Fiica transgender a lui Elon Musk reactioneaza dupa ce miliardarul a spus despre ea ca ,,s-a nascut gay si usor autist. Ce acuzatii ii aduce tatalui sau

Fiica transgender a lui Elon Musk reactioneaza dupa ce miliardarul a spus despre ea ca ,,s-a nascut gay si usor autist.
📅 2024-09-20

Vivian nu a tăcut în fața reacției negative a tatălui său și a declarat că acesta s-a purtat foarte urât cu ea încă din copilărie. Elon Musk ar fi fost agresiv verbal cu ea din momentul în care a început să arate semne că ar avea caracteristici feminine, precum vocea subțire ca de fată. Fiica transgender a lui Elon Musk a mai spus despre el că este foarte nepăsător și narcisist. Elon Musk are 12 copii cu 3 femei. 

În răspunsul ei pe Threads, Wilson, în vârstă de 20 de ani, a numit descrierea un stereotip homosexual neadevărat. „Nu am ales niciodată jachete pe care să le poarte și, cu siguranță, nu le-am numit „fabuloase”. Nu am folosit cuvântul fabulos când aveam patru ani, pentru că, încă o dată aș vrea să repet: aveam patru ani”, a spus Wilson.

Prețurile de pe aeroportul Otopeni au ajuns să sfideze ridicolul. Un simplu burger costă 128 de lei

Ea a adăugat că Musk nu știe cum era ea în copilărie „pentru că pur și simplu nu era acolo și, în puținul timp în care a fost, am fost hărțuită fără încetare pentru feminitatea și identitatea mea de gen”. 

Xavier Alexander Musk a cerut să-şi schimbe legal numele şi sexul, spunând că nu mai vrea să fie legat de tatăl său biologic în niciun fel.

La 18 ani, tânăra a cerut să fie recunoscută ca femeie şi să aibă numele Vivian Jenna Wilson (Wilson este numele de familie al mamei). Era cunoscută ca Xavier Alexander Musk.

Cererea de schimbare a numelui şi a unui nou certificat de naştere a fost depusă la Tribunalul Superior al oraşului Los Angeles din Santa Monica.

Musk a fost căsătorit cu mama lui Vivian, scriitoarea canadiană Justine Wilson, din 2000 până la divorţul lor petrecut în 2008. Primul lor copil, Nevada, s-a născut în 2002 şi a murit de sindromul morţii subite a sugarului (SIDS) la 10 săptămâni. 

Marea resetare cu scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii dorm pe carton și li se servește meniu vegetarian

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Alertă în zonele distruse de viituri. Risc uriaș de boli precum hepatita, leptospiroza şi dizenteria

O nouă avertizare medicală a fost emisă pentru regiunile afectate de inundații recente, unde specialiștii atrag atenția asupra riscului crescut de îmbolnăvire cu boli grave, precum hepatita, leptospiroza și dizenteria. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galați a publicat un ghid de prevenție adre...

Românii care au nevoie de acte la NOTAR nu vor mai sta la coadă. Vezi LISTA actelor ce pot fi eliberate ONLINE

Românii care au nevoie de diverse acte notariale nu vor mai fi nevoiți să stea la rând pentru a le obține. Un proiect de lege îi va obliga pe notarii publici care vor să facă acte și proceduri în format electronic să folosească o singură platformă IT, Top-not. Chiar și așa, activitatea electronic...

Dosarul procurorului "Portocală", la un pas de mușamalizare. Unitatea de elită a Statului Paralel, distrusă de anchete

Procurorii și judecătorii din unitatea de elită a statului paralel au intrat în atenția autorităților. Dosarul cu acuzații grave care-i vizează pe Lucian Onea si Mircea Negulescu este la un pas să fie mușamalizat, potrivit Realitatea Plus.

Metode naturale de contracepție. Cum poți evita o sarcină nedorită. Sfaturile ginecologului

Metode naturale de contracepție. Cum poți evita o sarcină nedorită. Sfaturile ginecologului.

Imagini APOCALIPTICE! Japonia a fost lovită de taifun - VIDEO

Fenomene meteo extreme au loc și în Japonia, care a fost lovită un taifun. Țara a fost devastată de ploi torențiale, grindină și vânt care a depășit 100 de kilometri pe oră. 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..