Oana Roman primește semne din partea mamei sale. Cum își face simțită prezența Mioara Roman

Oana Roman primește semne din partea mamei sale. Cum își face simțită prezența Mioara Roman
📅 2024-10-24

Oana Roman mărturisește că primește, din nou, semne din partea mamei sale decedate. Ieri, 23 octombrie, s-au împlinit 8 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica sa cea mică a povestit ce anume s-a întâmplat ieri. 

Oana și Mioara Roman / foto: arhiva Click!

Moartea Mioarei Roman a venit ca un șoc în rândul apropiaților. Oana Roman, cea care s-a ocupat mereu de mama sa, vorbește deseori despre ea și le povestește fanilor de pe Instagram cum decurge fiecare zi de când ea nu mai este. 

„A zis Isa că mamei trebuie să-i mulțumim”

Mioara Roman i-ar arăta semne Oanei că este în continuare prezentă din punct de vedere spiritual. Au existat câteva ocazii în care vedeta mărturisea că primește semne din partea mamei sale. Recent, Oana a trecut printr-o astfel de situație când și-a pierdut pașaportul. A dat casa cu susul în jos, însă ce avea să descopere a surprins-o total!

„Am venit chitită la etaj și am deschis o cutie în care căutase Isa de două ori, și eu de două ori. Am deschis capacul de la cutie și am găsit pașaportul înăuntru. Nu-l găsiserăm, nici eu, nici ea, deși căutasem de două ori fiecare. Și Isa a ajuns la concluzia că Mia ne-a ajutat, adică mama. Și a zis Isa că mamei trebuie să-i mulțumim, că datorită ei am reușit să-l găsim. 

Și povestea nu este gata. Într-un sertar în care căutasem eu astăzi de nebună pașaportul și nu-l găsisem, dar scosesem absolut tot din sertar, era o cutie din aceste bomboane. Și Isa acum seara, după ce am găsit pașaportul am deschis această cutie. Aceste bomboane îi plăceau foarte mult mamei mele, și mai ales îi plăceau acelea verzi, care sunt cu alune. Și în acea cutie era o singură ciocolată din aceasta verde, cum îi plăcea mamei mele. Restul erau câte două, doar aceasta mai era una singură. Și Isa a spus că trebuie să i-o punem mamei aici, unde îi aprind eu lumânarea.”, a spus Oana Roman, pe InstaStory. 

Postarea Oanei Roman / foto: captură InstaStory

„Erau atât de fericite amândouă”

În Săptămâna Mare, Oana Roman a primit un semn important din partea mamei sale. Este vorba despre un vis pe care l-a avut o fostă studentă a Mioarei Roman, pe care i l-a transmis vedetei. 

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult: «Are o strălucire aparte în ochișori, care denotă faptul că este foarte inteligentă, chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte!». O zi frumoasă îți doresc!”, a fost mesajul pe care Oana Roman l-a primit pe pagina sa personală de Instagram de la fosta studentă a celei care i-a dat viață.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea au strălucit la un eveniment la care au mers recent. Imaginile postate de cântăreață pe Instagram au atras aprecierea și admirația fanilor. Ce ținute au purtat cei doi?

Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul. Artista s-a confruntat cu acest fenomen: „A fost destul de traumatizant”

Antonia le-a vorbit copiilor ei despre bullying, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă generațiile de azi. Artista a fost la rândul ei victima acestui fenomen, motiv pentru care a decis să îi pregătească din timp pe Maya, Dominic și Akim.

Cum l-a dat gata Francisca pe TJ Miles și când se anunță nunta: „Vrem doi copii, fată și băiat!”

Francisca și TJ Miles au dat drumul în week-end la reality-show-ul lor, de la Antena Stars.

Jorge, cea mai tare surpriză pentru aniversarea soției sale, Ramona Prodea! „La anu' i-am zis că o duc cu cortul!"

S-a dovedit că Jorge știe să facă cele mai frumoase cadouri! Și-a dus soția, cu ocazia zilei sale de naștere, la Ritz Paris.

Oana Roman primește semne din partea mamei sale. Cum își face simțită prezența Mioara Roman

Oana Roman mărturisește că primește, din nou, semne din partea mamei sale decedate. Ieri, 23 octombrie, s-au împlinit 8 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica sa cea mică a povestit ce anume s-a întâmplat ieri.

Daniela Gyorfi a plecat trei săptămâni în turneu în America. Cu cine și-a lăsat artista fiica adolescentă, pe Maria

Daniela Gyorfi care a împlinit 56 de ani pe 12 octombrie s-a trezit cu noaptea-n cap și la ora 3 dimineața era deja în aeroport alături de colegii ei de breaslă, Lorenna și Jean de la Craiova.

Georgică Cornu a dat cu subsemnatul la Poliție! Marina Almășan a făcut un nou denunț! „A încălcat ordinul de restricție!” Cornu: „O chem la detectorul de minciuni!”

Georgică Cornu a fost chemat, în urmă cu două zile, la Poliție. Marina Almășan a făcut un nou denunț.

Ce s-a ales de Cristi Șerb, primul câștigator „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă în prezent

Îți mai amintești de Cristi Șerb, primul câștigător „Chefi la cuțite”? Bărbatul a reușit să îi cucerească pe jurați cu talentul său culinar. Ce face astăzi și cu ce se ocupă, descoperiți din rândurile de mai jos.

Alina Ceușan își cere scuze public. Oana Pellea a pus-o la punct după ce s-a fotografiat nepotrivit în loja Teatrului Odeon

După ce Oana Pellea a criticat-o pe Alina Ceușan după ce a postat în social media o fotografie în care apare într-o sală de spectacol, cu picioarele ridicate pe balustrada unui balcon, influencerița și-a cerut scuze.

Vica Blochina și-a luat diploma de psiholog. Vedeta este în culmea fericirii

Vica Blochina s-a reorientat în carieră. Fosta lui Pițurcă și-a anunțat fanii că s-a specializat într-un domeniu psihologic. Despre ce este vorba, descoperiți din continuarea articolului.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.