Jennifer Lawrence, mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată!

Jennifer Lawrence, mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată!
📅 2024-10-22

Fericire mare pentru actrița americană Jennifer Lawrence (34 de ani)! Vedeta este însărcinată cu al doilea copil. Vestea a fost confirmată de un reprezentant al vedetei, conform revistei Vogue.

Jennifer Lawrence a confirmat că este însărcinată (Foto: GettyImages)

Jennifer Lawrence, care deține o avere de 160 de milioane de dolari, mai are un fiu, pe Cy (2 ani) cu soţul ei, Cooke Maroney (40 de ani), directorul unei galerii de artă. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 2019 la conacul Belcourt din Newport, Rhode Island.

Duminică, Jennifer Lawrence și soțul ei au fost văzuți împreună în Los Angeles. Actrița a purtat o cămașă galbenă, care i-a evidențiat burtica de gravidă.

Jennifer Lawrence adoră rolul de mamă

Anul trecut, o sursă a declarat pentru Us Weekly că: „Jennifer și Cooke se gândesc să mai facî un copil. La început nu erau siguri dacă își doresc altul pentru că rolul de părinți presupune multă muncă, dar sunt obsedați de Cy și le place să le arate videoclipuri cu el prietenilor și familiei lor”.

Au început să se gândească la posibilitatea unui al doilea copil încă de acum doi ani. Într-un interviu din 2022 pentru Vogue, Jennifer a vorbit despre bucuria de a deveni mamă pentru prima dată, spunând că nașterea fiului ei „s-a simțit ca și cum toată viața mea a luat-o de la capăt”. Eram atât de îndrăgostită. M-am îndrăgostit și de toți bebelușii de pretutindeni. Nou-născuții sunt atât de uimitori”, a explicat ea.

„Este atât de înfricoșător să vorbim despre maternitate”, a dezvăluit Jennifer Lawrence în numărul din octombrie 2022 al revistei Vogue. „Asta pentru că este atât de diferit pentru toată lumea. Dacă eu spun acum că: «A fost uimitor de la început», unele mame vor crede: «Nu a fost uimitor pentru mine la început» și se vor simți prost când se vor compara cu mine.”

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Gerard Pique a rupt tăcerea! Dezvăluiri surprinzătoare la 2 ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia: „Cel mai bun lucru e că...”

Gerard Pique (37 de ani) și Shakira (47 de ani) au pus capăt relației lor cu mai bine de 2 ani în urmă, însă fostul fotbalist al Barcelonei a vorbit foarte rar despre cea alături de care are doi copii. Recent, în cadrul unui interviu, acesta a rupt tăcerea.

Monica Pop, criticată dur de mama ei în fața viitorului soț. Ce a putut să spună înainte de căsătoria celor doi: „Fii atent că e...”

Monica Pop (71 de ani) a fost dur criticată de mama ei în fața celui cu care avea să se căsătorească. Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat intimidați și au ajuns să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste. Ce mărturisiri a făcut celebrul medic despre relația cu Mircea Pop.

Jennifer Lawrence, mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată!

Fericire mare pentru actrița americană Jennifer Lawrence (34 de ani)! Vedeta este însărcinată cu al doilea copil. Vestea a fost confirmată de un reprezentant al vedetei, conform revistei Vogue.

Cine e "Habibi" pentru Gabriella Nastas? „E o declarație de dragoste pentru toți bărbații!" Cum își alintă focoasa brunetă iubitul, pe Kamara!

Focoasa artistă Gabriella Nastas lansează azi o super piesă, "Habibi".

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au rupt orice legătură cu George Burcea: „Nici noi n-am știut ce ne-a lovit!”

Andreea Bălan și George Burcea au format un cuplu acum câțiva ani, nași fiindu-le Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Aceștia nu mai mențin legătura cu actorul, motivele fiind cele pe care le regăsiți în continuarea articolului.

Pepe își invită fosta soție în continuare în instanță! „Prefer să stau cu copiii și să îmi văd de viața mea"

Pentru că s-au încins spiritele rău de tot între cei doi foști soți, Pepe și Raluca Pastramă, fiecare spunându-și partea sa de adevăr, telenovela dintre ei continuă și potrivit celebrului artist se va finaliza în instanță, acolo unde se face de obicei dreptate.

Silviu Biriș s-a căsătorit în secret! Actorul și mireasa lui au strălucit la eveniment. FOTO

Silviu Biriș s-a căsătorit în mare liniște. Actorul care în urmă cu ani de zile a terminat Teologia a mai dat o șansă iubirii, după divorțul de mama copiilor săi, Irina Cornișteanu.

Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe după apariția în emisiunea lui Dan Capatos! „Ăsta este Pepe, un om lipsit de scrupule!"

S-a pornit telenovela dintre Raluca Pastramă (32 de ni) și Pepe (45 de ani)! Artistul scoate filmulețe cu fosta soție, ea îl acuză că este total lipsit de scrupule.

Ce bolid de fițe i-a făcut cadou Prodanca fiicei ei, Sarah ?! Cât a putut să plătească pentru a-i satisface ultimul moft? „E o minune de fată”

Sarah Dumitrescu a primit cadou un Porsche Macan roșu, în valoare de 90.000 de euro.

Oana Roman a rezolvat problema pensiei alimentare. Ce a declarat despre fostul soț, Marius Elisei

Despre pensia alimentară a Isabelei, fiica lui Marius Elisei și a Oanei Roman, s-a discutat destul de des în ultima vreme. După ce și-a învinuit fostul soț că nu a plătit pensie, vedeta a decis să ceară ajutorul specialiștilor pentru ca cea mică să-și recupereze suma de bani care i se cuvine.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.