Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit în secret! Cum au arătat cei doi la cununia religioasă. FOTO

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit în secret! Cum au arătat cei doi la cununia religioasă. FOTO
📅 2024-10-23

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au luat pe toată lumea prin surprindere, întrucât s-au căsătorit în secret. Ieri, cei doi s-au cununat religios, iar la eveniment au fost prezenți doar cei dragi. Influencerița și soțul ei au strălucit de-a dreptul în ziua cea mare. 

Larisa Udilă s-a căsătorit în secret

„Am reușit să organizăm în doar 3 săptămâni”

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce au apărut îmbrăcați în mire și mireasă, întrucât nimeni nu știa că cei doi se căsătoresc. Ieri, pe 22 octombrie, influencerița și partenerul ei au făcut o ceremonie religioasă destul de discretă, iar astăzi vor face o petrecere alături de oamenii apropiați.

Cei doi au publicat și câteva imagini de la eveniment, iar Larisa Udilă a ținută să transmită un mesaj emoționant cu această ocazie.

„22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi. Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni.

De la prima clipă în care m-am pregătit și când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință. Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă astăzi. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire”, a scris Larisa Udilă pe Instagram.

Cum au arătat cei doi la cununia religioasă

Influencerița și soțul ei au purtat ținute spectaculoase în ziua ceremoniei religioase. În timp ce ea a optat pentru o rochie de mireasă mulată, cu dantelă, care i-a pus perfect silueta în evidență, Alexandru Ogică a ales un costum elegant din două non-culori, respectiv alb și negru. Cei doi au întors toate privirile și s-au bucurat din plin de momentul unic din viața lor.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au cununat civil în vara anului 2021, atunci când bruneta era însărcinată. Cuplul a organizat o petrecere fastuoasă, ia atmosfera a fost întreținută de Karmen și formația Gipsy Casual, într-un cadru de poveste.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Cât costă să petreci sărbătorile în pensiunile vedetelor: „Vă așteptăm la sărmăluțe și la colinde!” De Crăciun, la Monica Anghel și la Nicolai Tand e sold out! Unde-i mai ieftin?

Cât costă să petreci Revelionul și Crăciunul în pensiunile vedetelor?

Steve Aoki revine în România pentru evenimentul IQOS

Steve Aoki vine la București, pe 29 noiembrie 2024, pentru a marca 10 ani de la lansarea IQOS. Artistul a contribuit la dezvoltarea unei serii limitate de produse pentru piața japoneză, incluzând accesorii pentru dispozitivele cu tutun încălzit și o jachetă inspirată din armura unui samurai.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit în secret! Cum au arătat cei doi la cununia religioasă. FOTO

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au luat pe toată lumea prin surprindere, întrucât s-au căsătorit în secret. Ieri, cei doi s-au cununat religios, iar la eveniment au fost prezenți doar cei dragi. Influencerița și soțul ei au strălucit de-a dreptul în ziua cea mare.

Anamaria Ferentz, răsfăț la SPA! Cum se menține artista într-o formă fizică de invidiat

Timpul pare să nu treacă deloc peste Anamaria Ferentz. Cum se zice, după faptă și răsplată.

Simona Florescu a devenit nostalgică în ziua în care Ion Dichiseanu ar fi împlinit 91 de ani: „Cred foarte mult în legătura cu lumea cealaltă"

Marele actor Ion Dichiseanu ar fi împlinit 91 de ani pe 20 octombrie.

Claudia Ghițulescu, despre scandalul cu Elena Merișoreanu: „O iubesc! Trece printr-o perioadă grea...”

Elena Merișoreanu a luat foc după ce a fost întrebată despre așa zisul scandal dintre ea și colega ei mai tânără de breaslă, Claudia Ghițulescu.

Ce sexy e fiica cea mare a lui Bruce Willis! Rumer s-a pozat în costum de baie

Îi priește viața de mamă singură! Rumer Willis (36 de ani), fiica cea mare a actorului Bruce Willis (69 de an) și a lui Demi Moore (61 de ani), s-a fotografiat recent în vacanța din Fiji, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albastră.

Sanda Țăranu, vocea Teleenciclopedia, păstrează și acum rochiile din TVR: „Ne asortau hainele cu perdeluțele din spate”. Cu ce se ocupă la vârsta de 85 de ani

Sanda Țăranu ne-a dezvăluit detalii de la filmările TVR, din anii comunismului: „Nu poți filma cu umerii goi”

Irina Fodor, schimbare admirabilă de look! Cum arată acum prezentatoarea de la Asia Express 2024. FOTO

Irina Fodor și-a luat fanii prin surprindere cu o nouă schimbare de look. S-a lăsat pe mâinile specialiștilor, iar rezultatul obținut a încântat-o la maximum. Cum arată vedeta și ce anume i-a cucerit pe fani la look-ul ei.

Ela Crăciun a dat trei petreceri de ziua fiului ei, Nicholas! Ce au făcut în excursia surpriză de la Disneyland

Ela Crăciun a dat trei petreceri pentru fiul ei, Nicholas.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.