Soferul drogat Vlad Pascu, din nou in fata judecatorilor. Zi decisiva pentru stabilirea incadrarii juridice. Cum vrea beizadeaua sa scape de arest?

Soferul drogat Vlad Pascu, din nou in fata judecatorilor. Zi decisiva pentru stabilirea incadrarii juridice. Cum vrea be
📅 2024-09-20

Ședința de vineri, programată pentru ora 10:00, este crucială, întrucât instanța așteaptă rezultatele unei expertize medico-legale referitoare la doi dintre tinerii răniți.

În funcție de concluziile medicilor legiști, se poate schimba și încadrarea juridică a faptelor, iar acuzațiile aduse lui Vlad Pascu ar putea deveni mai severe.

Dacă expertiza va indica alte circumstanțe agravante în cazul răniților, acuzațiile de „vătămare corporală din culpă” ar putea fi modificate în „vătămare corporală cu circumstanțe agravante”.

Dosarul a fost amânat anterior din cauza întârzierii acestei expertize.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Alertă majoră: Dunărea și-a ieșit din matcă! Când se așteaptă ca viitura să lovească România?

Este alertă majoră pe Dunăre, din cauza viiturilor produse de ciclonul Boris. Debitul a crescut alarmant și se îndreaptă către țara noastră, după ce fluviul a ieșit din matcă în mai multe zone din Austria, Slovacia și Ungaria. Specialiștii transmit că, în cel mult 10 zile, va fi vârf de debit, aș...

S-a deschis un nou centru de vaccinare anti-HPV. Cine beneficiază de vaccinare gratuită

Primul cabinet de vaccinare anti-HPV din afara capitalei a fost inaugurat la Iași. Vaccinul previne infecțiile ce cauzează cancerul de col uterin și este disponibil gratuit pentru tinerii între 11 și 18 ani și este compensat 50% pentru femeile cu vârsta între 19 și 45 de ani.

Restanțe uriașe la decontarea schemei de plafonare a energiei electrice. Statul are de plătit circa UN MILIARD de euro - SURSE

Statul a acumulat restanțe uriașe la decontarea către furnizorii de energie electrică a diferențelor între prețul de piață și cel plafonat. Potrivit documentelor consultate și a unei estimări făcute de surse din piața energiei, este vorba de circa 5 miliarde de lei, adică aproximativ 1 MILIARD de...

Ce alergii pot să apară toamna. De ce trebuie să te ferești dacă ești alergic

Ce alergii pot să apară toamna. De ce trebuie să te ferești dacă ești alergic și cum poți evita aceste afecțiuni.

Bani pentru profesori. Când beneficiază profesorii de primele de carieră

Profesorii și personalul administrativ urmează să primească primele de carieră. Acestea sunt în valoare de 1.500 de lei, respectiv 500 de lei și pot fi folosite în diverse scopuri. Banii se dau din luna octombrie.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..