„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo

„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
📅 2024-09-21

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a anunțat că vrea să renunțe la anumiți jucători veniți în vară la echipa lui, după 1-1 cu Dinamo.

Nervos mai ales pe jucătorii aduși în vară, Munteanu a declarat unii dintre ei nu s-au adaptat și vor pleca. În același timp, Oțelul vrea să le aducă înlocuitori.

Printre jucătorii aduși în fereastra de transferuri din vară se numără și fundașul dreapta David Maftei, luat de guler de Dorinel în timpul meciului cu Dinamo, pentru că nu s-a uitat în ochii antrenorului când acesta îi dădea indicații.

Dorinel Munteanu: „O să ne despărțim, nu s-au adaptat”

„Sunt momente când poate am sărit calul, dar ce ţine de joc, de respectarea sarcinilor... Nu este cale de înţelegere, ei trebuie să respecte sarcinile. Nu să mă subestimeze, să se uite prin tribună, că nu sunt antrenor de paie sau care primeşte telefon din tribună.

Vom mai aduce jucători, eu v-am spus că nu mă opresc aici. Doi, patru, chiar cinci jucători voi mai aduce, pentru că au avut şanse 10 etape jucătorii pe care i-am adus în vară şi eu sunt responsabil. De aceea am şi eu o parte din vină, pentru că eu i-am adus şi nu s-au integrat.

Ne vom despărţi de ei. Veţi vedea în două, trei zile. Negociem contractele, ce au ei...”, a declarat Dorinel Munteanu la Prima Sport 1. Oțelul a rămas neînvinsă și după meciul cu Dinamo și e pe locul doi în Superliga.

La cine se referă Dorinel? 5 nou-veniți la Oțelul au jucat cu Dinamo

5 nou-veniți au jucat pentru Oțelul în meciul cu Dinamo. Iustin Popescu, Maftei, Juric și Tomasevic au fost titulari, dar ultimul a ieșit accidentat în minutul 12. De pe bancă au intrat Djuric și Neluț Roșu dintre noii-veniți.

Oțelul i-a mai adus în această vară pe Maksym Kovalyov, Victor Bogaciuc, Maxim Cojocaru, Luca Andronache, Cristian Chira, Nikola Stevanovic, Albert Hofman.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Șoc pentru fosta campioană a Germaniei! A dat 3 goluri în 25 minute, apoi a urmat DEZASTRUL

Schalke a pierdut meciul cu Darmstadt, din liga a doua a Germaniei, scorul final a fost 3-5. Schalke a deschis scorul încă din minutul 14, iar în minutele 34 și 39 au mai urmat încă două. Tobias Mohr a deschis scorul, iar Moussa Sylla și Ron Schallenberg au continuat. Schalke a pierdut meciul cu ...

MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre lotul echipei pentru meciul cu Petrolul, din această seară. În etapa 10 din Superligă, FCSB primește astăzi vizita celor de la Petrolul, pe Stadionul Steaua. Meciul începe la ora 21:30 și poate fi urmărit în forma...

„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a anunțat că vrea să renunțe la anumiți jucători veniți în vară la echipa lui, după 1-1 cu Dinamo. Nervos mai ales pe jucătorii aduși în vară, Munteanu a declarat unii dintre ei nu s-au adaptat și vor pleca. În același timp, Oțelul vrea să le aducă înlocuito...

Sabău a făcut anunțul legat de echipă: „Da, sunt ultimii. Am încheiat". La ce specialiști a apelat U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că U Cluj a închis perioada de transferuri după sosirile lui Răzvan Oaidă și Artur Miranyan. Totodată, înaintea meciului cu Universitatea Craiova (mâine, ora 21:30), a prezentat detalii din „bucătăria internă" a formației ce conduce Superliga U Cluj are un nou meci ta...

Antrenor român indignat după ce l-a auzit pe Dorinel Munteanu: „E inacceptabil așa ceva!”

Florin Bratu, fostul selecționer al României U21, a răbufnit la adresa lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului l-a luat de guler pe David Maftei (20 de ani) în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1, apoi a declarat că „puteam fi mai dur”. Deși inițial a încercat să-l cauționeze pe Munteanu, crezâ...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..