FCSB. Planul lui Gigi Becali, demolat de Raul Rusescu: „A fost haos când am jucat așa”

FCSB. Planul lui Gigi Becali, demolat de Raul Rusescu: „A fost haos când am jucat așa”
📅 2024-09-21

Raul Rusescu (36 de ani) nu crede că ideea enunțată de Gigi Becali (66), aceea de a schimba sistemul de joc în plin sezon, va fi benefică pentru FCSB.

În urmă cu 4 zile, Becali declara că se gândește la un modul de joc cu 3 stoperi. Rusescu, fost golgheter al roș-albaștrilor și triplu campion al României, explică de ce nu e de acord cu inițiativa patronului FCSB și oferă exemple.

VIDEO. Raul Rusescu, despre ideea tactică a lui Gigi Becali: „Așa am jucat și noi cu Reghecampf și a fost haos”

„E foarte greu, e un sistem pe care trebuie să-l antrenezi foarte mult, nu poți schimba de la o săptămână la alta din 4 fundași în 3. Din 4-2-3-1 poți schimba în 4-3-3, da, dar cu 3 stoperi lucrurile trebuie să fie schimbate total, mă refer aici la poziționare, la mișcări. Ne uităm ce a pățit Lennon la Rapid, iar el a pregătit un cantonament întreg acest sistem.

FCSB are fundași centrali pentru acest sistem, Popescu, Chiricheș, Ngezana, Dawa. Extremele? Crețu cred că poate face toată banda, Radunovic ar face față, poate și Ștefănescu ar fi o soluție pentru flancul stâng.

Eu am jucat foarte puține meciuri în 3. Și am văzut ce s-a întâmplat cu Stuttgart pe Arena Națională, am jucat cu 3 fundași centrali și a fost haos. La Unirea Urziceni jucam cu Maftei un fel de libero, dar nu jucam în 3, ci în 5, era clar 5-4-1. La FCSB nu vrei să joci în 5. Oricum, nu cred că vor juca cu 3 fundași”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Cu 3 fundași centrali, FCSB a fost zdrobită de Stuttgart

La ce meci face referire Rusescu? În 2012, în grupele Europa League, FCSB era învinsă categoric pe teren propriu de Stuttgart, scor 1-5, într-un meci în care Laurențiu Reghecampf a folosit modulul 3-4-3: Tătărușanu - Szukala, Chiricheș, Gardoș - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Latovlevici - Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tănase.

Cum ar arăta azi FCSB cu 3 stoperi

FCSB primește de la 21:30 vizita Petrolului în runda #10 din SuperLiga (liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1). Iată cum ar putea arăta un „11” al campioanei, dacă Becali își duce planul la capăt: Târnovanu – M. Popescu, Dawa, Ngezana – Al. Băluță, Olaru, Șut, Tănase, Oct. Popescu – Bîrligea, Miculescu.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Scor de maidan în Liga 2 » Acum se joacă Focșani - FCU Craiova + toate rezultatele

Focșani - FCU Craiova , ultimul meci al rundei #7 din Liga 2, are loc acum. Alte 6 partide s-au jucat de la ora 11:00, iar Metaloglobus a făcut scor cu Viitorul Tg. Jiu, 7-0. În acest sezon de Liga 2, 8 cluburi nu au drept de promovare în Superliga: Corvinul Hunedoara, CSC Șelimbăr, Steaua Bucure...

Momente de panică în prelungirile partidei Concordia Chiajna - Metalul Buzău

Sufletul echipei Dinamo: „Pot mai mult”

Astrit Selmani, 27 de ani, este impresionant în startul sezonului în atacul lui Dinamo. Știe și face și faza defensivă, a marcat de 5 ori în 10 etape și a scos 3 penalty-uri pe care tot el le-a transformat. Este tot nemulțumit! Astrit Selmani a punctat din nou pentru Dinamo, în remiza cu Oțelul (...

Cine arbitrează meciul U Cluj - Universitatea Craiova. Revine după mai bine de o lună la centru

Arbitrul Andrei Chivulete (37 de ani) va fi la centru în meciul dintre U Cluj și Universitatea Craiova. Meciul dintre U Cluj și Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 10 a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP. Andrei Chiv...

Povestea pictorului George Bellows, artist pe teren la baschet și baseball, pe pânză la tenis și box: „Nu știu nimic despre box. Pictez doi bărbați care încearcă să se omoare unul pe celălalt”

Gazeta Sporturilor continuă seria de povești care are la bază legătura mai multor artiști, fie ei scriitori, pictori sau muzicieni, cu sportul și dragostea față de o disciplină sau altă, dar și despre influențele universului sportiv în opera lor. Episodul trei: pictorul George Bellows (1882-1925)...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..