Judecătorul respinge acuzația de omor involuntar în cazul actorului Alec Baldwin

Judecătorul respinge acuzația de omor involuntar în cazul actorului Alec Baldwin
📅 2024-10-25

Un judecător din New Mexico și-a menținut decizia de a respinge acuzația de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin, celebrul actor care a împușcat un director de imagine pe platoul de filmare al unui western, relatează AP News.

Într-o hotărâre pronunțată joi, judecătoarea Mary Marlowe Sommer și-a menținut decizia de a respinge acuzația de omucidere involuntară împotriva lui Baldwin. Ea a declarat că procurorii nu au prezentat niciun argument de fapt sau de drept care să justifice revenirea asupra deciziei sale.

Un purtător de cuvânt al avocaților lui Baldwin a declarat vineri că aceștia nu au avut o reacție imediată la decizie.

Procurorul Kari Morrissey a declarat că nu este de acord cu analiza instanței și că va ataca hotărârea prin apel. Morrissey a fost numită pentru a prelua cazul în martie 2023, după ce un alt procuror a demisionat în urma unor erori în depunerea acuzațiilor inițiale.

Cazul a fost respins la jumătatea procesului pe baza acuzațiilor că poliția și procurorii au ascuns probe de la apărare, în cazul morții din 2021 a directoarei de imagine Halyna Hutchins, pe platoul de filmare al filmului „Rust”.

Procesul lui Baldwin a fost perturbat de dezvăluirile potrivit cărora muniția a fost adusă la biroul șerifului din comitatul Santa Fe, în martie, de către un alt bărbat care ar putea avea legătură cu uciderea lui Hutchins.

Procurorii au declarat că au considerat că muniția nu are legătură cu cazul și nu este importantă, în timp ce avocații lui Baldwin susțin că anchetatorii au „îngropat” dovada într-un dosar separat și au depus cu succes o cerere de respingere.

Baldwin, actorul principal și coproducătorul filmului „Rust”, îndreptase o armă de recuzită spre Hutchins în timpul unei repetiții pe un platou de filmare de lângă Santa Fe, în octombrie 2021, când revolverul s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Citește pe Antena3.ro
Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri jurnalul

3 Zodii își schimbă viața în bine pe 26 Octombrie 2024

Sâmbătă, 26 octombrie 2024, trei semne zodiacale pornesc într-o cruciadă personală pentru a-și îmbunătăți viața.

Sfântul Dumitru 2024: Tradiții, superstiții și Focul lui Sâmedru în România

Sfântul Dumitru, sărbătorit anual pe 26 octombrie, este unul dintre cei mai importanți sfinți din calendarul creștin-ortodox și are o semnificație deosebită în tradiția populară românească. Cunoscut și sub numele de Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, această sărbătoare este încărc...

Franța vrea să introducă bilete de intrare pentru vizitarea Catedralei Notre-Dame din Paris

Ministrul Culturii din Franța, Rachida Dati, vrea să introducă bilete de intrare pentru vizitarea Catedralei Notre-Dame din Paris. Banii strânși ar fi folosiți pentru un fond de întreținere și conservare a patrimoniului religios din întreaga țară, potrivit AFP.

Liderii republicanilor din Congres o acuză pe Harris că incită la violenţă împotriva lui Trump

Liderii republicanilor din Congresul american au acuzat-o vineri pe Kamala Harris că incită la violenţă politică împotriva lui Donald Trump şi la o nouă tentativă de asasinat, după ce democrata l-a calificat drept "fascist" pe rivalul său republican la prezidenţialele din 5 noiembrie, relatează AFP.

25 Octombrie, o zi de onoare pentru eroii României, sacrificiu și devotament - istoria glorioasă a armatei Române

În fiecare an, pe 25 octombrie, România își sărbătorește cu mândrie și recunoștință forțele armate, aducând un omagiu celor care, de-a lungul secolelor, și-au pus viețile în slujba apărării și unității naționale.

Concerte caritabile, în București, pentru animalele fără stăpân

Vineri și sâmbătă, în Capitală, va fi organizat Dirty Fest, un festival ce are ca scop ajutorarea asociațiilor care se ocupă cu bunăstarea animalelor fără stăpân. Mai multe vedete, printre care și Ian Andersen, de la Jethro Tull, au ales să susțină campania.

Cât timp poți sta în picioare ca un flamingo? Răspunsul îți reflectă vârsta, arată unui nou studiu

Statul într-un picior poate fi un test bun pentru sănătatea generală a oamenilor, arată un nou studiu. Timpul în care o persoană poate sta în „poziția flamingo” scade semnificativ cu vârsta, relatează CNN.

Pascal Bruckner la București - lansare de carte și sesiune de autografe

Editura Trei și Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd.Regina Elisabeta nr.38) vă invită vineri, 25 octombrie, ora 18:30, la întâlnirea cu Pascal Bruckner, romancier şi eseist, figură emblematică a intelectualităţii franceze.

Judecătorul respinge acuzația de omor involuntar în cazul actorului Alec Baldwin

Un judecător din New Mexico și-a menținut decizia de a respinge acuzația de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin, celebrul actor care a împușcat un director de imagine pe platoul de filmare al unui western, relatează AP News.

Răsturnare de situaţie în dosarul lui Dumitru Buzatu. Judecătorii spun că rechizitoriul procurorilor DNA a fost întocmit nelegal

Curtea de Apel Iaşi a dispus, vineri, îndepărtarea de la dosar a mijloacelor de probă constând în înregistrări efectuate prin folosirea de dispozitive tehnice în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.