Colin Farrell, fascinat de experiența din România. Ce l-a impresionat pe celebrul actor irlandez: „Mi-a plăcut la nebunie”

Colin Farrell, fascinat de experiența din România. Ce l-a impresionat pe celebrul actor irlandez: „Mi-a plăcut la nebuni
📅 2024-10-21

Celebrul actor irlandez Colin Farrell a vizitat România în urmă cu câțiva ani, atunci când au avut loc mai multe filmări pentru pelicula „Voyagers”. Recent, acesta a vorbit despre experiența sa și a avut numai cuvinte de laudă despre țara noastră. 

Colin Farrell

„Am fost în al nouălea cer plimbându-mă pe străzile din București”

Colin Farrell a venit în România în anul 2019, atunci când s-a desfășurat seria de filmări pentru pelicula „Voyagers”. Celebrul actor a vorbit abia la 5 ani distanță despre această experiență și se pare că a rămas plăcut impresionat de Capitala noastră. În cadrul unui interviu, acesta a mărturisit că străzile din București l-au acaparat și că a rămas uimit de cafenelele noastre. 

Atunci când a venit în România, alături de el au fost prezenți și Tye Sheridan, Fionn Whitehead și Lily-Rose Depp, fiica faimosului Johny Depp. La începutul lunii octombrie, în cadrul unui interviu, Colin Farrell a mărturisit că a fost de-a dreptul cucerit de atmosfera din București și a descoperit că în Capitală există  un „cult al cafelei”.

„Am făcut un film, «Voyagers», acum cinci sau şase ani. Mi-a plăcut la nebunie, pentru că eu nu beau alcool, iar în Bucureşti există un cult uriaş al cafelei. Cele mai uimitoare cafenele!... Se serveşte cafeaua pe o farfurie mică din lemn, cu linguriţe şi produse de patiserie. Am fost în al  nouălea cer plimbându-mă pe străzile din Bucureşti. Mi s-a părut un oraş frumos”, a spus Colin Farrell despre România.

Colin Farrell, despre rolul său din serialul „The Penguin”

De asemenea, actorul a vorbit și despre cel mai recent rol al său. Acesta joacă în serialul polițist „The Penguin”.

Transformarea sa este uluitoare, întrucât poartă un machiaj prostetic pentru interpretarea personajului Oswald „Oz” Cobb, numit Pinguinul.

 „M-am privit în oglindă, am văzut ceva care se uita la mine, dar nu eram eu”, a spus actorul după ce designerul producției „The Penguin”, Mike Marino a finalizat machiajul.

Fiecare parte a corpului său, cu excepția mâinilor a fost transformată pentru ca acesta să poată fi cât mai aproape de personajul pe care îl interpretează în serial.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Oana Ioniță, urmărită de ghinion! Problemele se țin lanț de coregrafă! „Buni are grijă de noi”

Oana Ioniță (42 de ani) pare să nu traverseze cea mai bună perioadă din viața ei.

Colin Farrell, fascinat de experiența din România. Ce l-a impresionat pe celebrul actor irlandez: „Mi-a plăcut la nebunie”

Celebrul actor irlandez Colin Farrell a vizitat România în urmă cu câțiva ani, atunci când au avut loc mai multe filmări pentru pelicula „Voyagers”. Recent, acesta a vorbit despre experiența sa și a avut numai cuvinte de laudă despre țara noastră.

Cât costă o porție de mămăliguță cu brânză la pensiunea lui Chef Nicolai Tand, din Maramureș? Rețeta rapidă și părerea nutriționiștilor: „Aurul din farfurie!”

Mămăliguța cu brânză, preferata românilor, în restaurante! Cât costă o porție la pensiunea lui Chef Nicolai Tand?

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri cutremurătoare, la parastasul de trei ani: „Și-a atras moartea, după ce și-a pus numele pe cruce”. Care era, de fapt, numele lui real?

Maria Tărchilă se pregătește de parastasul de trei ani al fratelui ei, Petrică Mîțu Stoian: „Vom împărți și sarmăluțe”

Fiica Andreei Marin se pregătește să facă un pas uriaș. Moment important în viața Violetei Bănică: „Are un hop greu de trecut”

Fiica Andreei Marin se pregătește să facă un pas uriaș. Moment important în viața Violetei Bănică: „Are un hop greu de trecut”.

Zendaya și Kim Kardashian, cele mai sexy de pe covorul roșu! Cum s-au îmbrăcat divele

Zendaya (28 de ani) a lăsat puțin loc imaginației, pe covorul roșu de la cea de-a 39-a ediție a ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, sâmbătă, cu ocazia celebrării carierei lui Cher (78 de ani).

Ce ultim omagiu i-a dus Dana Budeanu fostei soacre, la înmormântare. A condus-o și ea pe Delia Budeanu pe ultimul drum

Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate crainice ale Televiziunii Române, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă și o moștenire de profesionalism în lumea televiziunii.

Oana Roman, în ipostază rușinoasă pe Internet. S-a scărpinat în zonele intime din neatenție, iar fanii au taxat-o imediat

Oana Roman este din nou ținta cârcotașilor de pe Internet. Recent, un videoclip cu vedeta ce se scarpină în apropierea zonei intime a făcut vâlvă pe rețelele de socializare.

Diddy a fost acuzat că a mai violat șapte victime, inclusiv o fată de 13 ani care a fost drogată

Sean „Diddy” Combs este pe cale să fie lovit de o altă serie de procese pentru agresiune sexuală. Rapperul este acuzat inclusiv că a violat o fata de 13 ani.

Anchetatorii susțin că Liam Payne era sub influența unor droguri puternice atunci când a murit. Ce efecte devastatoare au provocat în organismul artistului

Moartea lui Liam Payne a lăsat doar durere și lacrimi în sufletele apropiaților și ale milioanelor de fani din întreaga lume. Decesul fostului star al trupei „One Direction” s-a dovedit a fi unul controversat, după ce a căzut de la etajul trei de la fereastra unui hotel din Buenos Aires, Argentina,

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.