Scenariu bomba lansat de Miron Mitrea: Planul lui Hrebenciuc nu este sa-i ajute pe Ciolacu sau pe Simion, ci pe Geoana. S-a folosit de Becali

Scenariu bomba lansat de Miron Mitrea: Planul lui Hrebenciuc nu este sa-i ajute pe Ciolacu sau pe Simion, ci pe Geoana.
📅 2024-10-27

În exclusivitate la Culisele Puterii, analiztul poltic și-a exprimat chiar nedumerirea că lumea a putut să creadă scenariul unei colaborări între PSD și AUR; așa cum l-a prezentat GiGi Becali.

"Este atât de simplu, mă mir că pleacă lumea după fentă. Hrenbenciuc vrea să-i fenteze pe Ciolacu, Ciucă și Simion, pentru a-l ajuta pe Geonă. Nu i-a fost Viorel șef de campanie la prezidențialele din 2009?"

AȘA E BECALI. DACĂ ÎL ROGI SĂ NU SPUNĂ UN SECRET, SE DUCE SĂ LE SPUNĂ TUTUROR

Pornind de la aceast scenariu, Mitrea crede că Hrebenciuc l-a folosit pe Becali tocmai pentru a împrăștia în spațiul public scenariul colaborării PSD-AUR.

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare - cum și-a propus PSD să îl aducă pe Simion în turul doi. Atac fără precedent la Marcel Ciolacu

Gabriel Oprea: Gigi Becali mai pune si paie pe foc, dar în mod inteligent. Cred că îi va aduce voturi lui George Simion și AUR

"Becali are două <<calități>>:

Prima este că îi place presa și presei îi place de el, pentru că face rating și lui îi place grozav să se vadă în presă și să spun tot ceea ce gândește și ce află.

Mihai Tudose, despre așa-zisa întîlnire de taină cu Viorel Hrebenciuc: "Hilar. Ne-am întâlnit o jumătate de oră, să mâncăm o ciorbă"
A doua calitate este că nu ține niciun secret. Dacă-i spui să le spună, nu faci nicio afacere. Dacă-i spui să nu spună, plecă de la tine drept la toți cei pe care-i cunoaște, ca să le spună. De asta l-a și folosit Hrebenciuc. El i-a dat-o lui Gigi (planul Hrebenciuc-Simion) știind că are stomacul mic și Gigi a dat-o la presă, luând-o de bună.

Planul lui Hrebenciuc nu este să-l ajute pe Ciolacu, de altfel nu cred că s-au văzut de câțiva ani. Deci jocul este pe dos, planul lui Hrebenciuc este să le dea în cap lui Ciolacu lui Simion, ca să ajungă Mircea Geoană în turul 2, este simplu. Și să nu credeți că Hrebenciuc s-a dus la PNL și să-și ia lumină, hai să vedem cum îl băgăm pe Niculae Ciucă în turul 2. Nu, planul lui este să-l ajute pe Mircea Geoană, cu care a fost dintotdeauna", a afirmat Miron Mitrea.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Scenariu bombă lansat de Miron Mitrea: Planul lui Hrebenciuc nu este să-i ajute pe Ciolacu sau pe Simion, ci pe Geoană. S-a folosit de Becali

Analistul politic Miron Mitre aruncă pe piață un scenariu bombă legat de așa-zisul planul Hrebenciuc de a-l ajuta pe George Simion să ajungă în finala pentru Cotroceni cu Marcel Ciolacu. Mitrea crede că fostul strateg al social-democraților trage sforile pentru Mircea Geoană și că s-a folosit de ...

Regele Charles a anunțat decizia neașteptată pe care a luat-o, în ciuda diagnosticului de cancer

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va reveni la călătoriile regulate în străinătate anul viitor, a anunțat un oficial al Casei Regale. Decizia vine după pauza pe care monarhul a luat-o de la îndatoririle oficiale, ca urmare a diagnosticării sale cu cancer.

Duminică neagră pe șoselele din Dolj. Doi tineri AU MURIT, în două accidente. Circulația trenurilor pe ruta Craiova București a fost blocată

Duminică neagră pe șoselele din Dolj. Doi tineri AU MURIT, în două accidente separate. Din cauza unui dintre accidente, circulația trenurilor pe ruta Craiova București a fost blocată

Vrei să afli dacă bei prea mult alcool? Folosește calculatorul băutorilor, cu valorile stabilite pentru britanici

Consideri că un pahar de vin este binemeritat în fiecare seară, presupunând că este inofensiv? Din păcate, este foarte probabil să te înșeli. Un calcul făcut de specialiști de sănătate britanici te poate ajuta să stabilești dacă te afli peste limita relativ sigură privind consumul de alcool.

Horoscop 28 octombrie. Zodia care este părăsită de toți. Trece prin cea mai neagră zi și este abia începutul

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 28 octombrie 2024.

O nouă bătaie de joc în sistemul de pensii. Cei care au ieșit la pensie pe legea nouă nu știu nici acum câți bani vor primi.

Un nou scandal în sistemul public de pensii. Românii care și-au depus dosarele nu au primit veniturile și nici nu au aflat dacă cererile pentru pensionare au fost acceptate. Totul din cauza faptului că sistemul informatic nu funcționează încă și pentru dosarele noi. 

Iranul cere Consiliului de Securitate al ONU să condamne atacurile israeliene

Şeful diplomaţiei iraniene, Abbas Araghchi, a cerut, duminică, „o reuniune de urgenţă” a Consiliului de Securitate al ONU, după ce Israelul a lansat, sâmbătă, mai multe atacuri asupra unor ținte militare din Iran.

Fondurile de pensii private obligatorii au înregistrat o creștere semnificativă, Care este valoarea lor la finalul trimiestrului trei?

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 149,95 miliarde lei, la finalul lunii septembrie 2024, în creştere cu 28% faţă de nivelul înregistrat la aceeaşi dată din 2023, arată datele statistice ale Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Primul animal care își oprește ceasul biologic și nu mai îmbătrânește. Ar putea face și omul la fel?

Descoperire de excepție a oamenilor de știință. O specie de pește se pare că are capacitatea de a-și ori ceasul biologic, ceea ce însemnă că nu mai îmbătrânește. Pornind de la acest exemplu, cercetătorii se întreabă dacă procesul ar putea fi replicat, astfel încât să poată fi aplicat și în cazul ...

Un nou atac fulger lansat de Israel: sunt cel puțin 45 de morți. Ce șanse mai au negocierile de pace din Qatar?

Atacurile militare israeliene au ucis cel puțin 45 de palestinieni în Fâșia Gaza duminică, majoritatea în nordul enclavei, au declarat oficiali palestinieni din domeniul sănătății. Atacurile vin în momentul în care eforturile de a asigura o încetare a focului în războiul care durează de peste 1 a...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.