Imagini APOCALIPTICE! Japonia a fost lovita de taifun - VIDEO

Imagini APOCALIPTICE! Japonia a fost lovita de taifun - VIDEO
📅 2024-09-20

Japonia, devastată de ploi torențiale, grindină și vânt

Daunele materiale sunt uriașe, deoarece grindina de aproape cinci centimetri a spart ferestre și a distrus automobile, iar copacii au căzut peste liniile de tensiune lăsând peste 200.000 de gospodării fără curent electric. 

Unele autostrăzi au fost blocate de viitura puternică. 

Specialiștii preconizează ca taifunul va ajunge și în China. 

A severe thunderstorm hit southern Kanto, including Tokyo in Japan today, with torrential rain and golf-ball sized hail. ⚪️👀pic.twitter.com/5PkUW7hNr2

— Volcaholic 🌋 (@volcaholic1) September 19, 2024
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Nicolae Ciucă și Nicușor Dan, umăr la umăr. Cei doi participă împreună la Zilele Bucureștiului

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și primarul Capitalei, Nicușor Dan, participă la evenimentul de deschidere a Zilelor Bucureștiului.

Cum arată Sophia Loren la 90 de ani? Legendara actriță schimbă azi prefixul -FOTO/VIDEO

Legendara actriță Sophia Loren împlinește azi 90 de ani. Considerată, alături de Marilyn Monroe și Brigitte Bardot, una dintre cele mai sexy prezențe pe marile ecrane ale anilor `50-`60, Loren a reușit să depășească nivelul de poster-girl și să-și dovedească adevăratul potențial actoricesc într-o...

Cum s-a îmbogățit Piedone în închisoare. Primarul sectorului 5 se visează senator de Giurgiu 

Cristian Popescu Piedone s-a îmbogățit în pușcărie și acum vrea în Parlament! Potrivit ultimei sale declarații de avere, edilul din sectorul 5 a câștigat peste 10.000 de lei într-un an petrecut în spatele gratiilor, din munca prestată în folosul administrației penitenciarului. 

Tulpină de holeră, în România? Ministerul Sănătății, precizări importante despre pacientul de la Victor Babeș

O bacterie asemănătoare celei care provoacă holera a fost descoperită în România, însă Ministerul Sănătății a clarificat că nu este vorba despre un caz de holeră, așa cum au sugerat unele surse media. 

Mantre care te vor ajuta să-ți transformi viața în bine. Cum trebuie rostite

Aceste mantre pot fi rostite zilnic și au ca scop autosugestionarea. Atunci când simți că ai o zi proastă sau stima de sine scăzută este bine să apelezi la puterea mantrelor. Repetate cât mai des, pot avea efecte spectaculoase asupra vieții tale, tranformându-ți gândirea negativă într-una pozitivă.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..