Șoc pentru fosta campioană a Germaniei! Avea 3-0 în minutul 39, apoi a urmat DEZASTRUL

Șoc pentru fosta campioană a Germaniei! Avea 3-0 în minutul 39, apoi a urmat DEZASTRUL
📅 2024-09-21

Schalke a pierdut meciul de acasă cu Darmstadt, din liga a doua a Germaniei, după ce a condus cu 3-0!

Schalke a deschis scorul încă din minutul 14, iar în minutele 34 și 39 au mai urmat încă două. Tobias Mohr a deschis scorul, iar Moussa Sylla și Ron Schallenberg au continuat. 3-0 pentru gazde. Ce a urmat e incredibil!

Schalke a pierdut cu Darmstadt, 3-5, după ce a avut 3-0 în minutul 39!

După cele trei reușite al gazdelor, în minutul 45+5 Darmstadt a marcat primul gol. Echipa a primit un penalty, iar Fraser Hornby l-a fructificat.

Chiar dacă Schalke a a fost în avantaj la pauză, în repriza secundă Darmstadt a preluat conducerea.

Isac Lidberg a reușit să marcheze trei goluri la rând în minutele 56, 76 și 87 și a dus-o astfel pe Darmstadt în avantaj.

De parcă 4-3 nu era de ajuns, Sergio Lopez l-a mai marcat și pe cel de-al cincilea în minutul 90+7.

Schalke este pe locul 14 în 2. Bundesliga. După primele 6 etape, echipa are doar 4 puncte obținute. Formația a încheiat sezonul precedent din liga secundă a Germaniei pe locul 10.

Schalke a câștigat de 7 ori titlul de campioană a Germaniei, în sezoanele 1933/1934, 1934/1935, 1936/1937, 1938/1939, 1939/1940, 1941/1942 și 1957/1958.

Următorul meci pe care Schalke îl va disputa va fi pe data de 28 octombrie, împotriva celor de la Preussen Munster.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Real Madrid - Espanyol, duel din runda a 6-a în La Liga » Echipe probabile + cele mai tari cote

Campioana Spaniei și a Europei, Real Madrid, va primi vizita nou-promovatei Espanyol în această seară, de la ora 22:00, într-un meci din etapa cu numărul 6 a noului sezon de La Liga. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 2 și DigiSport 2. ...

„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”

Giovanni Becali (72 de ani) unul dintre primii agenți de jucători din fotbalul românesc este cel care îl impresariază în acest moment pe Dennis Man (26 de ani). Atacantul celor de la Parma a semnat cu firma de impresariat a fraților Becali în urmă cu trei ani, când Man a plecat de la FCSB în Ital...

Șeful de la CFR Cluj, mulțumiri în direct: „Ei au salvat clubul”

Înaintea meciului cu Hermannstad de azi, Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a dezvăluit că situația financiară de la echipă era foarte grea atunci când a venit el, iar ultimele transferuri au ajutat mult. CFR Cluj a vândut șase jucători în această vară. Aceștia sunt: Otele, Sava, Bîrligea...

Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Mioveni - Argeș, derby local la matineu

Azi au loc 7 partide în etapa #7 din Liga 2. 6 dintre au început de la ora 11:00, iar Focșani - FCU Craiova va începe la 12:00. Toate partidele vor fi livescore pe GSP.ro În acest sezon de Liga 2, 8 cluburi nu au drept de promovare în Superliga: Corvinul Hunedoara, CSC Șelimbăr, Steaua București,...

Raul Rusescu, despre ideea tactică a lui Gigi Becali: „Așa am jucat și noi cu Reghecampf și a fost haos”

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..