CEO-ul campionatului în care evoluează 3 români: „Vrem să fim printre primele 5 ligi din lume”

CEO-ul campionatului în care evoluează 3 români: „Vrem să fim printre primele 5 ligi din lume”
📅 2024-09-21

Omar Mugharbel, conducătorul campionatului din Arabia Saudită, are ambiții mari, ca liga pe care o conduce să intre în top 5 cele mai puternice competiții naționale din lume.

În ultimele ferestre de transferuri, Arabia Saudită a fost unul dintre principalii „prădători” pentru jucătorii cu nume, unii aflați în primii ani ai carierei, alții spre amurgul acesteia.

În această vară, cluburile saudite au cheltuit aproape 480 de milioane de euro pentru transferurile unor nume cu rezonanță, printre care Moussa Diaby, Steven Bergwijn, Houssem Aouar, Marcos Leonardo, Joao Cancelo, Ivan Toney și Mohamed Simakan. Inclusiv alți doi români au ajuns în campionatul în care evolua deja Nicolae Stanciu: Alexandru Crețu și Florin Niță.

Ambițiile șeicilor rămân la cote înalte. Aceștia plănuiesc să continue investițiile masive, căutând ca liga lor să ajungă printre cele mai bune 5 din lume.

CEO-ul campionatului din Arabia Saudită: „Vrem să fim printre primele 5 ligi din lume!”

„Vrem să fim în top 5 în lume, deși mai întâi trebuie să aspirăm la top 10. Cred că suntem aproape să intrăm în top 10, am crescut mult și continuăm să atragem vedete mondiale. Noutatea este că acum aducem și vedete tinere, care preferă să se dezvolte în Arabia Saudită”, spune Omar Mugharbel, CEO-ul competiției, într-un interviu acordat ziarului MARCA.

Prezența lui Cristiano Ronaldo în campionatul saudit este, cu siguranță, un plus: „Cristiano este unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului, iar sosirea lui a avut un impact uriaș pe teren și în afara lui, accelerând dezvoltarea competiției și atrăgând aici și alți jucători. În afara terenului, Cristiano s-a adaptat la țară, s-a integrat aici, ceea ce este de asemenea pozitiv”.

„Am făcut ca tot ce era imposibil să devină posibil”

„Planul este să continuăm să transferăm vedete și cred că totul este posibil. Am făcut ca tot ce era imposibil să devină posibil. Vrem să continuăm investițiile în Saudi Pro League în următorii ani, nu ca ce s-a întâmplat să rămână o chestiune de un sezon. Națiunea noastră respiră fotbalul, sport care a atins 80% din populație.

Vrem să continuăm să creștem în termeni comerciali și de acoperire, cu investiții în jucători atractivi și dezvoltarea generală a cluburilor noastre”, mai spune conducătorul competiției pe care MARCA o transmite în exclusivitate în Spania.

Numai două echipe din Arabia Saudită au un început perfect de sezon, Al Ittihad și Al Hilal, ambele cu câte 3 victorii. Cele două formații cu ambiții de titlu se vor înfrunta în această seară, de la ora 21:00.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Scandal în galeria oaspeților. Suporterii ploieșteni nu mai stau unii lângă alții

Două accidentări în 14 minute în FCSB - Petrolul! » Și-au pierdut cel mai bun om în startul meciului

Cei de la Petrolul Ploiești au fost măcinați de accidentări în primele minute ale meciului cu FCSB, din runda cu numărul #10. Imediat după startul partidei, Gicu Grozav a fost implicat într-un duel cu Valentin Crețu, fundașul dreapta de la FCSB, în urma căruia a căzut prost, lovindu-se la glezna ...

Real Madrid - Espanyol, duel din runda a 6-a în La Liga » Vinicius lăsat pe bancă de Ancelotti

Campioana Spaniei și a Europei, Real Madrid, primește vizita nou-promovatei Espanyol ACUM, într-un meci din etapa cu numărul 6 a noului sezon de La Liga. Partida a început la ora 22:00, poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 2 și DigiSport 2. ...

Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”

Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș, omul care a anunțat că ar fi dispus să preia pachetul majoritar de acțiuni de la club, a comentat plecarea lui Nicolae Dică din fruntea echipei și ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare în Trivale. Alb-violeții ocupă un locul modest în Lig...

Lecce - Parma » Man și Mihăilă, titulari în etapa 5 din Serie A. Alți 2 români pe bancă!

Lecce și Parma se înfruntă în aceste clipe în etapa 5 din Serie A, cu Valentin Mihăilă și Dennis Man titulari la oaspeți. Partida a început la ora 21:47, este liveTEXT pe GSP.ro și televizată de PrimaSport 3 și DigiSport 3. Rezultatele etapei #5 din Serie A LIVE » Lecce - Parma 0-0 Click AICI pen...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..