL 12. Invitatul de astăzi al emisiunii Health Talks by GSP este Alexandru Lascăr, președintele Asociației centrelor de fitness și cofondator al unui mare lanț de săli de fitness din România, Stay Fit Gym # El explică de ce piața de profil din țara noastră este diferită față de cea din Vest...

Federer, mai acid ca niciodată la adresa tenisului actual: „Am fost păcălit”

Roger Federer (43 de ani), câștigător a 20 de turnee de Grand Slam, s-a declarat „păcălit” de tenisul actual. Elvețianul acuză faptul că nu mai există jucători tehnici, iar totul poate fi rezolvat doar cu forță în acest moment, datorită avansului tehnologic al rachetelor. Roger Federer: „Am fost ...

CSM București este superfavorită în deplasarea de azi cu Podravka Koprivnica, din Liga Campionilor

CSM București joacă astăzi de la ora 19:00, în Croația, cu Podravka Koprivnica, în etapa a 3-a din Liga Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 3 și PrimaSport 2. CSM București a plecat vineri în Croația pe ruta, București-Belgrad-Zagreb și apoi cu autocarul spre Koprivnica. ...

Decizie importantă a ploieștenilor înaintea confruntării cu FCSB: „Am ajuns la un acord”

Petrolul a anunțat prelungirea angajamentului cu stoperul Marian Huja, 25 de ani, până în vara 2026. Vestea oficializată pe canalele de comunicare ale clubului i-a mulțumit pe fani, fix înaintea partidei de diseară cu campioana României, FCSB Marian Huja, 25 de ani, este unul dintre cei mai buni ...

Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”

Marius Burcă, președintele de la Metaloglobus, a declarat că echipa are drept de promovare și se va lupta să ajungă în Superligă. Bucureștenii au spulberat-o azi pe Viitorul Târgu Jiu, 7-0, în etapa a 7-a din Liga 2. Metaloglobus este în acest moment pe locul 2 din Liga 2, cu 15 puncte obținute î...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..