Gloria Buzău și-a găsit antrenor! Cine îi ia locul lui Andrei Prepeliță și când semnează

Gloria Buzău și-a găsit antrenor! Cine îi ia locul lui Andrei Prepeliță și când semnează
📅 2024-09-16

La doar câteva ore de la anunțul despărțirii de Andrei Prepeliță, antrenorul promovării în primul eșalon, Gloria Buzău a anunțat numele noul tehnician al echipei din Crâng.

Eugen Neagoe, liber de contract din primăvară, după ce s-a despărțit de divizionara secundă FC Argeș, îi va lua locul lui Andrei Prepeliță pe banca buzoienilor.

Gloria Buzău și-a găsit antrenor! Eugen Neagoe îi ia locul lui Andrei Prepeliță

La mai puțin de trei ore de la demiterea lui Andrei Prepeliță, nou-promovata Gloria Buzău a anunțat numele antrenorului care a preluat echipa de pe ultimul loc din Superligă. Până la urmă a fost ales Eugen Neagoe, deși pe lista scurtă s-a aflat și Mihai Teja.

Venirea lui Neagoe ar putea însemna, foarte probabil, și venirea lui Gheorghiță Geolgău în funcția de președinte al clubului, așa cum Prosport a anunțat cu o zi în urmă. Fostul mare jucător oltean este angajat al FRF și va purta discuția finală cu oficialii buzoieni după întoarcerea cu naționala din Kosovo.

Joi, 5 septembrie, Eugen Neagoe va fi prezentat drept noul antrenor al echipei în cadrul unei conferințe de presă la stadionul Gloria din Buzău.

„AS FC Buzău organizează joi, 5 septembrie, o conferinţă de presă care va avea ca scop prezentarea noului staff tehnic al Gloriei Buzău. La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media vor participa domnii Cristian Ceauşel (vicepreşedinte Comitet Director) şi Eugen Neagoe (antrenor principal). Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a clubului SCM Gloria Buzău, Stadionul Gloria”, a transmis clubul pe rețelele sociale.

Pentru Gloria Buzău, „lanterna roșie” a Superligii, urmează meciul din deplasare cu Oțelul Galați, în cadrul etapei a noua, dispută programată sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 18.45.

Mesajul de despărțire pentru antrenorul care a obținut promovarea în Superligă

După un început promițător la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, Gloria Buzău s-a stins ușor, ușor și a ajuns pe ultimul loc în clasamentul Superligii. Eșecul din prelungiri de pe terenul Unirii Slobozia, scor 1-2, i-a decis soarta antrenorului Andrei Prepeliță. În total, tehnicianul a obținut următorul palmares la debutul în această stagiune: o victorie, două remize și cinci înfrângeri.

„Mulţumim, Andrei Prepeliţă! Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale. Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, a anunțat clubul din Crâng pe pagina oficială de Facebook.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în Rapid Bucureşti – U Cluj

Marius Șumudică a făcut un gest de disperare, după ce fundașul în care avea cea mai mare încredere, Chirstopher Braun, a faultat în propriul careu în Rapid Bucureşti – U Cluj. Rapid a revenit pe […] The post Gestul de disperare al lui Marius Şumudică, după ce Braun a făcut penalty în ...

Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri”

Gigi Becali a transferat atacantul cu care vrea să domine Superliga și a anunțat că acesta va marca 25 de goluri în acest sezon. FCSB a avut o campanie de transferuri în care a investit […] The post Gigi Becali a transferat un atacant care va uimi România: „Va marca 25 de goluri” appeared f...

Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga. Lecție de fotbal predată de Neluțu Sabău pe Giulești în fața unui Marius Șumudică fără replică!

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-2, în etapa a 9-a din Superliga...

Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren! Lovitură grea pentru român

Lovitură grea pentru Valentin Mihăilă. Mijlocașul ofensiv al Parmei, a ieșit accidentat și scos pe brațe, în meciul pe care echipa sa l-a cedat cu Udinese, scor 2-3. Internaționalul român, autor a unei pase de […] The post Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos pe brațe de pe teren!...

Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a venit niciodată la un meci”. EXCLUSIV

Andrei Prepeliță, demis recent de la Gloria Buzău, a povestit în premieră că tatăl său a fost extrem de critic cu el încă de la începuturile în fotbal și nu a venit niciodată la meciurile […] The post Andrei Prepeliță, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „A fost mereu critic cu mine! N-a...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..