MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul
📅 2024-09-21

În etapa 10 din Superligă, FCSB primește astăzi vizita celor de la Petrolul, pe Stadionul Steaua. Meciul începe la ora 21:30 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.

Mihai Stoica, despre lotul FCSB-ului în meciul cu Petrolul

Mihai Stoica a dezvăluit că este posibil ca unul dintre cei trei fundași centrali să nu fie în lot, din cauza accidentărilor, iar în acest context Edjouma ar putea să fie rezervă.

„Este o întrebare la care nu pot să răspund. E posibil, din cei trei, unul să nu fie nici în lot. Nu vorbesc, că nu are sens, dar vedem.

Edjouma este posibil să fie în lot, să fie pe bancă, dacă într-adevăr este o problemă cu unul dintre cei trei fundaşi centrali. Altfel, ar trebui să facă antrenament foarte bun amândoi, pentru a fi joi pregătiţi să joace titulari", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Mihai Stoica, laude pentru Bîrligea, înaintea debutului oficial al atacantului la FCSB

După ce Elias Charalambus a dezvăluit deja că Bîrligea va juca în meciul cu Petrolul, MM l-a laudat pe atacantul venit de la CFR Cluj.

„Bîrligea duce preţul, nu are nicio apăsare. Nu se gândeşte deloc la treaba asta. Nu îi pasă ce se scrie despre el şi are o calitate extraordinară. Este exact ce ne dorim noi să avem, un jucător care să participe la toate fazele.

Noi ne gândim să facem ceva în Europa şi am făcut ceva până acum. Am scos două echipe care au fost mai bune decât noi. Am scos Maccabi şi am scos LASK Linz. Cu astfel de jucători poţi să faci ceva în Europa şi cred eu că se va integra rapid în echipa asta. E mare lucru ca un atacant să alerge non-stop”, a mai spus MM Stoica, pentru sursa citată.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre lotul echipei pentru meciul cu Petrolul, din această seară. În etapa 10 din Superligă, FCSB primește astăzi vizita celor de la Petrolul, pe Stadionul Steaua. Meciul începe la ora 21:30 și poate fi urmărit în forma...

„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a anunțat că vrea să renunțe la anumiți jucători veniți în vară la echipa lui, după 1-1 cu Dinamo. Nervos mai ales pe jucătorii aduși în vară, Munteanu a declarat unii dintre ei nu s-au adaptat și vor pleca. În același timp, Oțelul vrea să le aducă înlocuito...

Sabău a făcut anunțul legat de echipă: „Da, sunt ultimii. Am încheiat". La ce specialiști a apelat U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că U Cluj a închis perioada de transferuri după sosirile lui Răzvan Oaidă și Artur Miranyan. Totodată, înaintea meciului cu Universitatea Craiova (mâine, ora 21:30), a prezentat detalii din „bucătăria internă" a formației ce conduce Superliga U Cluj are un nou meci ta...

Antrenor român indignat după ce l-a auzit pe Dorinel Munteanu: „E inacceptabil așa ceva!”

Florin Bratu, fostul selecționer al României U21, a răbufnit la adresa lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului l-a luat de guler pe David Maftei (20 de ani) în timpul meciului cu Dinamo, scor 1-1, apoi a declarat că „puteam fi mai dur”. Deși inițial a încercat să-l cauționeze pe Munteanu, crezâ...

Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Denil Maldonado, 26 de ani, a povestit cum s-a adaptat la viața din Craiova, din România, și a mărturisit că și-ar dori să se prelungească angajamentul său cu Universitatea și din 2025 Denil Maldonado, 26 de ani, a lăsat o impresie pozitivă în tricoul Universității Craiova în 2024. Fundașul centr...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..