Marea Neagra a devenit sangerie, peste noapte! Ce spun biologii despre algele fluorescente - VIDEO

Marea Neagra a devenit sangerie, peste noapte! Ce spun biologii despre algele fluorescente - VIDEO
📅 2024-10-22

În timp ce adulții se întrebau dacă o fi vorba de poluare, copiii au asociat priveliștea cu sângele. 

Totul are, însă, o explicație. ”E posibil să fie vorba de alge brune, fie măcinate, fie unicelulare”, a declarat, pentru Focus Press, biologul Adrian Bîlbă.

Noaptea, aceleași alge devin fluorescente, spre încântarea turiștilor. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Cel mai bine plătit pensionar special din România: pensie de 70.000 de lei brut pe lună

Cel mai bine plătit pensionar special este un fost magistrat care luna trecută a încasat o pensie de serviciu de aproximativ 70.000 de lei brut, echivalentul a aproximativ 14.000 de euro. În total, în România, sunt aproximativ 12 mii de persoane care primesc pensii speciale. 

Premieră în UE. România introduce licență pentru absolut toate produsele aduse din Ucraina

Din cauza produselor, în special alimentare, importate la prețuri derizorii, Ministerul Agriculturii va introduce o licență obligatorie pentru absolut orice produs care este adus din Ucraina.

Adolescent de 15 ani, cercetat de poliție după ce apare într-un clip online în timp ce trage cu pistolul. Scene șocante în Sectorul 5 din Capitală

Un adolescent de 15 ani este cercetat de poliţişti, după ce pe o platformă online a fost postat un videoclip în care se observă cum, dintr-un autoturism, o persoană aflată în dreapta şoferului ar executa focuri de armă în Sectorul 5.

Chec cu dovleac și nucă. O rețetă ideală pentru finalul lunii octombrie

Rețetă de chec cu dovleac și nucă. Un desert simplu și gustos, ideal pentru sezonul rece, mai ales când toamna se așterne și aroma condimentelor umple aerul. Dovleacul devine ingredientul vedetă al sezonului. Îmbinând gustul dulce și bogat al dovleacului cu crocanta nucă, acest chec este o aleger...

Marea Neagră a devenit sângerie, peste noapte! Ce spun biologii despre algele fluorescente - VIDEO

Constănțenii care au avut drum prin Portul Tomis au putut observa, zilele acestea, că apa mării are o culoare neobișnuită, brun-roșcată.

România, fruntașă într-un top sumbru. Suntem primii în UE la numărul de oameni care mor înecați

România ocupă locul fruntaș într-un top sumbru: Unu din cinci decese prin înec din Uniunea Europeană se petrece la noi în țară.

Percheziții la MAFIA gunoaielor! Indivizii care dau foc ilegal deșeurilor noaptea, vizați. Razie din elicopter

Sunt percheziții de amploare la mafia gunoaielor, marți. Vizați sunt indivizii care dau foc ilegal deșeurilor noaptea și poluează toate localitățile pe o raza de zeci de kilometri. Mascații și procurorii au descins la peste 70 de locuințe din județul Dâmbovița și sunt căutați și interlopi contrab...

Muzicianul Janusz Olejniczak, care a cântat în filmul de Oscar „The Pianist”, a murit. Este doliu uriaș în lumea artistică

Muzicianul şi profesorul polonez Janusz Olejniczak, care a interpretat părţile de pian în filmul „The Pianist” - premiat cu Oscar în 2002 - a murit la vârsta de 72 de ani.

Cum pot fi plătite în rate facturile la energie

Românii vulnerabili pot plăti datoriile către furnizori în rate. Potrivit unui ordin al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, oamenii pot cere furnizorului plata eșalonată a facturii. 

Ce spune zâmbetul despre un om. Cum îți dai seama când o persoană are un comportament fals

Ce spune zâmbetul despre un om. Gesturi care trădează gândurile și sentimentele interlocutorului. Ce spune limbajul non-verbal despre un om. La ce trebuie să fii atent când te afli într-o situație de comunicare cu un interlocutor.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.