O recunoști? A fost una dintre cele mai în vogă cântărețe de muzică ușoară românească din anii ’80: „Nu am locuit niciodată cu un bărbat"

O recunoști? A fost una dintre cele mai în vogă cântărețe de muzică ușoară românească din anii ’80: „Nu am locuit niciod
📅 2024-07-20

Natalia Guberna s-a numărat printre cele mai faimoase cântărețe de muzică ușoară din anii ’80 și a reușit să cucerească o mulțime de români atât prin frumusețea ei, cât și prin melodiile sale. Deși s-a bucurat mereu de succes în carieră, pe plan amoros nu prea a avut noroc.

Natalia Guberna, despre viața amoroasă

Natalia Guberna: „Sunt obișnuită așa”

De-a lungul timpului, fanii Nataliei s-au întrebat de ce nu s-a măritat și nu are copii. Fiind o fire discretă atunci când vine vorba despre viața personală, cântăreața nu a oferit prea multe detalii în acest sens. Cu toate acestea, la un moment dat, artista s-a decis să dezvăluie motivul pentru care a rămas necăsătorită, chiar dacă de-a lungul timpului a avut mai multe relații.

Natalia Guberna mărturisea că nu a locuit niciodată cu un bărbat, dedicându-se muzicii și scenei. I-a plăcut mereu să fie independentă și să își ducă traiul în singurătate, spune ea.

„Am avut o legătură de șapte ani, dar nu am locuit niciodată cu un bărbat. Sunt obișnuită așa. M-am gândit că poate sunt eu de vină. Mie îmi place scena, sunt artistă, sunt și un pic aeriană, nu pot să stau la cratiță să gătesc. Mi-ar plăcea un bărbat care să mă admire și să mă încurajeze în ceea ce fac, să mă facă să mă simt foarte bine, să fac o mâncare și să spună ce bună e mâncarea, să ne plimbăm.

Când ai însă o vârstă înaintată, ce să îi suporți unui bărbat? Să-l iei, de ce, să auzi că îl doare capul? Asta îți trebuie, după ce o viață n-ai avut grija nimănui? Dacă-ți place îți place, punct. Și dacă nu merge o relație renunți, dacă nici el nu se simte bine. Iubirea moare, la un moment dat, în sensul de a-l vedea numai pe el. Nu merg însă pe a spune că nu aș accepta pe nimeni”, a declarat Natalia Guberna în urmă cu ceva timp pentru Ego.ro.

„Nu mi-am dorit prea mult acest lucru”

Pe de altă parte, aceasta recunoaște că ani la rând și-a dorit să se căsătorească, însă ulterior a renunțat la idee. Se simte bine așa cum este în prezent și nu se plânge de singurătate.

„Îți dorești și iți tot dorești asta până obosești (n.r. – să se mărite). (…) Probabil că nu mi-am dorit prea mult acest lucru. Am și o personalitate puternica și mai am un defect sau o calitate, nici nu știu cum să-i zic: sunt foarte sincera. Spun lucrurilor pe nume, ceea ce deranjează. Cu siguranță nu este bine, pentru că uneori nu realizez că nu este momentul să fac asta”, mai spunea ea pentru cancan.

În ceea ce privește dorința ei de a avea copii, Natalia Guberna consideră că aceștia trebuie crescuți într-o familie unită, cu doi părinți, lucru care nu este valabil pentru ea.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Influencerul ar fi fost găsit într-o baltă de sânge

Andrei Versace, unul dintre cei mai renumiți influenceri din România, a fost găsit decedat în locuința sa. Descoperirea tragică a avut loc sâmbătă, 20 iulie 2024, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1.

Ilona Brezoianu, superbă în rochie de mireasă. Curcubeul le-a apărut la nuntă! Primele imagini de la eveniment

Ilona Brezoianu, (33 de ani) superbă în rochie de mireasă! Astăzi, 20.07.2024, Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios alături de alesul inimii sale, Andrei Lucian Alexandru.

Ce origini are Mirabela Dauer. Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă: „Nu pot să mă dezic de nație”

Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă.

Iulia Vântur nu s-a mai abținut! Ce i-a transmis Andreei Raicu i-a uimit pe toți: „Nebunie...”

Iulia Vântur nu s-a mai abținut! Ce i-a transmis Andreei Raicu i-a uimit pe toți.

Detalii tulburătoare despre decesul lui Andrei Versace. Când a murit, de fapt, și ce a părut pe pagina lui de Facebook imediat după tristul anunț

Corpul neînsflețit al celui care se autointitula „Regele fițelor” a fost găsit de criminaliști într-un apartament din sectorul 1, după o sesizare făcută de agentul de securitate al complexului rezidențial.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..