O soferita ,,perseverenta. A fost prinsa la volanul masinii la nici doua ore dupa ce i-a fost luat permisul pentru ca bause

O soferita ,,perseverenta. A fost prinsa la volanul masinii la nici doua ore dupa ce i-a fost luat permisul pentru ca ba
📅 2024-10-18

Mai exact, e vorba despre o femeie de 54 de ani, din comuna Plăieșii de Jos. Ea a fost prinsă la volan pe un drum din Tuşnad, la aproximativ două ore după ce îi fusese luat permisul pentru conducere sub influența alcoolului, informează, vineri, IPJ Harghita.

Când a fost oprită prima oară mașina în trafic

Prima oară, mașina condusă de șoferiță a fost trasă pe dreapta joi seară, 25 iulie, în jur de ora 21, iar femeia a fost testată cu alcooltestul. Din câte reiese din informațiile anunțate de către polițiști, rezultatul testării nu a fost negativ. Semn că șoferița ar fi băut, înainte de a urca la volan.

„La data de 25 iulie 2024, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Miercurea Ciuc, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat o femeie, de 54 de ani, din comuna Plăieșii de Jos, în timp ce conducea un autoturism în comuna Tușnad, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a fost înregistrată o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, conform comunicatului IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, femeia în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice, „fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. Totodată, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere al acesteia, până la finalizarea cercetărilor.

Ce au constatat polițiștii, două ore mai târziu

Surprinzător este faptul că femeia ar fi ales să urce din nou la volanul mașinii, în aceeași seară. Așa că, la doar două ore după ce fusese oprit în trafic, autoturismul șoferiței a ajuns din nou în vizorul polițiștilor rutieri.

„Aproximativ două ore mai târziu, aceeași persoană a fost depistată de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier conducând același autoturism pe D.N.12/ D.E 578, în Tușnad, având 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat și exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată”, a mai anunțat IPJ Harghita.

Șoferița a fost condusă la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate mostre biologice.
„Polițiștii au întocmit și de această dată un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”, a mai precizat sursa citată.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

7 trucuri UTILE pe care nu le înveți la școala AUTO. Cum eviți ungiul mort în retrovizoare și cum parchezi fără probleme în orice poziție?

Chiar și cei mai experimentați șoferi nu știu unele mici trucuri care le pot face șofatul mai sigur și mai plăcut. Iată câteva astfel de trucuri care vă vor ajuta să conduceți cu ușurință, să evitați situațiile periculoase și să deveniți un șofer mai singur pe abilitățile sale.

De ce se pune orez la varza murată. Secretul, dezvăluit de marile gospodine

Deja am trecut de jumătatea lunii octombrie, iar în această perioadă din an, gospodinele din țara noastră se ocupă de pregătitul murăturilor pentru iarnă. De-a lungul României vom găsi nenumărate rețete de murături, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Însă, un truc ingenios este folo...

A fost descoperită o nouă lume! Arheologii confirmă vechi mituri zapotece

O echipă de arheologi din cadrul Proiectului Lyobaa a realizat o descoperire revoluționară sub situl arheologic Mitla, situat în Valea Oaxaca, Mexic. 

ÎPS Teodosie, nou derapaj: preotul cere oamenilor să nu asculte de doctori în post: „Nu au pregătire duhovnicească. Nu mâncarea de dulce te face sănătos”

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, îi contrazice pe medicii care le recomandă anumitor pacienţi să nu ţină post, afirmând că „mâncarea de dulce” le poate face mai rău şi că medicii nu au pregătire duhovnicească.

Cei 3 copii dispăruţi în judeţul Hunedoara, aduşi în ţară împreună cu tatăl lor. Minorii au fost preluați de Protecția Copilului: primele IMAGINI

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian au ajuns în țară și au fost preluați de angajatii de la Protecția Copilului. Surse spun că Adrian Marțian este suspectat că și-a răpit proprii copii și că a trecut împreună cu ei granița ilegal, motiv pentru care procurorii ar fi cerut arestarea sa în...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.