Gigi Becali l-a făcut praf pe fotbalistul naționalei României. N-a mai contat că a jucat la FCSB: "Băgam portar în locul lui! Nu ştiu cum a rezistat Lucescu"

Gigi Becali l-a făcut praf pe fotbalistul naționalei României. N-a mai contat că a jucat la FCSB: "Băgam portar în locul
📅 2024-10-18

Deși naționala României a plecat cu toate cele trei puncte din Lituania, scor 2-1, Gigi Becali a pus tunurile pe Deian Sorescu. N-a contat nici măcar că acesta a evoluat pentru FCSB.

Mircea Lucescu l-a trimis în teren pe postul de fundaș stânga, în condițiile în care titularul de drept, Nicușor Bancu, era suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, dar decizia s-a dovedit mai degrabă neinspirată. Drept dovadă, site-urile de specialitate i-au oferit cea mai mică notă din tabăra tricolorilor.

Gigi Becali n-a avut milă de Sorescu după Lituania – România 1-2

În locul selecționerului, Becali l-ar fi schimbat la pauză pe Sorescu fără să stea o clipă pe gânduri. Chiar și în cazul în care nu ar fi avut altă soluție decât să introducă unul dintre portarii de pe bancă în flancul stâng al apărării.

„Jucător care nu mi-a plăcut aseară şi m-a enervat, să mă ierte, dar mă răcoresc să spun, a fost ăsta, Sorescu. Bă, toate să le pierzi? Toate, toate.

Nu ştiu cum a rezistat Lucescu. Eu băgam portar în locul lui. Îl scoteam şi băgam portarul dacă n-aveam pe cine. Hai, că pauza o prindea, că nu poţi să faci aşa la naţională, dar mai venea după pauză?

Lasă că n-a jucat, dar să le pierzi pe toate? Să joci toate contra? Mă gândeam că Lucescu, săracul, nu are ce să facă”, a declarat latifundiarul din Pipera pentru fanatik.ro.

Nici Mihai Stoica nu l-a iertat: „Chiar să nu ai nicio idee acolo?”

Analizând jocul echipei naționale, Mihai Stoica, a lansat la rândul său un atac la adresa lui Deian Sorescu, din cauza greșelilor comise pe faza ofensivă. Cu atât mai mult cu cât fostul jucător al FCSB-ului și căpitan dinamovist a evoluat de nenumărate ori în carieră pe postul de extremă stânga.

„Patru meciuri, patru victorii. Prima victorie, de cinci stele în Kosovo, a doua de trei stele cu Lituania. Patru stele în Cipru şi acum e meciul în care am arătat poate cel mai puţin bine cu Mircea Lucescu, dar am avut 9-0 raportul de cornere, pe un teren prost, dar cu câţiva jucători care şi-au demonstrat limitele.

Mă doare să spun, să ajungi, Sorescu, în asemenea poziţii. Nu ai jucat fundaş stânga, dar ai jucat atacant lateral stânga în multe meciuri. Chiar să nu ai nicio idee acolo? Mulţi jucători cu erori personale, chiar şi cei din compartimentul defensiv”, a spus managerul general al formației din Berceni, la Prima Sport.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Gigi Becali l-a făcut praf pe fotbalistul naționalei României. N-a mai contat că a jucat la FCSB: „Băgam portar în locul lui! Nu ştiu cum a rezistat Lucescu”

Deși naționala României a plecat cu toate cele trei puncte din Lituania, scor 2-1, Gigi Becali a pus tunurile pe Deian Sorescu. N-a contat nici măcar că acesta a evoluat pentru FCSB. Mircea Lucescu l-a […] The post Gigi Becali l-a făcut praf pe fotbalistul naționalei României. N-a mai conta...

Elisabeta Lipă a reacţionat când a auzit despre contabila de la Federația de Canotaj care ar lua 162.000 premiere pentru Jocurile Olimpice

Elisabeta Lipă, șefa Agenției Naționale pentru Sport, a reacționat după acuzele fostului ministru Eduard Novak, care susține că o contabilă a federației de canotaj ar urma să fie premiată cu 162.000 de euro după Olimpiada […] The post Elisabeta Lipă a reacţionat când a auzit despre contabil...

De ce a dispărut de la TV milionarul Dan Şucu

Acționarul majoritar al clubului Rapid București, Dan Șucu, a dezvăluit de ce în ultima perioadă nu mai apare la TV. Milionarul a explicat că fiecare om de la Rapid trebuie să transmită mesajele pe domeniul […] The post De ce a dispărut de la TV milionarul Dan Şucu appeared first on Prosport.

Mircea Lucescu a reuşit imposibilul cu Gigi Becali! Miliardarul nu mai credea că e posibil: „Am şi eu o bucurie”

Gigi Becali a vorbit despre ceea ce înseamnă, pentru el, revenirea lui Mircea Lucescu la naționala României. Mircea Lucescu a revenit, la conducerea „tricolorilor, în această vară, după ce Edi Iordănescu a ales să părăsească […] The post Mircea Lucescu a reuşit imposibilul cu Gigi Becali! M...

Daniel Pancu nu se joacă şi a anunțat decizia imediată pe care a luat-o după ce Rareş Ilie a înjurat Steaua, în Giuleşti, la meciul României U21

Rareș Ilie s-a numărat printre artizanii victoriei care i-a adus României U21 biletele pentru Campionatul European din 2025, dar a fost și în centrul unor scene mai puțin plăcute. În minutul 76, când a părăsit […] The post Daniel Pancu nu se joacă şi a anunțat decizia imediată pe care a lua...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.