FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine

FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
📅 2024-09-21

Mihai Popescu a debutat în tricoul celor de la FCSB etapa trecută, în remiza cu CFR Cluj, scor 2-2. După acel meci, Gigi Becali și Mihai Stoica au avut cuvinte de laudă la adresa apărătorului.

Asta nu se va mai întâmpla și după meciul cu Petrolul. Mihai Popescu și-a lăsat echipa în 10 după doar 29 de minute.

FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul după eliminarea lui Mihai Popescu

La scorul de 1-0 pentru FCSB, Mihai Popescu și Alexandru Tudorie erau implicați într-un duel aerian la mijlocul terenului. Atacantul Petrolului avea prim-planul, dar Popescu a venit din spate, încercând să îi ia fața.

Apărătorul a ridicat brațul prea sus și l-a lovit pe Tudorie cu cotul în partea din spate a capului, provocându-i acestuia sângerarea. Tudorie a rămas pe teren aproximativ două minute, apoi a putut continua partida.

„Centralul” Rareș Vidican nu a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu lui Mihai Popescu. Acesta nu a înțeles decizia și a constestat vehement. Vidican nu a fost chemat la monitorul VAR pentru a revedea faza.

Acest incident a venit la câteva minute după ce Grozav și Baiano au fost accidentați și au părăsit terenul. Petroliștii s-au speriat și la faza de la mijlocul primei reprize, când Radunovic l-a lovit pe Rădulescu cu cotul în cap, dar jucătorul bucureștenilor n-a primit nici măcar „galben”.

A început să dea autografe pe margine

Eliminat, Mihai Popescu a rămas la intrarea pe tunelul care duce spre vestiare, urmărind de acolo restul primei reprize. Fanii de la Tribuna 1 au profitat de prezența lui în proximitate și i-au cerut autografe, fotbalistul conformându-se bucuros.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri gsp

Adrian Șut, declarații după FCSB - Petrolul 1-1: „Nu avem ce face, ne lingem rănile și mergem mai departe” + Ce zice de arbitrajul din această seară

Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”

Claudiu Tudor, 39 de ani, președintele de la Petrolul Ploiești, admite că sunt probleme financiare la club, până la 3 luni de restanțe salariale, dar transmite că el și ceilalți conducători sunt pe drumul cel bun în privința atragerii de sponsori. În căutare de fonduri, cei de la Petrolul au soli...

Alexandru Băluță, după golul marcat din meciul cu Petrolul: „M-aș fi bucurat să fie un gol de trei puncte în această seară”

Daniel Bîrligea, declarații după debutul la FCSB: „Dacă îți faci treaba, nu există presiune. A fost un debut intens”

Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a criticat pe portarul Ștefan Târnovanu pentru golul primit în finalul meciului cu Petrolul, scor 1-1, din runda #10 din Superliga. Tudorie a adus egalarea pentru Petrolul în prelungirile partidei. Gigi Becali l-a criticat pe Târnovanu pentru modul în care a i...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..