Test de atentie incredibil! Doar cei cu spirit de observatie excelent pot gasi liliacul ascuns printre pisici

Test de atentie incredibil! Doar cei cu spirit de observatie excelent pot gasi liliacul ascuns printre pisici
📅 2024-10-18

Acest puzzle, creat de Lords and Labradors, îți pune la încercare abilitățile de observație. Imaginea conține o mulțime de pisici negre, dar undeva în acest peisaj înfricoșător se ascunde un liliac. Crezi că îl poți găsi? Ai la dispoziție doar 28 de secunde pentru a-l descoperi, așa că pregătește-te să fii rapid și atent!

Cum să rezolvi provocarea

Imaginea este plină de pisici negre, ceea ce face ca liliacul să fie extrem de greu de observat la prima vedere. Un truc pentru a găsi mai ușor liliacul este să împarți imaginea în secțiuni și să te concentrezi pe fiecare, pe rând.

Începe din partea stângă-sus, apoi coboară spre stânga-jos, înainte de a trece la partea dreaptă. Această tehnică te va ajuta să îți focalizezi atenția și să nu te simți copleșit de imaginea de ansamblu.

Chiar dacă pare dificil, continuă să cauți! Majoritatea oamenilor reușesc să-l găsească în aproximativ 28 de secunde, dar nu trebuie să te descurajezi dacă durează puțin mai mult.

Răspunsul

Te-ai descurcat? Dacă nu, nu-ți face griji, există multe astfel de provocări pe care le poți rezolva pe viitor! Liliacul se ascunde în partea dreaptă a imaginii, perfect camuflat printre pisici.

Deci, dacă nu ai reușit să-l găsești din prima, nu e nicio problemă, acest tip de provocări este creat special pentru a-ți pune la încercare atenția la detalii.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Test de atenție incredibil! Doar cei cu spirit de observație excelent pot găsi liliacul ascuns printre pisici

Dacă ești în căutarea unei activități distractive care să te introducă în atmosfera festivă de Halloween, iată o provocare!

ANAF începe să trimită notificări de neplată a CAS și CASS pentru cei care nu au depus Declarația unică. Cum poți scăpa nesancționat?

ANAF va începe să trimită notificări persoanelor fizice care nu au depus Declarația unică 2024, pentru veniturile realizate în anul anterior, privind neplata contribuției de asigurări sociale (CAS) și de asigurări sociale de sănătate (CASS). Avertizări similare vor primi și cei care au completat ...

Litoralul pregătește plajele pentru iarnă. Lucrări în masă

Este forfotă mare pe litoral! A început pregătirea plajelor pentru iarnă. Muncitorii montează, zilele acestea, garduri de stuf pe toată lungimea suprafețelor de nisip pentru a opri eroziunea provocată de furtuni. Gardurile ar trebui să protejeze 290 de hectare de plajă turistică între Năvodari și...

Ciucă a bătut palma cu Nicuşor Dan privind susţinerea candidaturii la prezidenţiale. Liderul PNL a semnat lista cu solicitările primarului general

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a delcarat vineri, după întâlnirea cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, că în cadrul discuțiilor s-a convenit pe subiectele legate de susţinerea proiectelor comune, inclusiv pe susţinerea candidaturii la alegerile prezidenţiale şi pe aspectele legate de susţinerea ...

Adrian Marțian a ajuns la audieri. Ce spune afaceristul despre răpitorii copiilor săi: „Mama nu a respectat înțelegerea făcută cu răpitorii”

Adrian Marțian, controversatul om de afaceri, a fost adus astăzi la sediul IPJ Hunedoara, după ce a fost prins în Serbia împreună cu cei trei copii ai săi, dați dispăruți de mai multe zile. În cadrul audierilor, Marțian a respins acuzațiile de răpire, îndreptând acuzații grave spre mama copiilor,...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.