Femeile celebre cu care s-a iubit Mircea Radu. Cine este doamna misterioasă căreia i-a fost amant

Femeile celebre cu care s-a iubit Mircea Radu. Cine este doamna misterioasă căreia i-a fost amant
📅 2024-07-20

Mircea Radu (55 de ani) s-a numărat de-a lungul timpului, printre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton. Cunoscut pentru emisiunea „Din dragoste”, prezentatorul TV a avut mai multe relații cu femei celebre, însă unele dintre ele au rămas mai puțin cunoscute.

Mircea Radu a avut mai multe relații cu femei celebre

Mircea Radu s-a iubit cu Alexandra Dinu și Simona Gherghe

Puțini sunt cei care știu că Mircea Radu a avut o relație cu Alexandra Dinu. Însă, atunci când actrița l-a cunoscut pe Adrian Mutu, a decis să renunțe definitiv la prezentatorul TV.

O altă femeie cu care a format un cuplu este și Magdolna Grosu, prezentatoarea emisiunii în limba maghiară de pe TVR 1.

Cu siguranță nu sunt mulți cei care știu că și Simona Gherghe a fost una dintre iubitele lui. Totul a început în 2002, când prezentatoarea avea o relație cu un alt bărbat. Deși au trăit o poveste de dragoste în secret, cei doi s-au iubit nebunește, până în momentul în care Mircea Radu a decis să rupă relația cu aceasta.

Raluca Olaru, marea iubire a lui Mircea Radu

 Moderatorul emisiunii „Din dragoste” s-a iubit chiar și cu o femeie măritată. La un moment dat, a fost întrebat de jurnaliști cum s-a simțit în postura de amant, însă nu a negat relația cu doamna misterioasă, ba chiar a avut și argumente.

 “Niciodată nu m-am pus în postura de amant. Eu am iubit-o pe femeia aia, nu doar m-am culcat cu ea. Şi acum continui s-o iubesc, dar altfel. E una din persoanele cele mai frumoase sufleteşte din câte am întâlnit”, spunea Mircea Radu cu ani în urmă.

Cu toate acestea, marea iubire a vedetei TV a fost Raluca Olaru, cea cu care este și în prezent. În 2012, cei doi s-au căsătorit, chiar dacă ea era cu 20 de ani mai tânără decât el. La începutul relației lor, părinții fetei nu au fost de acord, însă dragostea a învins, astfel că în prezent au ajuns să aibă și 2 copii împreună.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Influencerul ar fi fost găsit într-o baltă de sânge

Andrei Versace, unul dintre cei mai renumiți influenceri din România, a fost găsit decedat în locuința sa. Descoperirea tragică a avut loc sâmbătă, 20 iulie 2024, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1.

Ilona Brezoianu, superbă în rochie de mireasă. Curcubeul le-a apărut la nuntă! Primele imagini de la eveniment

Ilona Brezoianu, (33 de ani) superbă în rochie de mireasă! Astăzi, 20.07.2024, Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios alături de alesul inimii sale, Andrei Lucian Alexandru.

Ce origini are Mirabela Dauer. Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă: „Nu pot să mă dezic de nație”

Puțini cunosc acest detaliu despre marea artistă.

Iulia Vântur nu s-a mai abținut! Ce i-a transmis Andreei Raicu i-a uimit pe toți: „Nebunie...”

Iulia Vântur nu s-a mai abținut! Ce i-a transmis Andreei Raicu i-a uimit pe toți.

Detalii tulburătoare despre decesul lui Andrei Versace. Când a murit, de fapt, și ce a părut pe pagina lui de Facebook imediat după tristul anunț

Corpul neînsflețit al celui care se autointitula „Regele fițelor” a fost găsit de criminaliști într-un apartament din sectorul 1, după o sesizare făcută de agentul de securitate al complexului rezidențial.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..