Alexia Eram l-a dat uitării pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca ar avea un nou iubit, prieten cu artistul

Alexia Eram l-a dat uitării pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca ar avea un nou iubit, prieten cu artistul
📅 2024-10-23

Nici bine nu s-a despărțit de Mario Fresh, căci Alexia Eram ar fi bifat o nouă cucerire, așa cum informează sursa CanCan.ro. Cine este presupusul iubit al Alexiei Eram. Andreea Esca și fiul său i-au dat unfollow contului de Instagram Mario Fresh. 

Alexia Eram a trecut peste despărțirea de Mario Fresh? foto: arhiva Click!

Publicația citată mai anunță faptul că lucrurile avansează cu pași rapizi între Alexia Eram și noul iubit. Andreea Esca le-ar fi dat binecuvântarea, iar cei doi îndrăgostiți deja dorm unul la celălalt. 

Alexia Eram și-a refăcut viața amoroasă?

Vreme de opt ani de zile, Mario Fresh și Alexia Eram au format unul dintre cele mai solide cupluri tinere din showbiz. Au trecut mereu peste certuri și probleme, însă despărțirea de acum este definitivă, mai ales că fiica Andreei Esca l-ar fi înlocuit deja pe cântăreț. 

Iubitul Alexiei este tânărul pe care paparazzi sursei amintite l-au văzut la mall în compania tinerei zilele trecute. Mai mult, tânărul este antreprenor și prieten cu Mario, fostul iubit al Alexiei. Aceasta i-ar fi dat pe mână și cheile mașinii ei, semn că are încredere mare în acesta. 

De când ar fi împreună Alexia și noul iubit 

Diverse surse au declarat pentru publicația amintită faptul că Alexia și tânărul care are un business cu haine sport se cunosc de ceva timp și chiar ar fi existat ceva între ei încă de dinainte de separarea de cântăreț.

Mai mult decât atât, după ce au apărut zvonuri conform cărora Alexia Eram și noul iubit ar fi plecat împreună din club acum câteva zile, acum se vorbește că ar dormi unul la celălalt. 

Andreea Esca l-a „șters” complet pe fostul ginere 

Andreea Esca pare să le fi dat binecuvântarea fiicei sale și iubitului său. La o simplă căutare pe Instagram, aflăm că știrista de la PRO TV i-a dat unfollow lui Mario Fresh, și follow noului iubit al Alexiei. 

Andreea Esca i-a dat fallow antreprenorului / foto: Instagram

De asemenea, vedeta nu mai face parte nici din urmăritorii de pe Instagram ai lui Mario Fresh, și nici fiul său, Aris Eram. 

Andreea Esca l-a dat uitării pe Mario Fresh / foto: Instagram

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Scandal până la cer între populărese! Elena Merișoreanu o face praf pe Claudia Ghițulescu, după ce a făcut-o babă! „ Trăiește cu un bărbat însurat! Dacă aude nevasta ăluia, nici cu chiloții pe ea nu mai rămâne!”

Claudia Ghițulescu și „mama de suflet” Elena Merișoreanu s-au luat la harță! Ce au putut să-și spună cele două?! Scandalul e în toi!

Alexia Eram l-a dat uitării pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca ar avea un nou iubit, prieten cu artistul

Nici bine nu s-a despărțit de Mario Fresh, căci Alexia Eram ar fi bifat o nouă cucerire, așa cum informează sursa CanCan.ro. Cine este presupusul iubit al Alexiei Eram. Andreea Esca și fiul său i-au dat unfollow contului de Instagram Mario Fresh.

Liviu Vârciu, plin de lovituri și zgârieturi. Ireal ce l-a pus să facă soția în miez de noapte

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, a dat de probleme în miez de noapte. S-a afișat plin de zgârieturi, după ce a făcut o scurtă plimbare cu bicicleta. Descoperiți din articolul de mai jos toată povestea.

Rudele Denisei Răducu rup tăcerea după 7 ani de la moartea ei despre cauza decesului: „I-a spus că acea substanță nu avea ce să caute în corpul ei”

Au trecut mai bine de șapte ani de la decesul Denisei Răducu, alias Denisa Manelista, iar noi detalii ies abia acum la iveală. Ce substanță au găsit medicii în corpul acesteia, aflați din rândurile de mai jos.

Raluca Bădulescu nu își serbează niciodată ziua de naștere. În ce superstiții crede vedeta

Raluca Bădulescu, fosta jurată „Bravo, ai stil!”, își deschide sufletul în fața celor de acasă și vine cu o serie de noi dezvăluiri despre propria persoană. Vedeta a mărturisit că are câteva superstiții de la care nu se abate niciodată. Despre ce este vorba, descoperiți din articolul de mai jos.

„Ești un diavol!” Actorul român care și-ar fi bătut soția la două luni de la nuntă. Acuzații grave: „M-ai lovit cu brutalitate”

„Ești un diavol!” Actorul român care și-ar fi bătut soția la două luni de la nuntă. Acuzații grave: „M-ai lovit cu brutalitate”.

Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei

Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei.

Gerard Pique a rupt tăcerea! Dezvăluiri surprinzătoare la 2 ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia: „Cel mai bun lucru e că...”

Gerard Pique (37 de ani) și Shakira (47 de ani) au pus capăt relației lor cu mai bine de 2 ani în urmă, însă fostul fotbalist al Barcelonei a vorbit foarte rar despre cea alături de care are doi copii. Recent, în cadrul unui interviu, acesta a rupt tăcerea.

Monica Pop, criticată dur de mama ei în fața viitorului soț. Ce a putut să spună înainte de căsătoria celor doi: „Fii atent că e...”

Monica Pop (71 de ani) a fost dur criticată de mama ei în fața celui cu care avea să se căsătorească. Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat intimidați și au ajuns să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste. Ce mărturisiri a făcut celebrul medic despre relația cu Mircea Pop.

Jennifer Lawrence, mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată!

Fericire mare pentru actrița americană Jennifer Lawrence (34 de ani)! Vedeta este însărcinată cu al doilea copil. Vestea a fost confirmată de un reprezentant al vedetei, conform revistei Vogue.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.