Bucurestiul, mica Venetie din Balcani, dupa o ploaie de numai cateva minute! FOTO/VIDEO

Bucurestiul, mica Venetie din Balcani, dupa o ploaie de numai cateva minute! FOTO/VIDEO
📅 2024-10-18

După o ploaie torențială de numai câteva minute, Bucureștiul s-a transformat în oraș plutitor. Canalizarea, veche de peste 60 de ani și totalmente nemodernizată, nu face față unui nivel pluvial puțin peste normal. 

Așa că, străzile și casele inundate devin o imagine normală după astfel de căderi de apă. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

7 trucuri UTILE pe care nu le înveți la școala AUTO. Cum eviți ungiul mort în retrovizoare și cum parchezi fără probleme în orice poziție?

Chiar și cei mai experimentați șoferi nu știu unele mici trucuri care le pot face șofatul mai sigur și mai plăcut. Iată câteva astfel de trucuri care vă vor ajuta să conduceți cu ușurință, să evitați situațiile periculoase și să deveniți un șofer mai singur pe abilitățile sale.

De ce se pune orez la varza murată. Secretul, dezvăluit de marile gospodine

Deja am trecut de jumătatea lunii octombrie, iar în această perioadă din an, gospodinele din țara noastră se ocupă de pregătitul murăturilor pentru iarnă. De-a lungul României vom găsi nenumărate rețete de murături, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Însă, un truc ingenios este folo...

A fost descoperită o nouă lume! Arheologii confirmă vechi mituri zapotece

O echipă de arheologi din cadrul Proiectului Lyobaa a realizat o descoperire revoluționară sub situl arheologic Mitla, situat în Valea Oaxaca, Mexic. 

ÎPS Teodosie, nou derapaj: preotul cere oamenilor să nu asculte de doctori în post: „Nu au pregătire duhovnicească. Nu mâncarea de dulce te face sănătos”

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, îi contrazice pe medicii care le recomandă anumitor pacienţi să nu ţină post, afirmând că „mâncarea de dulce” le poate face mai rău şi că medicii nu au pregătire duhovnicească.

Cei 3 copii dispăruţi în judeţul Hunedoara, aduşi în ţară împreună cu tatăl lor. Minorii au fost preluați de Protecția Copilului: primele IMAGINI

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian au ajuns în țară și au fost preluați de angajatii de la Protecția Copilului. Surse spun că Adrian Marțian este suspectat că și-a răpit proprii copii și că a trecut împreună cu ei granița ilegal, motiv pentru care procurorii ar fi cerut arestarea sa în...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.