Anchetatorii susțin că Liam Payne era sub influența unor droguri puternice atunci când a murit. Ce efecte devastatoare au provocat în organismul artistului

Anchetatorii susțin că Liam Payne era sub influența unor droguri puternice atunci când a murit. Ce efecte devastatoare a
📅 2024-10-24

Moartea lui Liam Payne a lăsat doar durere și lacrimi în sufletele apropiaților și ale milioanelor de fani din întreaga lume. Decesul fostului star al trupei „One Direction” s-a dovedit a fi unul controversat, după ce a căzut de la etajul trei de la fereastra unui hotel din Buenos Aires, Argentina, mulți întrebându-se dacă se afla, sau nu, sub influența substanțelor interzise.

Liam Payne a murit / foto: social media

Zvonurile au fost confirmate - regretatul cântăreț consumase droguri halucinogene puternice menite să provoace atacuri psihotice și halucinații, potrivit TMZ. 

Ce drog consumase Liam Payne

Vineri, polițiștii din Buenos Aires au declarat că Liam Payne era drogat cu „Cristal”, o substanță periculoasă care „îi face pe utilizatori să experimenteze maxime și minime extreme, făcându-i adesea agresivi”.

De asemenea, autoritățile au declarat pentru sursa amintită faptul că drogul pe care l-a consumat înainte de moarte i-ar fi putut provoca halucinații, care l-au determinat să sară de la balconul de la etajul al treilea al camerei sale de hotel de la Hotelul CasaSur Palermo din Buenos Aires.

Publicația Page Six anunța vineri faptul că artistul în vârstă de 31 de ani se lupta cu abuzul de substanțe atunci când a murit. 

„Liam se lupta cu o dependență foarte semnificativă de droguri, iar tratamentul său, după cum vor atesta cei care l-au cunoscut, nu a funcționat”, a declarat o sursă pentru publicația citată. 

De asemenea, Daily Mail anunța faptul că un oaspete al hotelului l-a văzut pe Liam vineri extrem de nervos, și-a spart laptopul în urma unui e-mail pe care l-a primit și l-a înfuriat. 

Ce au descoperit medicii legiști 

Conform Reuters, biroul procurorului a declarat că medicii legiști au descoperit 25 de leziuni compatibile cu cele cauzate de o cădere de la înălțime, inclusiv leziuni fatale la cap, cu sângerări interne și externe.

De asemenea, nu au existat semne conform cărora să fi existat o a treia persoană la fața locului. 

  „Totul indică faptul că muzicianul era singur în momentul căderii și trecea printr-un fel de episod din cauza consumului de substanțe interzise”, a precizat biroul procurorului.

  „Poliția care a cercetat scena a găsit substanțe în cameră care, la prima vedere – și în așteptarea confirmării de la experți – par a fi narcotice și băuturi alcoolice, precum și mai multe obiecte și piese de mobilier distruse”, mai arată sursa citată.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Vedetele s-au pregătit deja de Halloween! Ce divă a fost criticată pentru decorațiunile vulgare

Halloween se celebrează în fiecare an pe 31 octombrie, fiind popular cu precădere în Statele Unite, Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Canada, Australia și Noua Zeelandă.

Mihai Trăistariu strânge bani cu sacul, de Revelion 2025. Cât va câștiga din recitaluri și care este, de fapt, onorariul lui: „Eu cer întotdeauna...”

Mihai Trăistariu câștigă mii de euro, în Noaptea din Ani. Care este, de fapt, onorariul lui?

Tenorul Octavian Dobrotă, soțul sopranei Iana Novac, peripeții pe barcă. Cum l-a prins furtuna și cum a făcut față pericolului

Octavian Dobrotă (47 de ani), tenorul din trupa Distinto, soțul renumitei soprane Iana Novac, și-a descoperit recent pasiunea pentru bărci și plimbările pe mare.

Andreea Bălan și Victor Cornea, strălucitori la un eveniment monden! Ținutele purtate au atras toate privirile. FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea au strălucit la un eveniment la care au mers recent. Imaginile postate de cântăreață pe Instagram au atras aprecierea și admirația fanilor. Ce ținute au purtat cei doi?

Antonia le-a explicat copiilor ei ce înseamnă bullyingul. Artista s-a confruntat cu acest fenomen: „A fost destul de traumatizant”

Antonia le-a vorbit copiilor ei despre bullying, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă generațiile de azi. Artista a fost la rândul ei victima acestui fenomen, motiv pentru care a decis să îi pregătească din timp pe Maya, Dominic și Akim.

Cum l-a dat gata Francisca pe TJ Miles și când se anunță nunta: „Vrem doi copii, fată și băiat!”

Francisca și TJ Miles au dat drumul în week-end la reality-show-ul lor, de la Antena Stars.

Jorge, cea mai tare surpriză pentru aniversarea soției sale, Ramona Prodea! „La anu' i-am zis că o duc cu cortul!"

S-a dovedit că Jorge știe să facă cele mai frumoase cadouri! Și-a dus soția, cu ocazia zilei sale de naștere, la Ritz Paris.

Oana Roman primește semne din partea mamei sale. Cum își face simțită prezența Mioara Roman

Oana Roman mărturisește că primește, din nou, semne din partea mamei sale decedate. Ieri, 23 octombrie, s-au împlinit 8 luni de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica sa cea mică a povestit ce anume s-a întâmplat ieri.

Daniela Gyorfi a plecat trei săptămâni în turneu în America. Cu cine și-a lăsat artista fiica adolescentă, pe Maria

Daniela Gyorfi care a împlinit 56 de ani pe 12 octombrie s-a trezit cu noaptea-n cap și la ora 3 dimineața era deja în aeroport alături de colegii ei de breaslă, Lorenna și Jean de la Craiova.

Georgică Cornu a dat cu subsemnatul la Poliție! Marina Almășan a făcut un nou denunț! „A încălcat ordinul de restricție!” Cornu: „O chem la detectorul de minciuni!”

Georgică Cornu a fost chemat, în urmă cu două zile, la Poliție. Marina Almășan a făcut un nou denunț.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.