Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei

Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lu
📅 2024-10-22

Naomi Hedman a uimit pe toată lumea după ce s-a despărțit de Florin Ristei, însă acum șochează din nou. Vedeta s-a cuplat cu fiul Ozanei Barabancea și se pare că vine în România pentru noul iubit.

Naomi Hedman

Andrew Barabancea și Naomi Hedman formează un cuplu?

Naomi Hedman a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce s-a afișat alături de Andrew Barabancea. Chiar dacă a mărturisit că motivul despărțirii de Florin Ristei ar fi distanța, se pare că mulatra încă vizitează România pentru actualul ei partener, respectiv fiul Ozanei Barabancea.

De curând, Andrew Barabancea a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, cu care și-a lăsat mască urmăritorii. Tânărul a filmat-o pe Naomi Hedman în timp ce dansa într-un muzeu, iar felul în care i s-a adresat acesteia, a scos la iveală faptul că au o relație. Bruneta a fost denumită „babe”. Se pare că tânăra l-a dat uitării pe Florin Ristei, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de Andrew.

„Babe, be serious...we are in a museum” („Iubito, fii serioasă...suntem într-un muzeu”), a spus Andrew Barabancea în filmulețul publicat pe Instagram.

Ce spunea Florin Ristei despre separarea de Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi

Anul trecut, Florin Ristei mărturisea că relația dintre el și Naomi Hedman a luat sfârșit din cauza distanței, întrucât amândoi locuiesc în țări diferite și niciunul nu a fost dispus să facă compromisuri pentru ca relația lor să rămână închegată. Deși recunoștea că a suferit enorm, iar bruneta a reușit să îi schimbe viața, artistul nu s-a simțit pregătit să renunțe la viața lui pentru povestea lor amoroasă.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, spunea Ristei în podcastul „La Tocii”

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei

Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei.

Gerard Pique a rupt tăcerea! Dezvăluiri surprinzătoare la 2 ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia: „Cel mai bun lucru e că...”

Gerard Pique (37 de ani) și Shakira (47 de ani) au pus capăt relației lor cu mai bine de 2 ani în urmă, însă fostul fotbalist al Barcelonei a vorbit foarte rar despre cea alături de care are doi copii. Recent, în cadrul unui interviu, acesta a rupt tăcerea.

Monica Pop, criticată dur de mama ei în fața viitorului soț. Ce a putut să spună înainte de căsătoria celor doi: „Fii atent că e...”

Monica Pop (71 de ani) a fost dur criticată de mama ei în fața celui cu care avea să se căsătorească. Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat intimidați și au ajuns să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste. Ce mărturisiri a făcut celebrul medic despre relația cu Mircea Pop.

Jennifer Lawrence, mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată!

Fericire mare pentru actrița americană Jennifer Lawrence (34 de ani)! Vedeta este însărcinată cu al doilea copil. Vestea a fost confirmată de un reprezentant al vedetei, conform revistei Vogue.

Cine e "Habibi" pentru Gabriella Nastas? „E o declarație de dragoste pentru toți bărbații!" Cum își alintă focoasa brunetă iubitul, pe Kamara!

Focoasa artistă Gabriella Nastas lansează azi o super piesă, "Habibi".

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au rupt orice legătură cu George Burcea: „Nici noi n-am știut ce ne-a lovit!”

Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu acum câțiva ani, nași fiindu-le Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Aceștia nu mai mențin legătura cu actorul, motivele fiind cele pe care le regăsiți în continuarea articolului.

Pepe își invită fosta soție în continuare în instanță! „Prefer să stau cu copiii și să îmi văd de viața mea"

Pentru că s-au încins spiritele rău de tot între cei doi foști soți, Pepe și Raluca Pastramă, fiecare spunându-și partea sa de adevăr, telenovela dintre ei continuă și potrivit celebrului artist se va finaliza în instanță, acolo unde se face de obicei dreptate.

Silviu Biriș s-a căsătorit în secret! Actorul și mireasa lui au strălucit la eveniment. FOTO

Silviu Biriș s-a căsătorit în mare liniște. Actorul care în urmă cu ani de zile a terminat Teologia a mai dat o șansă iubirii, după divorțul de mama copiilor săi, Irina Cornișteanu.

Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe după apariția în emisiunea lui Dan Capatos! „Ăsta este Pepe, un om lipsit de scrupule!"

S-a pornit telenovela dintre Raluca Pastramă (32 de ni) și Pepe (45 de ani)! Artistul scoate filmulețe cu fosta soție, ea îl acuză că este total lipsit de scrupule.

Ce bolid de fițe i-a făcut cadou Prodanca fiicei ei, Sarah ?! Cât a putut să plătească pentru a-i satisface ultimul moft? „E o minune de fată”

Sarah Dumitrescu a primit cadou un Porsche Macan roșu, în valoare de 90.000 de euro.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.