România se pregătește pentru intrarea în „Air Schengen”. Ce se întâmplă pe Aeroportul Otopeni

România se pregătește pentru intrarea în „Air Schengen”. Ce se întâmplă pe Aeroportul Otopeni
📅 2024-09-07

Implementarea măsurilor se va termina la finalul lunii martie.

În continuarea măsurilor luate pentru implementarea fluxurilor Schengen / non- Schengen la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, începând de vineri, 1 martie 2024, porţile de control automat la frontieră (ABC - automatic border control) vor fi relocate de către Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră de pe actualul flux de Plecări Internaţionale pe viitorul flux de Plecări non-Schengen. Astfel, temporar, capacitatea de procesare va fi redusă”, anunţă, vineri, CNAB.

Compania precizează că, împreună cu Poliţia de Frontieră, depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul pasagerilor în luna martie, când se finalizează reconfigurarea Schengen a terminalelor Aeroportului Henri Coandă.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Idei pentru cum să folosești fulgii de porumb în bucătărie. Cele mai bune rețete de pui crispy

Fulgii de porumb nu sunt doar un ingredient de bază pentru micul dejun, ci și un element surprinzător de versatil în bucătărie. Aceștia pot transforma preparatele obișnuite în delicii crocante și pline de savoare.  

Mircea Lucescu, gest de clasă după Kosovo - România 0-3: "Aș vrea să spun un singur lucru"

Ungurii au reacționat imediat după Kosovo - România 0-3: ”Noapte plină de piper la Priștina”

Un român a fost reținut la scurt timp după ce a ajuns pe aeroportul din Perugia. Ce au descoperit autoritățile italiene

Un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, care dorea să ajungă în București, a fost oprit pe Aeroportul Internațional Umbria din Perugia după ce agenții de securitate au descoperit în bagajul său mai multe obiecte interzise.

Pronunţarea pedepsei în cazul lui Donald Trump, amânată. De ce decizia survine ca o victorie uriaşă pentru fostul preşedinte

Un judecător din New York a amânat vineri pentru 26 noiembrie, după alegerile prezidenţiale din SUA, pronunţarea sentinţei în dosarul plăţilor ascunse făcute de Donald Trump către o vedetă porno, potrivit unui document al instanţe.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..