Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO
📅 2024-10-24

Andreea Bălan și Victor Cornea au strălucit la un eveniment la care au mers recent. Imaginile postate de cântăreață pe Instagram au atras aprecierea și admirația fanilor. Ce ținute au purtat cei doi?

Andreea Bălan și Victor Cornea / foto: Arhiva Click!

A trecut mai bine de un an de când Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de zile mari. Cei doi se iubesc fără rețineri și nu se sfiesc să dovedească acest lucru ori de câte ori au ocazia. 

Andreea și Victor, mai eleganți ca niciodată!

Recent, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost prezenți la un eveniment de beauty, ea fiind anunțată oficial ambasadorul unui brand renumit. Cântăreața a strălucit la brațul lui iubitului său. 

Andreea a optat pentru o rochie elegantă lungă, în culoarea anului 2024 - Peach Fuzz. A ales o coafură lejeră și un machiaj elegant, așa cum deja ne-a obișnuit. La rândul său, Victor a optat pentru o cămașă albă și costum negru, clasic, cu mici detalii care i-au scos rafinamentul în evidență. 

Andreea Bălan: „M-a atras un partener mai tânăr”

Pentru cei doi îndrăgostiți nu a contat niciodată diferența de vârstă de 10 ani. Deși au existat cârcotași care au comentat pe această temă, cântăreața mărturisea acum ceva timp că mereu s-a văzut lângă un bărbat mai tânăr decât ea. În ciuda vârstei pe care o are, Andreea mărturisește că este o fire tânără și copilăroasă. 

„Eu întotdeauna am vizualizat că o să fiu cu un bărbat mai tânăr. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am în buletin. Mi se pare că nici nu arăt și n-am nicio legătură cu vârsta mea. Eu sunt foarte copilăroasă. Sunt împărțită. Am partea asta matură, dar emoțional sunt pe la 20 de ani. Noi atragem în funcție de vibrația noastră și de energia pe care o emitem. Mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt și știm clar că vom rămâne împreună. Dacă energia mea este foarte tânără și fresh, normal că m-a atras un partener mai tânăr. E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr, din multe puncte de vedere!”, a mărturisit Andreea Bălan la Fresh by Unica.  

Și-a găsit menirea în viață 

Vedeta a lucrat mult cu ea pentru a ajunge la un nivel ridicat al inteligenței emoționale. După ani de căutare a regăsirii, Andreea Bălan a ajuns deja la un nivel perfect pentru ea. 

„E foarte important să îți găsești menirea în viață. Nu ai cum să vizualizezi decât ce urmează să ți se întâmple cândva, la un timp divin... Tu, ca femeie, trebuie să fii în energie masculină ca să poți să răzbați. Eu m-am format să fiu destul de agresivă și să îmi cer lucrurile cu agresivitate, nu cu diplomație pentru că tu reușești să ajungi  să te conectezi cu cineva doar la nivelul la care te conectezi cu tine. Fetiță din tine, fetița din mine, întotdeauna vrea să demonstreze tatălui  că a reușit! Noi nu suntem învățați de mici cu fericirea, cu iubirea, cu liniștea. Contează foarte mult să ai liniște acasă ca să poți  să ai succes!", a mai adăugat Andreea Bălan în interviul recent pentru sursa mai sus menționată.  

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Vedetele s-au pregătit deja de Halloween! Ce divă a fost criticată pentru decorațiunile vulgare

Halloween se celebrează în fiecare an pe 31 octombrie, fiind popular cu precădere în Statele Unite, Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Canada, Australia și Noua Zeelandă.

Mihai Trăistariu strânge bani cu sacul, de Revelion 2025. Cât va câștiga din recitaluri și care este, de fapt, onorariul lui: „Eu cer întotdeauna...”

Mihai Trăistariu câștigă mii de euro, în Noaptea din Ani. Care este, de fapt, onorariul lui?

Tenorul Octavian Dobrotă, soțul sopranei Iana Novac, peripeții pe barcă. Cum l-a prins furtuna și cum a făcut față pericolului

Octavian Dobrotă (47 de ani), tenorul din trupa Distinto, soțul renumitei soprane Iana Novac, și-a descoperit recent pasiunea pentru bărci și plimbările pe mare.

Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea au strălucit la un eveniment la care au mers recent. Imaginile postate de cântăreață pe Instagram au atras aprecierea și admirația fanilor. Ce ținute au purtat cei doi?

Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul. Artista s-a confruntat cu acest fenomen: „A fost destul de traumatizant”

Antonia le-a vorbit copiilor ei despre bullying, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă generațiile de azi. Artista a fost la rândul ei victima acestui fenomen, motiv pentru care a decis să îi pregătească din timp pe Maya, Dominic și Akim.

Cum l-a dat gata Francisca pe TJ Miles și când se anunță nunta: „Vrem doi copii, fată și băiat!”

Francisca și TJ Miles au dat drumul în week-end la reality-show-ul lor, de la Antena Stars.

Jorge, cea mai tare surpriză pentru aniversarea soției sale, Ramona Prodea! „La anu' i-am zis că o duc cu cortul!"

S-a dovedit că Jorge știe să facă cele mai frumoase cadouri! Și-a dus soția, cu ocazia zilei sale de naștere, la Ritz Paris.

Oana Roman primește semne din partea mamei sale. Cum își face simțită prezența Mioara Roman

Oana Roman mărturisește că primește, din nou, semne din partea mamei sale decedate. Ieri, 23 octombrie, s-au împlinit 8 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica sa cea mică a povestit ce anume s-a întâmplat ieri.

Daniela Gyorfi a plecat trei săptămâni în turneu în America. Cu cine și-a lăsat artista fiica adolescentă, pe Maria

Daniela Gyorfi care a împlinit 56 de ani pe 12 octombrie s-a trezit cu noaptea-n cap și la ora 3 dimineața era deja în aeroport alături de colegii ei de breaslă, Lorenna și Jean de la Craiova.

Georgică Cornu a dat cu subsemnatul la Poliție! Marina Almășan a făcut un nou denunț! „A încălcat ordinul de restricție!” Cornu: „O chem la detectorul de minciuni!”

Georgică Cornu a fost chemat, în urmă cu două zile, la Poliție. Marina Almășan a făcut un nou denunț.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.