Georgică Cornu a dat cu subsemnatul la Poliție! Marina Almășan a făcut un nou denunț! „A încălcat ordinul de restricție!” Cornu: „O chem la detectorul de minciuni!”

 Georgică Cornu a dat cu subsemnatul la Poliție! Marina Almășan a făcut un nou denunț!  „A încălcat ordinul de restricți
📅 2024-10-24

Scandalul dintre Marina Almășan și fostul iubit, omul de afaceri Georgică Cornu, s-a reactivat în aceste zile. Omul de afaceri timișorean mai are de ispășit aproximativ două luni din ordinul de restricție, însă alaltăieri s-a trezit chemat, din nou, la Poliție, în urma unui denunț făcut de Marina Almășan. 

Prezentatoarea TVR Marina Almășan a raportat organelor de ordine faptul că fostul ei iubit ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată, în urmă cu două luni. 

Marina Almășan, un nou denunț la Poliție împotriva lui Georgică Cornu!  „Am raportat, cu probe, niște încălcări ale ordinului de restricție”

 „Fiind vorba de un dosar, nu pot vorbi despre el. Am raportat, cu probe, niște încălcări ale ordinului de restricție. Îmi doresc tare mult ca această situație să se stingă odată, să ne vedem fiecare de viețile noastre. 

12 ani de încercări, din care ultimii 6 marcați de încercări repetate și disperate de separare, cred că au fost de ajuns. 

N-aș vrea să se ajungă la lucruri grave, însă se pare că spre asta se merge. Aseară, la emisiunea lui Dan Capatos, am asistat la niste declarații halucinante, încărcate de minciuni, sunt îngrozită de acest comportament. 

Sunt într-o permanentă legătură cu avocatul Adrian Cuculis și cu echipa de la Sectia 1 Poliție și sper să reușim să încheiem cât mai pașnic acest caz complicat”, a declarat Marina Almășan, în exclusivitate pentru Click!

Georgică Cornu:  „Am chemat-o la detectorul de minciuni”

Contactat de Click!, omul de afaceri Georgică Cornu consideră că denunțul fostei iubite este nefondat, pentru că el nu a mai luat legătura cu ea de la 1 ianuarie.

 „Da, am fost din nou la Poliție. Ce să fie: un nou denunț făcut de Marina Almășan! M-am pomenit cu un telefon, alaltăieri, de la Poliție. Îmi zice polițistul: <<domnul Cornu, avem o veste cam proastă pentru dumneavoastră: trebuie să veniți să dați o declarație pentru că v-a făcut un denunț Marina Almășan. 

M-am prezentat la secție, eu unul nu am văzut denunțul, erau niște întrebări la care am răspuns. 

Am înțeles că ea a făcut acest denunț că o stresez eu cu telefoane de pe diverse cartele, că aș fi încercat să iau legătura cu ea de pe niște conturi false! Niște minciuni!

Eu nu am mai vorbit cu Marina Almășan de la 1 ianuarie! Ce cartele, ce conturi false?! Să demonstreze că am fost eu! 

Repet, eu nu am am vorbit cu ea de pe nici un telefon. Să ia Poliția telefonul meu și să-l verifice!

Eu cred că ea acum a mai avut nevoie de ceva reclamă că tocmai ce și-a lansat emisiunea și nu avea audiență”, a  declarat omul de afaceri timișorean, în exclusivitate pentru Click! 

Georgică Cornu o dă în judecată pe Marina Almășan ca să-și recupereze banii!  „Are vreo 230.000 de euro datorie la mine!”

Georgică Cornu este de părere că prin acest nou denunț Marina Almășan vrea să mascheze de fapt problema mult mai spinoasă a datoriilor pe care prezentatoarea TVR le-ar avea la el și la fiica lui. 

Omul de afaceri timișorean a cerut la Poliție ca atât el cât și Marina Almășan să fie supuși unui detector de minciuni.  

 „Eu cred că ea face toate astea ca să mascheze că are datorii la mine și la fiica mea. După ce se termină perioada ordinului de restricție, o voi acționa în judecată pentru a-mi recupera banii.

Este vorba, pe de o parte, de 230.000 de euro, bani pe care eu i-am dat ei pentru casă și mașină. Eu i-am dat ei, dar fără acte într-adevăr, 200.000 de euro pentru a-i achita lui Victor Socaciu partea lui de casă pentru că altfel nu-i dădea divorțul.

Mai are și alte datorii la mine, vreo 86 000 de euro, căci i-am reparat acoperișul că-i ploua în casă, i-am luat aragaz, mașină  de spălat vase, cuptor cu microunde etc. 

