Luminița Anghel spune adevărul despre operațiile estetice: „Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele din ziua de azi”

Luminița Anghel spune adevărul despre operațiile estetice: „Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele di
📅 2024-10-23

Luminița Anghel, una dintre cele mai cunoscute cântărețe româneși, mărturisește că este adepta operațiilor estetice, dar spune că și îngrijirea tenului joacă un rol mult mai important. Cum reușește să se mențină artista, a povestit chiar ea în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. 

Luminița Anghel / foto: social media

Vedeta reușește să aibă grijă de frumusețea pielii și sănătatea acesteia printr-o serie de trucuri de la care nu se abate niciodată. Ea a povestit și cum reușește să își mențină silueta, mai ales după cele 35 de kilograme pe care le-a slăbit. 

Luminița Anghel: „Nu sunt de acord cu modelele false”

Cântăreața a povestit faptul că este adepta operațiilor estetice și știe cât de important este pentru ea, fiind persoană publică, să aibă apariții ireproșabile. Nu susține însă noua modă de „înfrumusețare” la care apelează foarte mult persoane tinere, care ajung să arate „fals”, de nerecunoscut. 

„Da, sunt adepta intervențiilor estetice de bun-simț, care să nu mă facă de nerecunoscut. Consider că orice femeie trebuie să se simtă bine în pielea ei, dar mai ales ca artist trebuie să faci tot ce îți stă în putință să arăți cât mai bine. Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele din ziua de azi și cu atât mai mult cu faptul că părinții susțin financiar intervenții făcute mult prea devreme pentru vârsta lor și fără o necesitate reală. Folosesc măști hidratante, tip șervețel, care sunt la îndemâna oricui din punct de vedere financiar, folosesc fiole hidratante, creme de față făcute în farmacie, nu mă culc niciodată machiată.”, a declarat Luminița Anghel, într-un interviu viva.ro. 

„Nu gătesc dulciuri în casă” 

După ce a slăbit un număr considerabil de kilograme, Luminița Anghel este extrem de atentă la alimentația sa. Reușește să își înfrâneze poftele culinare, mai ales că este pasionată de gastronomie. Ce îi place vedetei să gătească. 

„Este știut deja că îmi place să gătesc, experimentez tot timpul rețete noi, îmi place să gătesc pentru prieteni și să organizez mese prin care să-i surprind culinar. Specialitatea mea sunt ciorbele și pastele. Nu gătesc dulciuri în casă, nu mi-am pierdut niciodată timpul să învăț rețete complicate de dulciuri, însă mă descurc destul de bine cu gogoșile, clătitele și brioșele.”, a mai spus cântăreața, pentru sursa citată. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Doliu în lumea filmului. O vedetă din serialul Baywatch s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu boala

Un actor renumit s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, după o boală crâncenă: Parkinson. Moartea lui a îndoliat inimile familiei și a celor de acasă, iar vestea a fost dată de un regizor renumit.

Vasile Muraru, confundat cu Nae Lăzărescu chiar și la 11 ani de la moartea acestuia. Cum reacționează actorul: „Mai e lume care-mi zice...”

În luna decembrie a acestui an se împlinesc 11 ani de când Nae Lăzărescu s-a stins din viață. Colegul său de scenă, Vasile Muraru este și acum confundat pe stradă cu regretatul actor, însă nu se simte deloc deranjat de acest lucru.

Luminița Anghel spune adevărul despre operațiile estetice: „Nu sunt de acord cu modelele false pe care le au tinerele din ziua de azi”

Luminița Anghel, una dintre cele mai cunoscute cântărețe româneși, mărturisește că este adepta operațiilor estetice, dar spune că și îngrijirea tenului joacă un rol mult mai important. Cum reușește să se mențină artista, a povestit chiar ea în cadrul celui mai recent interviu oferit presei.

Scandal până la cer între populărese! Elena Merișoreanu o face praf pe Claudia Ghițulescu, după ce a făcut-o babă! „ Trăiește cu un bărbat însurat! Dacă aude nevasta ăluia, nici cu chiloții pe ea nu mai rămâne!”

Claudia Ghițulescu și „mama de suflet” Elena Merișoreanu s-au luat la harță! Ce au putut să-și spună cele două?! Scandalul e în toi!

Alexia Eram l-a dat uitării pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca ar avea un nou iubit, prieten cu artistul

Nici bine nu s-a despărțit de Mario Fresh, căci Alexia Eram ar fi bifat o nouă cucerire, așa cum informează sursa CanCan.ro. Cine este presupusul iubit al Alexiei Eram. Andreea Esca și fiul său i-au dat unfollow contului de Instagram Mario Fresh.

Liviu Vârciu, plin de lovituri și zgârieturi. Ireal ce l-a pus să facă soția în miez de noapte

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a dat de probleme în miez de noapte. S-a afișat plin de zgârieturi, după ce a făcut o scurtă plimbare cu bicicleta. Descoperiți din articolul de mai jos toată povestea.

Rudele Denisei Răducu rup tăcerea după 7 ani de la moartea ei despre cauza decesului: „I-a spus că acea substanță nu avea ce să caute în corpul ei”

Au trecut mai bine de șapte ani de la decesul Denisei Răducu, alias Denisa Manelista, iar noi detalii ies abia acum la iveală. Ce substanță au găsit medicii în corpul acesteia, aflați din rândurile de mai jos.

Raluca Bădulescu nu își serbează niciodată ziua de naștere. În ce superstiții crede vedeta

Raluca Bădulescu, fosta jurată „Bravo, ai stil!”, își deschide sufletul în fața celor de acasă și vine cu o serie de noi dezvăluiri despre propria persoană. Vedeta a mărturisit că are câteva superstiții de la care nu se abate niciodată. Despre ce este vorba, descoperiți din articolul de mai jos.

„Ești un diavol!” Actorul român care și-ar fi bătut soția la două luni de la nuntă. Acuzații grave: „M-ai lovit cu brutalitate”

„Ești un diavol!” Actorul român care și-ar fi bătut soția la două luni de la nuntă. Acuzații grave: „M-ai lovit cu brutalitate”.

Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei

Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.