Anthony Gordon, starul din Premier League, a venit la antrenamente cu un GMC Hummer de peste 300.000 de lire

Anthony Gordon, starul din Premier League, a venit la antrenamente cu un GMC Hummer de peste 300.000 de lire
📅 2024-09-21

Anthony Gordon (23 de ani), extrema stânga de la Newcastle, a fost văzut părăsind antrenamentul echipei într-o mașină neobişnuită și a stârnit un val de reacții în mediul online.

Englezul are un început bun de sezon! A bifat patru apariții în Premier League pentru „Coțofene”, marcând un gol. Acesta chiar a fost convocat de selecționerul Lee Carsley la naționala Angliei pentru partidele din Liga Națiunilor.

FOTO. Anthony Gordon a atras atenția tuturor cu bolidul de peste 300.000 de lire

De această dată, Gordon a reușit să atragă atenția tuturor cu autovehiculul său. El a fost văzut părăsind terenul de antrenament într-un GMC Hummer EV nou-nouț, potrivit The Sun.

Vehiculul a stârnit multă atenție datorită dimensiunilor sale. Este primul de acest fel care ajunge în Regatul Unit după ce a fost fabricat în SUA.

Mașina electrică de 320.000 de lire sterline este uriașă, cântărind 4.500 de kilograme, și are nevoie de aproximativ zece ore pentru a fi încărcată.

Hummer EV are trei motoare electrice de 1.014 cai putere, iar această versiune poate ajunge de la 0 la 96 km/h în aproximativ 3 secunde.

Fanii au reacționat imediat: „Arată ca o cărămidă lego”

O înregistrare video cu mașina lui Gordon a devenit virală pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat.

Anthony Gordon in the UK’s first ever EV Hummer leaving the training ground today 💪🏻#NUFC #NUFCFans pic.twitter.com/YS8pqiQERu

— Lauren (@laurenback_) September 18, 2024

Anthony Gordon va primi ofertă de prelungire

Presa britanică anunță că lui Gordon i se va oferi un nou contract la Newcastle după ce a impresionat de la sosirea sa de la Everton în 2023.

El a fost aproape de o mutare la Liverpool în timpul perioadei de mercato din vară, dar transferul nu s-a materializat.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Jucătorul de pe lista lui Lucescu a marcat din nou » Acesta nu joacă pe un post ofensiv

Fundașul central Virgil Ghiță (26 de ani) a marcat pentru Cracovia în victoria cu Puszcza, scor 2-1, în etapa #9 din campionatul Poloniei. Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar al stranierilor pentru meciurile cu Croația și Lituania, de pe 12 și 15 octombrie. Virgil Ghiță a din nou pe listă. ...

Chelsea s-a întors! Victorie entuziasmantă în Premier League, cu o rivală londoneză

Chelsea a câștigat cu West Ham, scor 3-0 în etapa #5 din Premier League. Albaștrii au deschis runda cu un show pe London Stadium, Nicolas Jackson fiind cel mai bun de pe teren. După un sezon modest, în care abia a prins locurile de Conference League, Chelsea pare în revenire. Londonezii, cu un an...

Fostul mare atacant al lui Dinamo a numit punctul slab al „câinilor”, dar a remarcat și două plusuri

Costel Orac, 65 de ani, fostul mare fotbalist al lui Dinamo din anii '80, de trei ori campion cu marea echipă a „câinilor” din acea perioadă, a analizat pentru GSP.ro prestația roș-albilor din meciul cu Oțelul Galați, încheiat 1-1. Chiar dacă remarcă unele plusuri în comparație cu sezonul trecut,...

A rămas șocat de ce a trăit la FCSB: „Becali mi-a spus că sunt cel mai bun” » Ce a urmat: „Abia aștept să scap de ăsta!”

Adrian Petre (26 de ani), atacantul Concordiei Chiajna, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB. El a îmbrăcat tricoul roș-albastru din februarie până în octombrie 2020. Ulterior, cariera lui a luat-o la vale, a mai jucat la UTA, Farul, Levadiakos, Hermannstadt, Tunari și Chiajna. Petre a anun...

Emma Răducanu s-a accidentat din nou și a abandonat în „sferturi” la Korea Open

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a retras din sfertul de finală de la Korea Open împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, din cauza unei accidentări la picior. Răducanu s-a confruntat cu această problemă în runda precedentă, împotriva lui Yue Yuan, şi durerile au continuat şi la meciul c...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..