Fanii și apropiații lui Liam Payne, devastați de moartea artistului. Cum au reacționat la aflarea veștii: Nu-mi vine să cred

Fanii și apropiații lui Liam Payne, devastați de moartea artistului. Cum au reacționat la aflarea veștii: Nu-mi vine să
📅 2024-10-18

Surse din poliție au dezvăluit presei că au găsit camera de hotel, unde a fost cazat cântărețul, complet răvășită. Tot acolo au descoperit mai multe medicamente psihotrope. Starul a sfârșit tragic la vârsta de 31 de ani după ce a căzut de pe balcon de la etajul 3.

Fanii artistului britanic continuă să se adune în fața hotelului din Buenos Aires unde Liam Payne și-a găsit sfârșitul.

Tânără: „Liam a fost o persoană grozavă. Și ne-a ajutat pe mulți dintre noi, pe toți prietenii, pe toți fanii care sunt prieteni, Liam ne-a adus împreună. Pur și simplu îl iubesc și este foarte greu”.

Tânără: „Liam este cântărețul meu preferat. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat... este cel mai bun”.

Prietenii lui de acasă nu-și pot reveni din șoc.

Bărbat: „Aș vrea să spun doar că Liam a fost un tip grozav și băiatul pe care l-am cunoscut crescând împreună în Wolverhampton va fi cel pe care mi-l voi aminti mereu. Așa că pentru mine a fost cumplit de trist să văd această știre”.

Femeie: „Fiul meu este foarte supărat pentru că a fost un mare fan al trupei One Direction încă de la început. Și Liam a fost atât de drăguț și amabil. Când l-am întâlnit la Manchester, și-a luat timp să facă fotografii, să facă selfie-uri a făcut chiar și un mic videoclip. A fost minunat”.

Joi seară, printr-o postare pe o rețea de socializare, foștii săi colegi de trupă au transmis că sunt „complet devastați” de această veste. „Te iubim, Liam” au scris la finalul mesajului emoționant.

Cu câteva ore înainte de tragicul eveniment, Liam Payne a făcut o postare pe Snapchat despre călătoria sa în Argentina, unde venise pentru concertul fostului său coleg de trupă, Niall Horan.

Potrivit autorităților, Payne a căzut de pe balconul camerei sale, de la etajul al treilea al hotelului. Cu puțin timp înainte, poliția fusese chemată de urgență.

Managerul hotelului: „Avem un oaspete aflat sub influența drogurilor și a alcoolului. Când e conștient, sparge totul în cameră. Avem nevoie de ajutor”.

Abia veniseră agenții când s-a auzit un zgomot puternic în curtea interioară a hotelului. Artistul britanic a fost găsit zâcând pe jos. Șeful serviciilor de urgență din oraș a dezvăluit că Payne avea „o fractură craniană și leziuni extrem de grave care au dus la moartea sa imediată”.

Câteva fotografii apărute în presă arată că întrega cameră de hotel în care artistul a fost cazat era complet răvășită și multe obiecte au fost distruse. Polițiștii au descoperit și mai multe cutii cu medicamente, printre care și pastile folosite în tratamentele psihiatrice.

Liam se afla de 2 săptămâni în Argentina, potrivit prietenei sale, Kate Cassidy. Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a declarat într-o postare pe rețelele sociale că a decis să se întoarcă acasă, în Florida. Asta se întâmpla cu doar o zi înainte tragediei.

Liam Payne a ajuns faimos ca membru al One Direction, care devenise cea mai cunoscută și apreciată trupă de băieți din lume. Dar grupul s-a destrămat în 2016, iar componenții au ales drumuri diferite, inclusiv cariere solo. Și Payne a început o carieră solo.

În ciuda zâmbetului și atitudinii degajate pe care o afișa în public, muzicianul a vorbit deschis despre lupta să cu dependența. Probleme par se se fi accentuat în special după despărțirea de cântăreața Cheryl Cole, în 2018. Cei doi aveau împreună un băiețel de 7 ani.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Un copil a fost lovit de o educatoare într-o grădiniţă din Brăila. Scenele au fost filmate și postate pe internet

Poliţiştii din municipiul Brăila fac cercetări pentru purtare abuzivă, după ce în spaţiul public online a apărut un video în care o educatoare dintr-o grădiniţă ar lovi un copil, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).  

„Alimentele minune” pe care Dr. Mihaela Bilic ne recomandă să le consumăm de trei ori pe săptămână. „Zahărul ne anesteziază”

Într-o recentă postare pe rețelele de socializare, dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atrage atenția asupra impactului profund pe care alimentația îl are nu doar asupra sănătății fizice, ci și asupra comportamentului nostru zilnic.

Un copil de 10 ani din Dâmboviţa a plecat de acasă ca să adune PET-uri pentru a strânge bani pentru o trotinetă. VIDEO

Un copil de zece ani din localitatea Bucsani, judeţul Dâmboviţa, a plecat, pentru a doua oară de acasă, pentru a reuşi să îşi procure o trotinetă electrică. El a fost găsit de jandarmii din Prahova sub un pod.

(P) Transportul pentru afaceri între Timișoara și Budapesta: Cum să optimizezi călătoriile de business

Călătoriile de afaceri între Timișoara și Budapesta sunt frecvente pentru mulți profesioniști, având în vedere importanța celor două orașe în regiune.

Zelenski susţine că 10.000 de nord-coreeni vor lupta alături de ruşi în Ucraina: „Este primul pas către războiul mondial”

Preşedintele Ucrainei a acuzat joi Coreea de Nord că a desfăşurat ofiţeri alături de Rusia şi se pregăteşte să trimită mii de soldaţi pentru a ajuta efortul de război al Moscovei, relatează Reuters.  

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.