Ora de iarna da este cap traficul feroviar. Peste 80 de trenuri vor stationa la noapte timp de aproape 5.000 de minute

Ora de iarna da este cap traficul feroviar. Peste 80 de trenuri vor stationa la noapte timp de aproape 5.000 de minute
📅 2024-10-26

Un număr de 81 de trenuri aparţinând tuturor operatorilor de transport feroviar de călători vor staţiona, la nivel naţional, timp de 4.860 de minute, în total, pentru trecerea la ora oficială de iarnă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează CFR.

Potrivit administratorului de infrastructură feroviară publică, activitateade transport feroviar va trece, începând de duminică, 27 octombrie 2024, la ora Europei Orientale, ora 04:00 devenind ora 03:00. Astfel, în noaptea de 26/27 octombrie 2024, trenurile de călători şi marfă vor fi expediate din staţiile de plecare conform orei oficiale de vară, până la ora 4:00, care va deveni ora 3:00.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4:00 (ora oficială de vară) vor opri în staţiile de parcurs – de regulă în prima staţie de oprire destinată călătorilor, evitând opririle în staţiile intermediare – şi vor pleca după noua oră a Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4:00, care devine ora 3:00, şi care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la destinaţie, vor continua mersul până la staţia finală. Trenurile de marfă aflate în circulaţie după ora 4:00 (care devine ora 3:00) vor continua mersul până la staţia finală, precizează compania.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Ora de iarnă dă este cap traficul feroviar. Peste 80 de trenuri vor staționa la noapte timp de aproape 5.000 de minute

Trecerea la ora de iarnă va afecta parcursul a 81 de garnituri feroviare de la CFR, care vor staționa aproape 5.000 de minute, în total.

Clipe de groază la Moscova. Un individ a deschis focul într-un parc din centrul orașului VIDEO

Potrivit canalelor rusești de Telegram, citate de publicația sârbă Informer, un bărbat a deschis focul, după care cei prezenți au început să fugă de la fața locului.

Alegeri complicate în Georgia. Și puterea și opoziția se declară câștigătoare ale scrutinului

Partidul de guvernământ în Georgia şi formaţiunile de opoziţie au revendicat victoria în alegerile parlamentare de sâmbătă.

Moarte cumplită pentru un bărbat de 38 de ani, din Gorj. A fost înjunghiat şi lăsat să agonizeze într-un şanţ

Sfârșit terifiant pentru un bărbat de 38 de ani din Gorj. Acesta a fost înjunghiat în piept și a fost aruncat într-un șanț și lăsat acolo să agonizeze.Înainte de moarte bărbatul a fost bătut, pentru că a fost găsit cu mandibula ruptă

Accident grav în Sibiu. O șoferiță a rănit 4 oameni după ce s-a oprit cu mașina într-un zid

Cinci oameni au ajuns la spital în stare gravă, după ce o șoferiță de 19 ani s-a oprit cu mașina într-un zid. Poliția spune că aceasta circula cu o viteză mult prea mare și a pierdut controlul automobilului.

Orientul Mijlociu, în pragul unui conflict. Iranul promite represalii fără precent: „Nu există limite!”

Determinarea Iranului de a se apăra 'nu are limite', a declarat sâmbătă ministrul de externe Abbas Araghchi, după atacurile israeliene împotriva unor obiective militare din țară.

Panică la București. O mașină a luat foc din senin în parcarea din fața Teatrului Bulandra VIDEO

Panică totală în Capitală. Un bolid de lux parcat în fața unui teatru celebru a luat foc, iar forțele de ordine au fost mobilizate de urgență. În scurt timp, întreaga zonă a fost cuprinsă de fum negru și înecăcios. 

Accident tragic, pe DN2, în Bacău. O femeie a murit, alte două persoane sunt grav rănite FOTO

O femeie a decedat, iar alte două sunt în stare gravă la spital, după ce mașina în care erau a părăsit carosabilul și s-a oprit în șanțul de la marginea șoselei.

Bilanț tragic în urma furtunii tropicale Trami. Peste 100 de oameni au murit, dar autoritățile se așteaptă să crească numărul

Cel puţin 97 de persoane au murit în Filipine, în furtuna tropicală Trami, iar salvatorii încercau în continuare să ajute persoanele blocate în zone devenite inaccesibile din cauza inundaţiilor.

Copilă de 13 ani, dispărută din Petroșani. Autoritățile cer ajutorul populației

O copilă de doar 13 ani a plecat de acasă vineri, 25 octombrie, și nu s-a mai întors. Tatăl ei a anunțat autoritățile. S-a dat mesaj RO-Alert în două judeţe.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.