Un român a fost reținut la scurt timp după ce a ajuns pe aeroportul din Perugia. Ce au descoperit autoritățile italiene

Un român a fost reținut la scurt timp după ce a ajuns pe aeroportul din Perugia. Ce au descoperit autoritățile italiene
📅 2024-09-16

Acest lucru s-a întâmplat, joi, la punctul de control de securitate pentru zborurile internaționale, informează Știri Diaspora, care citează presa din Italia.

Poliția din Perugia a anunțat că, în timpul verificării bagajului de mână al bărbatului, agenții de securitate au descoperit un spray cu piper, un baston extensibil și un cuțit cu lama de peste 20 de centimetri, împreună cu husa acestuia. Din acest motiv, autoritățile aeroportuare italiene au decis să îl rețină pe loc și să anunțe poliția locală.

Toate obiectele periculoase au fost confiscate de autoritățile italiene. Acum, polițiștii încearcă să afle motivul pentru care românul avea asupra sa aceste obiecte și dacă intenționa să le utilizeze în mod ilegal sau să le transporte în afara Italiei.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații

În judeţele Galaţi şi Vaslui, puternic afectate de inundații, a fost instituită stare de alertă. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a admis, luni seară, solicitarea autorităţilor locale.

Fenomen astronomic rar. O eclipsă de lună parțială va putea fi văzută din România. Când are loc și de unde poate fi observată

Eclipsa parţială de Lună se produce în noaptea de 17 spre 18 septembrie (marţi spre miercuri), când Luna se va afla la graniţa dintre constelaţiile Aquarius şi Pisces.  

Decizie importantă luată de BEC în privința alegerilor parlamentare. Ce se întâmplă cu votul prin intermediul urnei speciale

Biroul Electoral Central (BEC) a emis, luni, o decizie privind votul prin intermediul urnei speciale la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2024.

Ce spune șeful INFP despre un cutremur cu magnitudinea peste 7 în România. Ce arată analiza seismologilor

Cutremurul de magnitudine 5,4 care s-a produs luni după-amiaza în Buzău face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea, unde din doi în doi ani se poate produce un astfel de seism, a declarat Constantin Ionescu, șeful INFP.

Pământul va avea o mini-lună în curând. Ce este 2024 PT5 și cum a ajuns lângă planeta noastră

Pământul va avea o nouă lună, un mic asteroid care intră pe orbita planetei noastre pentru aproximativ două luni. Această „mini-lună” va efectua o singură orbită în jurul Pământului.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..