Ce bolid de fițe i-a făcut cadou Prodanca fiicei ei, Sarah ?! Cât a putut să plătească pentru a-i satisface ultimul moft? „E o minune de fată”

 Ce bolid de fițe i-a făcut cadou Prodanca fiicei ei, Sarah ?! Cât a putut să plătească pentru a-i satisface ultimul mof
📅 2024-10-22

Anamaria Prodan (51 de ani) nu contenește să-și răsfețe copiii cu cadouri cât se poate de scumpe și de luxoase! Pe 11 septembrie, Sarah Dumitrescu, fiica ei cea mică, a împlinit 24 de ani! Cadourile din partea mamei sale au fost o vacanță la Ibiza și un bolid de lux!

Pe 11 septembrie, Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan, a împlinit 24 de ani. Familia și prietenii foarte apropiați au sărbătorit-o pe Sarah la vila de la Snagov, unde impresara i-a organizat un chef pe lux și bogăție.  În living room a fost întinsă o masă mare, ca la nuntă, iar tortul imens a avut 7 etaje. Impresara ne-a dezvăluit atunci că i-a oferit cadou o vacanță la Ibiza fiicei sale. 

„La 24 de ani, Sarah merge pe drumul ei de vis pe care singură și l-a croit și pentru care a muncit până la epuizare. 

De la mami a primit cadou o vacanță în Spania! Și încă am făcut puțin pentru acest copil minunat. Dar eu muncesc și trăiesc pentru copiii mei și să fac totul ca ei să fie liniștiți și fericiți!”,a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Sarah a primit cadou de la Anamaria Prodan și un Porsche Macan, de 90 000 de euro! 

Întoarsă din vacanța petrecută în Spania, Sarah a mai primit un cadou la care visează de un an de zile: o mașină Porsche Macan, de culoare roșie, cu care va face fără îndoială ravagii pe șoselele. 

În urmă cu un an și jumătate, impresara i-a făcut cadou fiicei sale un Mercedes GCL. Zilele trecute însă, impresara a schimbat-o cu un superb Porsche Macan,  de culoare roșie, ca focul. Ana a dat la schimb vechea mașină a fiicei sale, în valoare de 30.000 de euro, cu noul Porsche, acoperind diferența de 60 000 de euro.

„Atunci când ai copii atât de buni este o bucurie pentru un părinte să-i recompenseze cu ceea ce își doresc. 

Sunt mândră de copiii mei și oricând am să îi răsfăț pentru lucrurile minunate pe care le fac. 

Sarah este o minune de fată de care sunt atât de mândră că nu am cuvinte să povestesc. La fel sunt toți copiii mei superbi“, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

La 18 ani, Sarah a făcut praf o mașină de 80.000 de euro 

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, frumoasa Sarah a fost implicată, în urmă cu șase ani, într-un accident de circulație destul de grav. Tănăra a povestit cum a distrus atunci un bolid de lux, în valoare de nu mai puțin de 80.000 de euro, pe care îl primise cadou la majorat.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. 

Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu, la Antena Sport.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe după apariția în emisiunea lui Dan Capatos! „Ăsta este Pepe, un om lipsit de scrupule!"

S-a pornit telenovela dintre Raluca Pastramă (32 de ni) și Pepe (45 de ani)! Artistul scoate filmulețe cu fosta soție, ea îl acuză că este total lipsit de scrupule.

Ce bolid de fițe i-a făcut cadou Prodanca fiicei ei, Sarah ?! Cât a putut să plătească pentru a-i satisface ultimul moft? „E o minune de fată”

Sarah Dumitrescu a primit cadou un Porsche Macan roșu, în valoare de 90.000 de euro.

Oana Roman a rezolvat problema pensiei alimentare. Ce a declarat despre fostul soț, Marius Elisei

Despre pensia alimentară a Isabelei, fiica lui Marius Elisei și a Oanei Roman, s-a discutat destul de des în ultima vreme. După ce și-a învinuit fostul soț că nu a plătit pensie, vedeta a decis să ceară ajutorul specialiștilor pentru ca cea mică să-și recupereze suma de bani care i se cuvine.

Ce este „cocaina roz”, drogul găsit în sângele lui Liam Payne atunci când s-a sinucis. Celebrul cântăreț a murit la doar 31 de ani

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, avea în organism mai multe tipuri de droguri, inclusiv cocaină crack și metamfetamină, în momentul în care a căzut de la balconul unui hotel din Argentina.

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru au divorțat, luni, la Judecătoria Buftea! Avocatul Adrian Cuculis: „Scandalul cel mai mare este între ea și Pepe”

Raluca Pastramă a divorțat de Ibrahim Ibru, luni, la Judecătoria Buftea.

Iancu Sterp s-a căsătorit cu Denisa Coțolan, dar marele absent a fost fratele lui, Culiță. Ce a declarat cântărețul

Iancu Sterp și Denisa Cotolan au devenit, oficial, soț și soție. Căsătoria celor doi a avut loc în această duminică, în sânul familiei, marele absent de la eveniment fiind Culiță Sterp, Daniela Iliescu și fiul lor, Milan. Cântărețul a dezvăluit motivul pentru care nu i-a putut fi aproape fratelui să

Cum arată cea mai bronzată fată din lume! Are doar 18 ani și oamenii rămân șocați atunci când o văd

Megan Blain este o tânără de doar 18 ani care se luptă cu dependența de solar. Obsesia de a avea o piele bronzată perfect o determină să facă exces de bronz artificial, indiferent de riscurile la care se expune.

Oana Ioniță, urmărită de ghinion! Problemele se țin lanț de coregrafă! „Buni are grijă de noi”

Oana Ioniță (42 de ani) pare să nu traverseze cea mai bună perioadă din viața ei.

Colin Farrell, fascinat de experiența din România. Ce l-a impresionat pe celebrul actor irlandez: „Mi-a plăcut la nebunie”

Celebrul actor irlandez Colin Farrell a vizitat România în urmă cu câțiva ani, atunci când au avut loc mai multe filmări pentru pelicula „Voyagers”. Recent, acesta a vorbit despre experiența sa și a avut numai cuvinte de laudă despre țara noastră.

Cât costă o porție de mămăliguță cu brânză la pensiunea lui Chef Nicolai Tand, din Maramureș? Rețeta rapidă și părerea nutriționiștilor: „Aurul din farfurie!”

Mămăliguța cu brânză, preferata românilor, în restaurante! Cât costă o porție la pensiunea lui Chef Nicolai Tand?

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.