Iancu Sterp s-a căsătorit cu Denisa Coțolan, dar marele absent a fost fratele lui, Culiță. Ce a declarat cântărețul

Iancu Sterp s-a căsătorit cu Denisa Coțolan, dar marele absent a fost fratele lui, Culiță. Ce a declarat cântărețul
📅 2024-10-22

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit, oficial, soț și soție. Căsătoria celor doi a avut loc în această duminică, în sânul familiei, marele absent de la eveniment fiind Culiță Sterp alături Daniela Iliescu și fiul lor, Milan. Cântărețul a dezvăluit motivul pentru care nu i-a putut fi aproape fratelui său într-o zi atât de importantă. 

Iancu Sterp s-a căsătorit / foto: colaj Click!

Daniela Iliescu a fost întrebată de nenumărate ori de către fani de ce nu merge împreună cu familia ei la nuntă, iar răspunsul oferit de frumoasa blondină a fost pe măsura așteptărilor. 

Eu aveam nuntă luată în Italia din vară”

Tensiunea în familia Sterp s-a resimțit chiar și în ziua nunții, deoarece în mediul online s-a făcut mare vâlvă despre absența lui Culiță și a iubitei sale. Pentru a stopa speculațiile, cântărețul a declarat faptul că nunta fratelui său a fost organizată din scurt timp, iar el deja avea de onorat un eveniment. 

„În legătură cu cununia lui Iancu și a lui Denisa vă spun două, trei vorbe pentru că tot am văzut comentarii pe aici aiurea. De ce nu am putut eu să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia din vară, chiar din primăvară, nu mai știu exact, vreo 5-6 luni. Și foarte simplu: a trebuit să vin la nuntă la oamenii ăștia, sunt aici în Italia, n-aveam cum și dacă voiam să fiu prezent, pentru că așa a fost să fie.

Denisa și Iancu s-au căsătorit / foto: Instagram

M-a sunat atunci când a pus cununia și mi-a zis că o pune cu o duminică înainte de nuntă, ai liber? N-am. Asta e, nu-i problemă, oricum au făcut doar în familie, mergem la nuntă și ne simțim bine la nuntă, pentru că acolo e important, nunta și cununia religioasă în fața lui Dumnezeu. Pe 27 octombrie, unde o să fiu și eu, dar ca să știți și voi așa, pentru că tot comentați unii aiurea. Sunt în Italia la nuntă, a trebuit să vin să-mi onorez contractul ăsta, că n-aveam cum să lipsesc de aici de la nuntă. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date. Nu e așa ușor (…)”, a ținut să spună Culiță Sterp, într-un clip postat pe social media.

„Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră” .

Internauții au venit cu o serie de întrebări referitoare la motivul pentru care a lipsit Daniela de la nuntă. Iubita lui Culiță Sterp a spus că nu a fost invitată: „Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră”, însă la nuntă va merge alături de Culiță și Milan: „La nuntă vom fi prezenți toți 3, acum așa a fost situația”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Iancu Sterp s-a căsătorit cu Denisa Coțolan, dar marele absent a fost fratele lui, Culiță. Ce a declarat cântărețul

Iancu Sterp și Denisa Cotolan au devenit, oficial, soț și soție. Căsătoria celor doi a avut loc în această duminică, în sânul familiei, marele absent de la eveniment fiind Culiță Sterp, Daniela Iliescu și fiul lor, Milan. Cântărețul a dezvăluit motivul pentru care nu i-a putut fi aproape fratelui să

Cum arată cea mai bronzată fată din lume! Are doar 18 ani și oamenii rămân șocați atunci când o văd

Megan Blain este o tânără de doar 18 ani care se luptă cu dependența de solar. Obsesia de a avea o piele bronzată perfect o determină să facă exces de bronz artificial, indiferent de riscurile la care se expune.

Oana Ioniță, urmărită de ghinion! Problemele se țin lanț de coregrafă! „Buni are grijă de noi”

Oana Ioniță (42 de ani) pare să nu traverseze cea mai bună perioadă din viața ei.

Colin Farrell, fascinat de experiența din România. Ce l-a impresionat pe celebrul actor irlandez: „Mi-a plăcut la nebunie”

Celebrul actor irlandez Colin Farrell a vizitat România în urmă cu câțiva ani, atunci când au avut loc mai multe filmări pentru pelicula „Voyagers”. Recent, acesta a vorbit despre experiența sa și a avut numai cuvinte de laudă despre țara noastră.

Cât costă o porție de mămăliguță cu brânză la pensiunea lui Chef Nicolai Tand, din Maramureș? Rețeta rapidă și părerea nutriționiștilor: „Aurul din farfurie!”

Mămăliguța cu brânză, preferata românilor, în restaurante! Cât costă o porție la pensiunea lui Chef Nicolai Tand?

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri cutremurătoare, la parastasul de trei ani: „Și-a atras moartea, după ce și-a pus numele pe cruce”. Care era, de fapt, numele lui real?

Maria Tărchilă se pregătește de parastasul de trei ani al fratelui ei, Petrică Mîțu Stoian: „Vom împărți și sarmăluțe”

Fiica Andreei Marin se pregătește să facă un pas uriaș. Moment important în viața Violetei Bănică: „Are un hop greu de trecut”

Fiica Andreei Marin se pregătește să facă un pas uriaș. Moment important în viața Violetei Bănică: „Are un hop greu de trecut”.

Zendaya și Kim Kardashian, cele mai sexy de pe covorul roșu! Cum s-au îmbrăcat divele

Zendaya (28 de ani) a lăsat puțin loc imaginației, pe covorul roșu de la cea de-a 39-a ediție a ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, sâmbătă, cu ocazia celebrării carierei lui Cher (78 de ani).

Ce ultim omagiu i-a dus Dana Budeanu fostei soacre, la înmormântare. A condus-o și ea pe Delia Budeanu pe ultimul drum

Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate crainice ale Televiziunii Române, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă și o moștenire de profesionalism în lumea televiziunii.

Oana Roman, în ipostază rușinoasă pe Internet. S-a scărpinat în zonele intime din neatenție, iar fanii au taxat-o imediat

Oana Roman este din nou ținta cârcotașilor de pe Internet. Recent, un videoclip cu vedeta ce se scarpină în apropierea zonei intime a făcut vâlvă pe rețelele de socializare.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.