Ce sexy e fiica cea mare a lui Bruce Willis! Rumer s-a pozat în costum de baie

Ce sexy e fiica cea mare a lui Bruce Willis! Rumer s-a pozat în costum de baie
📅 2024-10-23

Îi priește viața de mamă singură! Rumer Willis (36 de ani), fiica cea mare a actorului Bruce Willis (69 de an) și a lui Demi Moore (61 de ani), s-a fotografiat recent în vacanța din Fiji, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albastră.

Rumer Willis a fost în vacanță în Fiji

Rumer Willis s-a pozat în vacanța din Fiji (Foto: Instagram)

Actrița americană este mândră de silueta ei impecabilă și se pare că a trecut peste despărțirea de muzicianul Derek Richard Thomas (30 de ani), alături de care are o fetiță, Louetta Isley (1 an), relatează tabloidul britanic Daily Mail. „Mai multe nuanțe de albastru”, a scris Rumer Willis, care deține o avere de 4 milioane de dolari, în dreptul imaginilor publicate pe contul ei oficial de Instagram.

Rumer Willis a purtat un costum de baie albastru (Foto: Instagram)

Ea are două surori mai mici, Scout LaRue (33 de ani) și Tallulah Belle (30 de ani).

Rumer Willis, mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă

Despre rolul de mamă, Rumer a declarat recent că a schimbat-o: „Îi sunt recunoscătoare lui Lou. Ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viața asta!”.

În timpul verii, Rumer a dezvăluit pe Instagram că ea și tatăl copilului ei s-au despărțit  După ce un fan a întrebat dacă ea și Derek sunt încă împreună, actrița a răspuns: „Nu, sunt o mamă singură, dar creștem copilul împreună”.

Nu se știe exact când Rumer și Derek au devenit iubiți, dar ei și-au făcut publică dragostea  în noiembrie 2022. Anterior, Willis a declarat că:  „Sunt cu siguranță încă deschisă să am mai mulți copii ca mamă singură, deoarece îmi doresc ca micuțul meu să aibă frați. Frații sunt una dintre cele mai bune părți din întreaga mea viață. Vreau asta și pentru Lou” . La întrebarea câți copii vrea, Rumer a răspuns: „6 sau 7”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Claudia Ghițulescu, despre scandalul cu Elena Merișoreanu: „O iubesc! Trece printr-o perioadă grea...”

Elena Merișoreanu a luat foc după ce a fost întrebată despre așa zisul scandal dintre ea și colega ei mai tânără de breaslă, Claudia Ghițulescu.

Ce sexy e fiica cea mare a lui Bruce Willis! Rumer s-a pozat în costum de baie

Îi priește viața de mamă singură! Rumer Willis (36 de ani), fiica cea mare a actorului Bruce Willis (69 de an) și a lui Demi Moore (61 de ani), s-a fotografiat recent în vacanța din Fiji, îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albastră.

Sanda Țăranu, vocea Teleenciclopedia, păstrează și acum rochiile din TVR: „Ne asortau hainele cu perdeluțele din spate”. Cu ce se ocupă la vârsta de 85 de ani

Sanda Țăranu ne-a dezvăluit detalii de la filmările TVR, din anii comunismului: „Nu poți filma cu umerii goi”

Irina Fodor, schimbare admirabilă de look! Cum arată acum prezentatoarea de la Asia Express 2024. FOTO

Irina Fodor și-a luat fanii prin surprindere cu o nouă schimbare de look. S-a lăsat pe mâinile specialiștilor, iar rezultatul obținut a încântat-o la maximum. Cum arată vedeta și ce anume i-a cucerit pe fani la look-ul ei.

Ela Crăciun a dat trei petreceri de ziua fiului ei, Nicholas! Ce au făcut în excursia surpriză de la Disneyland

Ela Crăciun a dat trei petreceri pentru fiul ei, Nicholas.

Doliu în lumea filmului. O vedetă din serialul Baywatch s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu boala

Un actor renumit s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, după o boală crâncenă: Parkinson. Moartea lui a îndoliat inimile familiei și a celor de acasă, iar vestea a fost dată de un regizor renumit.

Vasile Muraru, confundat cu Nae Lăzărescu chiar și la 11 ani de la moartea acestuia. Cum reacționează actorul: „Mai e lume care-mi zice...”

În luna decembrie a acestui an se împlinesc 11 ani de când Nae Lăzărescu s-a stins din viață. Colegul său de scenă, Vasile Muraru este și acum confundat pe stradă cu regretatul actor, însă nu se simte deloc deranjat de acest lucru.

Luminița Anghel spune adevărul despre operațiile estetice: „Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele din ziua de azi”

Luminița Anghel, una dintre cele mai cunoscute cântărețe româneși, mărturisește că este adepta operațiilor estetice, dar spune că și îngrijirea tenului joacă un rol mult mai important. Cum reușește să se mențină artista, a povestit chiar ea în cadrul celui mai recent interviu oferit presei.

Scandal între populărese! De ce s-a supărat Elena Merișoreanu pe Claudia Ghițulescu?! „M-a făcut babă!”

Claudia Ghițulescu și „mama de suflet” Elena Merișoreanu s-au luat la harță! Ce au putut să-și spună cele două?! Scandalul e în toi!

Alexia Eram l-a dat uitării pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca ar avea un nou iubit, prieten cu artistul

Nici bine nu s-a despărțit de Mario Fresh, căci Alexia Eram ar fi bifat o nouă cucerire, așa cum informează sursa CanCan.ro. Cine este presupusul iubit al Alexiei Eram. Andreea Esca și fiul său i-au dat unfollow contului de Instagram Mario Fresh.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.