Ca să nu mai zic de alți 300 000 de euro care au fost cadourile mele către ea, excursii în toată lumea, am plimbat-o și acum nu mai recunoaște, bani pe care nu-i mai cer însă înapoi.

Am cerut la Poliție, acum când am fost, să o cheme să ne pună pe amândoi față în față la detectorul de minciuni și atunci se va vedea cine spune adevărul!”, a mai declarat omul de afaceri, pentru Click!

Georgică Cornu a făcut apel împotriva ordinului de restricție, dar judecătorii l-au respins 

În luna august, judecătorii au decis că omul de afaceri Georgică Cornu nu mai are voie să se apropie de Marina Almășan la mai puțin 200 de metri, timp de 4 luni, perioadă în care acesta este obligat să poarte și o brățară electronică de monitorizare. 

Considerându-se nedreptățit de instanță, Georgică Cornu a făcut apel, în luna septembrie, însă judecătorii i l-au respins. 

Prezentatoarea TVR a anunţat în luna iunie că s-a despărţit de Georgică Cornu, cu care a avut o relaţie de iubire de 12 ani.

Ulterior, Marina Almășan și avocatul ei, Adrian Cuculis, au solicitat ordin de protecție împotriva omului de afaceri timișorean pe motiv că acesta și-ar fi hărțuit fosta iubită și nu ar fi acceptat despărțirea. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea au strălucit la un eveniment la care au mers recent. Imaginile postate de cântăreață pe Instagram au atras aprecierea și admirația fanilor. Ce ținute au purtat cei doi?

Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul. Artista s-a confruntat cu acest fenomen: „A fost destul de traumatizant”

Antonia le-a vorbit copiilor ei despre bullying, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă generațiile de azi. Artista a fost la rândul ei victima acestui fenomen, motiv pentru care a decis să îi pregătească din timp pe Maya, Dominic și Akim.

Cum l-a dat gata Francisca pe TJ Miles și când se anunță nunta: „Vrem doi copii, fată și băiat!”

Francisca și TJ Miles au dat drumul în week-end la reality-show-ul lor, de la Antena Stars.

Jorge, cea mai tare surpriză pentru aniversarea soției sale, Ramona Prodea! „La anu' i-am zis că o duc cu cortul!"

S-a dovedit că Jorge știe să facă cele mai frumoase cadouri! Și-a dus soția, cu ocazia zilei sale de naștere, la Ritz Paris.

Oana Roman primește semne din partea mamei sale. Cum își face simțită prezența Mioara Roman

Oana Roman mărturisește că primește, din nou, semne din partea mamei sale decedate. Ieri, 23 octombrie, s-au împlinit 8 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica sa cea mică a povestit ce anume s-a întâmplat ieri.

Daniela Gyorfi a plecat trei săptămâni în turneu în America. Cu cine și-a lăsat artista fiica adolescentă, pe Maria

Daniela Gyorfi care a împlinit 56 de ani pe 12 octombrie s-a trezit cu noaptea-n cap și la ora 3 dimineața era deja în aeroport alături de colegii ei de breaslă, Lorenna și Jean de la Craiova.

Georgică Cornu a dat cu subsemnatul la Poliție! Marina Almășan a făcut un nou denunț! „A încălcat ordinul de restricție!” Cornu: „O chem la detectorul de minciuni!”

Georgică Cornu a fost chemat, în urmă cu două zile, la Poliție. Marina Almășan a făcut un nou denunț.

Ce s-a ales de Cristi Șerb, primul câștigator „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă în prezent

Îți mai amintești de Cristi Șerb, primul câștigător „Chefi la cuțite”? Bărbatul a reușit să îi cucerească pe jurați cu talentul său culinar. Ce face astăzi și cu ce se ocupă, descoperiți din rândurile de mai jos.

Alina Ceușan își cere scuze public. Oana Pellea a pus-o la punct după ce s-a fotografiat nepotrivit în loja Teatrului Odeon

După ce Oana Pellea a criticat-o pe Alina Ceușan după ce a postat în social media o fotografie în care apare într-o sală de spectacol, cu picioarele ridicate pe balustrada unui balcon, influencerița și-a cerut scuze.

Vica Blochina și-a luat diploma de psiholog. Vedeta este în culmea fericirii

Vica Blochina s-a reorientat în carieră. Fosta lui Pițurcă și-a anunțat fanii că s-a specializat într-un domeniu psihologic. Despre ce este vorba, descoperiți din continuarea articolului.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.