Două accidentări în 14 minute în FCSB - Petrolul! » Și-au pierdut cel mai bun om în startul meciului

Două accidentări în 14 minute în FCSB - Petrolul! » Și-au pierdut cel mai bun om în startul meciului
📅 2024-09-21

Imediat după startul partidei, Gicu Grozav a fost implicat într-un duel cu Valentin Crețu, fundașul dreapta de la FCSB, în urma căruia a căzut prost, lovindu-se la glezna piciorului drept.

GALERIE FOTO. Gicu Grozav s-a accidentat în FCSB - Petrolul

Acesta a resimțit dureri, dar a decis să continue partida. A reușit până în minutul 11, când s-a așezat pe gazon și nu a mai putut să continue. Mehmet Topal, antrenorul „lupilor”, l-a înlocuit imediat cu Akosah-Bempah, fotbalist ajuns în această vară la Ploiești.

Accidentarea lui Grozav nu pare una foarte gravă, din moment de acesta a părăsit gazonul pe propriile picioare. Gicu Grozav este cel mai important fotbalist de atac al Petrolului de la revenirea în „lupilor” pe prima scenă a fotbalului românesc. În acest sezon, fotbalistul a fost titular în toate cele 10 meciuri, timp în care a marcat două goluri.

În minutul 14, Petrolul l-a pierdut și pe Baiano, care s-a accidentat în urma unui duel cu Darius Olaru. Nici acesta nu a mai putut continua partida și a părăsit terenul, dar nu cu aceeași lejeritate precum Grozav. A avut nevoie de sprijin.

Petroliștii s-au speriat și în minutul 26, când Radunovic l-a lovit cu cotul în gură pe Rădulescu. Chiar dacă lovitura i-a produs sângerarea, Rădulescu a putut continua partida.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Alexandru Băluță, după golul marcat din meciul cu Petrolul: „M-aș fi bucurat să fie un gol de trei puncte în această seară”

Daniel Bîrligea, declarații după debutul la FCSB: „Dacă îți faci treaba, nu există presiune. A fost un debut intens”

Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a criticat pe portarul Ștefan Târnovanu pentru golul primit în finalul meciului cu Petrolul, scor 1-1, din runda #10 din Superliga. Tudorie a adus egalarea pentru Petrolul în prelungirile partidei. Gigi Becali l-a criticat pe Târnovanu pentru modul în care a i...

Gigi Becali susține că tremură pentru play-off: „Astea 4 echipe sunt deja calificate, nu le mai scoate nimeni!”

Gigi Becali, 66 de ani, susține că se teme pentru accederea în play-off după 1-1 cu Petrolul. Campioana en-titre are 10 puncte după 9 meciuri, 5 sub adversara de sâmbătă seara, ocupanta locului 6. FCSB nu se regăsește în sezonul pe care l-a început ca deținătoare a trofeului. Campioana en-titre a...

Fabricio Baiano a ieșit de pe teren acuzând probleme medicale

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..