Iancu Sterp rupe tăcerea și explică de ce a lipsit cumnata lui, Daniela Iliescu, de la nuntă: „Ea are unele neînțelegeri cu Geta, cu mama, cu Ileana”

Iancu Sterp rupe tăcerea și explică de ce a lipsit cumnata lui, Daniela Iliescu, de la nuntă: „Ea are unele neînțelegeri
📅 2024-10-23

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit recent soț și soție. Tinerii și-au dorit să se căsătorească civil în urmă cu doar câteva zilee, însă absenți de la eveniment au fost Culiță, Daniela și Milan. Recent, Iancu a făcut o serie de declarații pe această temă. 

Iancu Sterp face declarații despre nuntă / foto: arhiva Click!

Culiță Sterp explica zilele trecute de ce nu a putut merge la cununia civilă a fratelui său. Cântărețul a explicat că Iancu și-a pus nunta fix pe o dată în care el avea de onorat un eveniment în Italia. A explicat, în schimb, că la nunta acestuia își va lua soția și copilul și vor fi prezenți. 

Iancu Sterp: „Dar nu este un așa monstru scandal”

Recent, Iancu Sterp a explicat faptul că există anumite neînțelegeri între femeile din familia lor: Geta, mama Geta, Ileana Sterp și Daniela Iliescu. Cu toate acestea, astfel de neînțelegeri nu ar fi împiedicat ca Daniela și Culiță să nu vină la nuntă.

„Scandalul ăsta mai mult este creat pe internet de voi, de unii oameni, pentru că, în realitate, între noi nu este niciun scandal. În familia noastră poate sunt unele neînțelegeri mai mult între femei, ca să zic așa, pentru că voi, femeile, în general, sunteți mai arțăgoase. Dar nu este un așa monstru scandal precum l-ați creat voi pe rețelele astea sociale”, a spus Iancu Sterp. 

Ulterior, acesta a mai explicat faptul că nu și-a dat seama să o cheme pe Daniela la nuntă, deoarece invitația lansată lui Culiță o implica automat și pe ea. 

„Nu m-am gândit că ar trebui să o chem pe Daniela separat, adică nici prin cap nu mi-a trecut, deoarece știam că nu o să vină fără Culiță, doar ea cu Milan, pentru că ea are unele neînțelegeri cu Geta, cu mama, cu Ileana. Dar sunt niște neînțelegeri mici, banale, din punctul meu de vedere”, a explicat Iancu.

Ce a discutat Iancu cu Daniela 

Fratele lui Culiță a mai spus că a discutat cu Daniela și a lămurit lucrurile după ce ea a postat un comentariu pe internet prin care a lăsat de înțeles că n-ar fi fost invitată la nuntă. 

„Eu am vorbit și cu ea, că ea a lăsat un comentariu că n-a fost chemată și i-am spus Danielei că nu e în regulă comentariul ăla, pentru că ea știe clar că nu ar venit fără Culiță și, într-adevăr, și-a cerut scuze și a zis că a fost un impuls de moment”, a mai spus tânărul.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Iancu Sterp rupe tăcerea și explică de ce a lipsit cumnata lui, Daniela Iliescu, de la nuntă: „Ea are unele neînțelegeri cu Geta, cu mama, cu Ileana”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit recent soț și soție. Tinerii și-au dorit să se căsătorească civil în urmă cu doar câteva zilee, însă absenți de la eveniment au fost Culiță, Daniela și Milan. Recent, Iancu a făcut o serie de declarații pe această temă.

Marina Almășan intră în războiul audiențelor cu „Vocea României”! Dan Helciug e ajutorul ei, în competiția sexelor de la TVR 2: „Dacă l-aș fi întâlnit acum 30 de ani...”

Marina Almășan intră în cursa audiențelor cu PRO TV: „Sunt perfecționistă!”

Cât costă să petreci sărbătorile în pensiunile vedetelor: „Vă așteptăm la sărmăluțe și la colinde!” De Crăciun, la Monica Anghel și la Nicolai Tand e sold out! Unde-i mai ieftin?

Cât costă să petreci Revelionul și Crăciunul în pensiunile vedetelor?

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit în secret! Cum au arătat cei doi la cununia religioasă. FOTO

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au luat pe toată lumea prin surprindere, întrucât s-au căsătorit în secret. Ieri, cei doi s-au cununat religios, iar la eveniment au fost prezenți doar cei dragi. Influencerița și soțul ei au strălucit de-a dreptul în ziua cea mare.

Anamaria Ferentz, răsfăț la SPA! Cum se menține artista într-o formă fizică de invidiat

Timpul pare să nu treacă deloc peste Anamaria Ferentz. Cum se zice, după faptă și răsplată.

Simona Florescu a devenit nostalgică în ziua în care Ion Dichiseanu ar fi împlinit 91 de ani: „Cred foarte mult în legătura cu lumea cealaltă"

Marele actor Ion Dichiseanu ar fi împlinit 91 de ani pe 20 octombrie.

Claudia Ghițulescu, despre scandalul cu Elena Merișoreanu: „O iubesc! Trece printr-o perioadă grea...”

Elena Merișoreanu a luat foc după ce a fost întrebată despre așa zisul scandal dintre ea și colega ei mai tânără de breaslă, Claudia Ghițulescu.

Ce sexy e fiica cea mare a lui Bruce Willis! Rumer s-a pozat în costum de baie

Îi priește viața de mamă singură! Rumer Willis (36 de ani), fiica cea mare a actorului Bruce Willis (69 de an) și a lui Demi Moore (61 de ani), s-a fotografiat recent în vacanța din Fiji, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albastră.

Sanda Țăranu, vocea Teleenciclopedia, păstrează și acum rochiile din TVR: „Ne asortau hainele cu perdeluțele din spate”. Cu ce se ocupă la vârsta de 85 de ani

Sanda Țăranu ne-a dezvăluit detalii de la filmările TVR, din anii comunismului: „Nu poți filma cu umerii goi”

Irina Fodor, schimbare admirabilă de look! Cum arată acum prezentatoarea de la Asia Express 2024. FOTO

Irina Fodor și-a luat fanii prin surprindere cu o nouă schimbare de look. S-a lăsat pe mâinile specialiștilor, iar rezultatul obținut a încântat-o la maximum. Cum arată vedeta și ce anume i-a cucerit pe fani la look-ul ei.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.