MM Stoica, după ce Becali a fost reclamat de CCA: „În 1989 au fost oameni care au murit pentru ca toată lumea să poată vorbi”

MM Stoica, după ce Becali a fost reclamat de CCA: „În 1989 au fost oameni care au murit pentru ca toată lumea să poată v
📅 2024-09-21

Mihai Stoica a reacționat după ce a auzit că Gigi Becali a fost reclamat de CCA. Patronul de la FCSB a acuzat arbitrajul în meciul cu Hermannstadt, scor 2-0.

FCSB a pierdut meciul cu Hermannstadt de la finalul lunii august, iar Becali a fost nervos la finalul meciului din cauza arbitrajului.

„Nici Kovacs, nimeni, singurul pe care îl poți compara cu arbitrii de altădată ca șmecherie e Feșnic. Singurul care are șmecherie e Feșnic, are o perversitate de nedescris. Le dă pe față. Îl chemi pe ăla la VAR, e de o perversitate de neimaginat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR”, a fost declarația lui Becali atunci.

După această declarație, Becali a fost reclamat de CCA. Regulamentul spune că, în caz de recidivă, clubul de care aparține persona o să fie depunctat cu 3 puncte.

Mihai Stoica nu crede că FCSB o să fie depunctată

Mihai Stoica nu consideră că este caz de recidivă, deoarece Becali a mai avut probleme cu CCA în sezonul precedent, nu în acesta.

„Recidiva nu există, este prima dată sezonul ăsta, nu e în probaţiune. Nu am nicio problemă. Eu am fost foarte atent mereu şi tot am apărut în faţa unor instanţe disciplinare. Eu vreau să spun doar că la Sibiu s-a comis o eroare mare (n.r. meciul arbitrat de Feşnic).

Acum că unii declară şi nu sunt atenţi la ce cuvinte folosesc. În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca toată lumea să poată vorbi. Nu e ok să jigneşti, dar ... nu l-a jignit. Suntem mult prea sensibili", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Lecce - Parma, duel din runda a 5-a în Serie A » Decizia în cazul lui Mihăilă + echipele probabile

Lecce și Parma, echipele pregătite de Luca Gotti și Fabio Pecchia, se vor întâlni în această seară, de la ora 21:45, pe Stadio Via del Mare, într-un meci din etapa a 5-a a noului sezon de Serie A. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport 3 și DigiSport 3. ...

FCU Craiova s-a făcut de râs în Liga 2. Toate rezultatele etapei: scor fluviu la București + clasamentul

Focșani - FCU Craiova 1-1 a fost ultimul meci al zilei de sâmbătă în Liga 2. Oltenii au marcat din nou din fază fixă, dar au chinuit fotbalul și au fost pedepsiți: au încasat un gol pe final și au plecat de la Foșcani doar cu un punct. Toate rezultatele etapei #7, mai jos. ...

Sold out la Gloria Bistrița - Krim Ljubljana în Liga Campionilor! Duel de foc pentru echipa lui Florentin Pera

Gloria 2018 Bistrița Năsăud joacă astăzi împotriva lui Krim Ljubljana în etapa a 3-a din Liga Campionilor. Clubul ardelean anunță „sold out” pentru partida care se va juca în sala „Terra Plast” de la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de DigiSport 3 și Prima Sport 2. Gloria Bistrița se acomod...

„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin”

Gestul lui Dorinel Munteanu, care în timpul jocului cu Dinamo (1-1) l-a tras de gulerul tricoului pe tânărul fundaș dreapta David Maftei, reprosându-i că nu-l privea când îi dădea indicații, a provocat reacția analiștilor, care i-au reproșat fostului internațional comportamentul la adresa jucător...

Costel Orac, despre șansele lui Dinamo la play-off: „Șansele cresc!”

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..