Sanda Țăranu, amintiri cu Delia Budeanu: „Cineva din TVR a încercat să ne învrăjbească”. În ce relații au fost, de fapt: „Fiecare avea personalitatea și frumusețea ei”

Sanda Țăranu, amintiri cu Delia Budeanu: „Cineva din TVR a încercat să ne învrăjbească”. În ce relații au fost, de fapt:
📅 2024-10-24

Vestea morții prezentatoarei de televiziune Delia Budeanu a șocat-o pe Sanda Țăranu, fosta ei colegă, din TVR, din anii comunismului. Exclusiv pentru Click!, Sanda Țăranu, o altă frumusețe a micului ecran, a dat timpul înapoi și ne-a depănat amintiri din perioada în care a lucrat împreună cu regretata prezentatoare de televiziune.

„Vestea morții ei a picat ca un trăsnet!”

Sanda Țăranu ( 85 de ani) deplânge decesul fostei sale colege din TVR, Delia Budeanu, care a încetat din viață pe 19 octombrie, la vârsta de 78 de ani:

„Vestea morții ei a picat ca un trăsnet, îmi pare nespus de rău că Delia a plecat din lumea noastră. Am apreciat-o foarte mult, era un exemplu de profesionalism. Nu știu care este motivul decesului, știu decât că era foarte atentă la alimentație, avea o dietă, nu mânca orice.

Aș fi vrut să vin de la Breaza, unde sunt acum, să îi aduc o floare, să vin la înmormântare, însă nu are cine să mă aducă la București, cu mașina, tare rău îmi pare! Condoleanțe familiei!”, spune Sanda Țăranu, exclusiv pentru Click!

„Pe ce să ne certăm? Era loc pentru toată lumea”

Sanda Țăranu mai susține că între prezentatoarele din TVR nu a existat niciodată o concurență, dimpotrivă, s-au înțeles foarte bine, colaborau, se ajutau în situațiile delicate:

„Eu și Delia ne-am înțeles foarte bine, fiecare avea personalitatea și frumusețea ei, nu era o concurență între noi, de fapt, cu niciuna dintre colege. În colectivul nostru a fost o atmosferă frumoasă, ne-am ajutat, pe ce să ne certăm?

Era loc pentru toată lumea. Îmi amintesc că, la un momentat dat, cineva din TVR a încercat să ne învrăjbească, să ducă vorba, că una dintre noi ar fi vorbit ceva nepotrivit despre cealaltă. Când mi s-a spus asta, le-am invitat pe toate colegele la o cafea și le-am întrebat dacă este adevărat ce se spune, dar au tăcut, semn că nu știau nimic.

Le-am zis așa: „Dacă cineva vă zice că aș fi spus eu ceva despre vreuna dintre voi, să mă puneți față în față cu persoana aceea”, ne-a mai mărturisit Sanda Țăranu, exclusiv pentru Click!

Cum se numea, de fapt, meseria lor, în TVR?

Sanda Țăranu a dorit să mai precizeze că ele nu au erau, de fapt, crainice, așa cum toată lumea le numește și astăzi:

„La Biroul Personal, de atunci, din TVR,  în cartea de muncă, noi nu eram trecute crainice, ci prezentatoare de televiziune, care înseamna mult mai mult. Puteai să fii mai comunicativ, să vorbești și pe lângă text. Crainice erau, de fapt, cele de la Știri, care citeau cuvânt cu cuvânt, de pe hârtie, sau de pe prompter”.

Regretata prezentatoare de televiziune Delia Budeanu a fost condusă azi pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc la Mănăstirea Ghighiu, din județul Prahova. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Vedetele s-au pregătit deja de Halloween! Ce divă a fost criticată pentru decorațiunile vulgare

Halloween se celebrează în fiecare an pe 31 octombrie, fiind popular cu precădere în Statele Unite, Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Canada, Australia și Noua Zeelandă.

Mihai Trăistariu strânge bani cu sacul, de Revelion 2025. Cât va câștiga din recitaluri și care este, de fapt, onorariul lui: „Eu cer întotdeauna...”

Mihai Trăistariu câștigă mii de euro, în Noaptea din Ani. Care este, de fapt, onorariul lui?

Tenorul Octavian Dobrotă, soțul sopranei Iana Novac, peripeții pe barcă. Cum l-a prins furtuna și cum a făcut față pericolului

Octavian Dobrotă (47 de ani), tenorul din trupa Distinto, soțul renumitei soprane Iana Novac, și-a descoperit recent pasiunea pentru bărci și plimbările pe mare.

Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea au strălucit la un eveniment la care au mers recent. Imaginile postate de cântăreață pe Instagram au atras aprecierea și admirația fanilor. Ce ținute au purtat cei doi?

Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul. Artista s-a confruntat cu acest fenomen: „A fost destul de traumatizant”

Antonia le-a vorbit copiilor ei despre bullying, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă generațiile de azi. Artista a fost la rândul ei victima acestui fenomen, motiv pentru care a decis să îi pregătească din timp pe Maya, Dominic și Akim.

Cum l-a dat gata Francisca pe TJ Miles și când se anunță nunta: „Vrem doi copii, fată și băiat!”

Francisca și TJ Miles au dat drumul în week-end la reality-show-ul lor, de la Antena Stars.

Jorge, cea mai tare surpriză pentru aniversarea soției sale, Ramona Prodea! „La anu' i-am zis că o duc cu cortul!"

S-a dovedit că Jorge știe să facă cele mai frumoase cadouri! Și-a dus soția, cu ocazia zilei sale de naștere, la Ritz Paris.

Oana Roman primește semne din partea mamei sale. Cum își face simțită prezența Mioara Roman

Oana Roman mărturisește că primește, din nou, semne din partea mamei sale decedate. Ieri, 23 octombrie, s-au împlinit 8 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica sa cea mică a povestit ce anume s-a întâmplat ieri.

Daniela Gyorfi a plecat trei săptămâni în turneu în America. Cu cine și-a lăsat artista fiica adolescentă, pe Maria

Daniela Gyorfi care a împlinit 56 de ani pe 12 octombrie s-a trezit cu noaptea-n cap și la ora 3 dimineața era deja în aeroport alături de colegii ei de breaslă, Lorenna și Jean de la Craiova.

Georgică Cornu a dat cu subsemnatul la Poliție! Marina Almășan a făcut un nou denunț! „A încălcat ordinul de restricție!” Cornu: „O chem la detectorul de minciuni!”

Georgică Cornu a fost chemat, în urmă cu două zile, la Poliție. Marina Almășan a făcut un nou denunț.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.