Cum sa tii moliile la distanta. Solutii naturale de indepartare a acestor insecte nedorite

Cum sa tii moliile la distanta. Solutii naturale de indepartare a acestor insecte nedorite
📅 2024-10-23

Soluții naturale de a scăpa de molii

Naftalina reprezentau cea mai buna solutie in trecut, însă, puteți apela și la soluții naturale. Printre acestea se se numără uleiul esential de cedru. O sa fie nevoie sa pui 250 ml de apa intr-un recipient cu pulverizator, peste care adaugi 4-5 picaturi de ulei esential de cedru, scrie cumsa.ro

Amesteca apoi foarte bine solutia si pulverizeaza in locurile unde moliile ar putea aparea. Spre exemplu, intr-un sifonier unde iti tii hainele, in crapaturile din pereti sau in locurile unde tii mancarea pentru animale ori semintele pentru pasari.

O alternativa la uleiul esential de cedru il reprezinta saculetii in care sa pui un amestec de ierburi. De exemplu, poti pune rozmarin, cimbru, cuisoare, lavanda si frunze de dafin. Acesti saculeti se pot agata in sifonier si vor tine moliile la distanta.

Mai poti folosi uleiuri esentiale din ierburile pe care le-am mentionat mai sus si apoi sa le pui in apa. Dupa asta, pulverizeaza solutia in locurile pe unde pot aparea moliile.

Si otetul este eficient pentru a combate moliile datorita faptului ca ouale si larvele insectelor nu pot supravietui intr-un mediu acid. Totusi, tine cont ca otetul poate afecta suprafetele de metal, piatra sau parchetul din lemn masiv atunci cand este folosit, conform sursei precizate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Hrebenciuc, sforarul-șef, NU neagă discuția cu Becali: "Am dreptul la opinie!" - Strategia murdară făcută de PSD

Gigi Becali dinamitează strategia PSD din alegeri! Omul de afaceri confirmă toate acuzațiile PNL privind „planul Hrebenciuc”. Într-o reacție oferită în exclusivitate postului nostru de televiziune, Viorel Hrebenciuc nu a negat că a avut anumite discuții cu Becali.  

Decizie fără precedent pentru Bill Gates. Cui i-a donat 50 de milioane de dolari

Miliardarul american Bill Gates, cunoscut ca mare filantrop, dar și împătimit al științei, pentru care a donat sume importante, a schimbat destinația banilor. A dat 50 de milioane de dolari pentru campania Kamalei Harris.

Orașul care detronează Bucureștiul: Are cele mai scumpe locuințe și credite imobiliare din România

De multă vreme Bucureștiul a căzut pe locul secund în topul orașelor din România cu cele mai scumpe locuințe. Capitala Ardealului este lider absolut, de ceva ani. Acolo întâlnești cele mai mari prețuri, dar iei și cele mai scumpe credite de la bancă.

Unde e obligatoriu să ții orhideele din casă, pe timp de iarnă. Greșeala pe care o fac majoritatea gospodinelor: riscă să nu mai înflorească și chiar să se usuce

Orhideele sunt unele dintre cele mai apreciate plante de apartament datorită frumuseții și eleganței lor. Însă, în ciuda aspectului delicat, ele pot fi destul de pretențioase, mai ales în sezonul rece.

Cum să ții moliile la distanță. Soluții naturale de îndepărtare a acestor insecte nedorite

Cum să ții moliile la distanță. Soluții naturale de îndepărtare a acestor insecte nedorite. Iată ce trebuie să faci.

Tragedie în Portul Constanța: un bărbat a MURIT după ce a căzut de la 8 metri înălțime. Poliția și ITM anchetează cazul

Incident grav în Portul Constanța. Un bărbat a murit, miercuri, după ce a căzut de pe un pod, de la o înalțime de aproximativ 8 metri. Pentru moment, cauzele producerii acestei tragedii sunt incerte. Poliția și ITM Constanța au demarat cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs decesul.  

Reacția HALUCINANTĂ a antrenorului de bob acuzat că își obliga sportivele să se prostitueze

Paul Neagu, antrenorul lotului naţional de bob şi sanie, a declarat, miercuri, că este surprins de acuzaţiile la adresa sa, referitoare la faptul că şi-ar fi obligat sportivele să se prostitueze, el precizând că este nevinovat.

Cine este Viorel Hrebenciuc, omul pe care Gigi Becali îl consideră „deschizătorul de uși” pentru Marcel Ciolacu VIDEO

Gigi Becali a provocat un adevărat tsunami politic după declarațiile în exclusivitate de la Realitatea Plus. Finanțatorul FCSB îl indică pe Viorel Hrebenciuc drept omul care coordonează campania lui Marcel Ciolacu la prezidențiale.

Detaliul care îl trage în jos pe Ciolacu în bătălia pentru Cotroceni: "Am o reținere, nu stăpânesc foarte bine..."

Premierul Marcel Ciolacu este "certat" cu limba engleză. A recunoscut-o chiar de în repetate rânduri. În cea mai recentă apariție la un post de radio, Ciolacu, care este și candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a refuzat să-și facă o scurtă descriere în engleză. "Am o reţinere şi este normal...

Consumul de cofeină poate diminua grăsimea corporală și scădea riscul de a dezvolta diabet de tip 2

Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Iată la ce concluzie au ajuns oamenii de știință, în urma unor cercetări.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.