LIVE Real Madrid - Espanyol, duel din runda a 6-a în La Liga

LIVE Real Madrid - Espanyol, duel din runda a 6-a în La Liga
📅 2024-09-21

Campioana Spaniei și a Europei, Real Madrid, va primi vizita nou-promovatei Espanyol în această seară, de la ora 22:00, într-un meci din etapa cu numărul 6 a noului sezon de La Liga. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 2 și DigiSport 2.

Real Madrid - Espanyol » LIVE de la ora 22:00

Real Madrid - Espanyol » Echipe probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Bellingham - Rodrygo, Mbappe, Vinicius Jr.
Antrenor: Carlo Ancelotti

Espanyol (4-4-2): J. Garcia - El Hilali, Kumbulla, Cabrera, Romero - Tejero, Kral, Aguado, Carreras - Puado, Veliz
Antrenor: Manolo Gonzalez

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Arbitru: Jose Munuera

Real Madrid, trei victorii consecutive în toate competițiile

După un început de sezon în care a avut parte de mici sincope (1-1 cu Mallorca și Las Palmas), trupa pregătită de Carlo Ancelotti pare să-și fi regăsit ritmul.

În ultimele două etape din La Liga, „galacticii” au reușit să se impună (2-0 cu Betis și Real Sociedad), ajungând astfel la un total de 11 puncte după primele 5 jocuri. Drept urmare, „Los Blancos” ocupă poziția a 3-a în campionatul Spaniei, fiind la 4 puncte în spatele liderului Barcelona.

De asemenea, cei de la Real Madrid au reușit să câștige și partida de debut al noului sezon de UEFA Champions League.

Campioana „en-titre” a competiției a învins-o pe vicecampioana Germaniei, VfB Stuttgart, pe teren propriu, cu 3-1, grație reușitelor lui Mbappe, Rudiger și Endrick. Pentru oaspeți a marcat Deniz Undav.

De cealaltă parte, Espanyol a acumulat 7 puncte după primele 5 etape ale noului sezon de La Liga, iar astfel ocupă poziția a 12-a în clasament.

După ce a pierdut primele două jocuri (0-1 cu Valladolid și Real Sociedad), trupa pregătită de Manolo Gonzalez a remizat cu Atletico Madrid pe Wanda Metropolitano (0-0) și a câștigat partidele disputate împotriva celor de la Rayo Vallecano (2-1) și Alaves (3-2).

Clasament La Liga:

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Povestea pictorului George Bellows, artist pe teren la baschet și baseball, pe pânză la tenis și box: „Nu știu nimic despre box. Pictez doi bărbați care încearcă să se omoare unul pe celălalt”

Gazeta Sporturilor continuă seria de povești care are la bază legătura mai multor artiști, fie ei scriitori, pictori sau muzicieni, cu sportul și dragostea față de o disciplină sau altă, dar și despre influențele universului sportiv în opera lor. Episodul trei: pictorul George Bellows (1882-1925)...

Starul din Premier League a venit la antrenamente cu bolidul de peste 300.000 de lire » Fanii au reacționat imediat: „Arată ca o cărămidă lego”

Anthony Gordon (23 de ani), extrema stânga de la Newcastle, a fost văzut părăsind antrenamentul echipei într-o mașină neobişnuită și a stârnit un val de reacții în mediul online. Englezul are un început bun de sezon! A bifat patru apariții în Premier League pentru „Coțofene”, marcând un gol. Aces...

MM Stoica a recaționat după ce Becali a fost reclamat de CCA: „În 1989 au fost oameni care au murit pentru ca toată lumea să poată vorbi”

Mihai Stoica a reacționat după ce a auzit că Gigi Becali a fost reclamat de CCA, după ce a acuzat arbitrajul în meciul cu Hermannstadt, scor 2-0. FCSB a pierdut meciul cu Hermannstadt de la finalul lunii august, iar Becali a fost nervos la finalul meciului din cauza arbitrajului. „Nici Kovacs, ni...

Planul lui Becali în plin sezon, demolat în direct: „Am pățit-o eu la FCSB și a fost haos”

Raul Rusescu (36 de ani) nu crede că ideea enunțată de Gigi Becali (66), aceea de a schimba sistemul de joc în plin sezon, va fi benefică pentru FCSB. În urmă cu 4 zile, Becali declara că se gândește la un modul de joc cu 3 stoperi. Rusescu, fost golgheter al roș-albaștrilor și triplu campion al ...

Tottenham - Brentford, duel din runda a 5-a în Premier League » Șansele lui Drăgușin: echipe probabile

Tottenham și Brentford, echipele pregătite de Ange Postecoglou și Thomas Frank, se vor întâlni în această după-amiază, de la ora 17:00, pe Tottenham Hotspur Stadium din Londra, într-un meci din etapa a 5-a a noului sezon de Premier League. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în dir...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..