Mircea Lucescu a reuşit imposibilul cu Gigi Becali! Miliardarul nu mai credea că e posibil: „Am şi eu o bucurie”

Mircea Lucescu a reuşit imposibilul cu Gigi Becali! Miliardarul nu mai credea că e posibil: „Am şi eu o bucurie”
📅 2024-10-18

Gigi Becali a vorbit despre ceea ce înseamnă, pentru el, revenirea lui Mircea Lucescu la naționala României.

Mircea Lucescu a revenit, la conducerea „tricolorilor, în această vară, după ce Edi Iordănescu a ales să părăsească postul de selecționer. Sub comanda lui „Il Luce”, naționala României a înregistrat victorii pe linie, în cele patru meciuri disputate, până acum, în Liga Națiunilor.

Gigi Becali, declarații neașteptate despre Mircea Lucescu

Gigi Becali susține că, de când a revenit Mircea Lucescu pe banca „tricolorilor”, s-a legat afectiv de naționala României și îi „ține pumnii” la fiecare meci, lucru care nu se întâmpla în mandatul lui Edi Iordănescu.

„Nu știu cine va fi atacantul naționalei. Pe mine nu prea mă interesează. Eu știu valoarea lui Bîrligea și mă interesează ce face la mine. E bine că de când a venit Mircea Lucescu am început să am și eu o bucurie la echipa națională.

Mă bucur și țin pumnii. Până acum nu țineam pumnii. Așa este normal, să fii om, să ții cu fotbalul tău, cu țara ta, dar până acum nu mă interesa.

S-au întâmplat niște lucruri, dar Mircea Lucescu e un om de calitate, omul își vede de treaba lui, își face meseria cum trebuie. Nu poți să zici de Lucescu despre faptul că are interese. Am încredere 500%, nu 100%.

Am spus de la început. Ce poți să-i spui? Patru meciuri câștigate. Le-a câștigat categoric. Nu că a avut noroc. Victoria a fost victorie. Se vede că echipa joacă, avem faze de poartă, combinații.

Fotbal, fotbal se joacă. Nu mai jucăm cu 6-7 în apărare. La noi este inițiativa, noi suntem cu fundașii la centrul terenului. Așa îmi place mie fotbalul”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Mircea Lucescu, fericit după victoria cu Lituania

Marți, România a învins-o, în deplasare, pe Lituania, 2-1, în etapa a 4-a din Liga Națiunilor. La finalul meciului, Mircea Lucescu s-a declarat extrem de fericit pentru victoria obținută și a vorbit în termeni laudativi despre mai mulți „tricolori”.

„Un meci dificil, ne așteptam la acest lucru. O echipă care juca ultima șansă, încerca să nu retrogradeze în competiție. Am fost precauți, am plecat cu un handicap. Nu știu dacă a fost un penalty valabil, și arbitrul a ezitat. Am avut ocazii, acum trei zile am jucat la 30 de grade, acum am venit în aceste condiții. Acest lucru afectează randamentul jucătorilor. Am reușit să câștigăm dueluri la mijlocul terenului și am împiedicat adversarul să își creeze spații de accelerare. Am avut ezitări, greșeli. Poate că presiunea a făcut ca uneori să luăm decizii greșite în ceea ce privește construcția jocului. Fiecare jucător poate fi important pentru a duce acțiunea la finalizare. Drăgușin a făcut-o, a înțeles, a ieșit pe spații libere. Sunt mulțumit de el, de Drăguș, care a făcut un meci extraordinar.

Contează sfaturile pe care le primește. Nu a fost egoist, nu a pierdut mingea aiurea. A atacat spațiile libere, a atacat în zonă centrală, s-a bătut cu acești jucători înalți. Jucăm să câștigăm, avem această obligație. Orice victorie ne dă încredere pentru viitor. Eu cred că băieții, dacă vor continua pe acel drum, vor avea încredere imensă”, a spus Mircea Lucescu, la finalul meciului cu Lituania.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Elisabeta Lipă a reacţionat când a auzit despre contabila de la Federația de Canotaj care ar lua 162.000 premiere pentru Jocurile Olimpice

Elisabeta Lipă, șefa Agenției Naționale pentru Sport, a reacționat după acuzele fostului ministru Eduard Novak, care susține că o contabilă a federației de canotaj ar urma să fie premiată cu 162.000 de euro după Olimpiada […] The post Elisabeta Lipă a reacţionat când a auzit despre contabil...

De ce a dispărut de la TV milionarul Dan Şucu

Acționarul majoritar al clubului Rapid București, Dan Șucu, a dezvăluit de ce în ultima perioadă nu mai apare la TV. Milionarul a explicat că fiecare om de la Rapid trebuie să transmită mesajele pe domeniul […] The post De ce a dispărut de la TV milionarul Dan Şucu appeared first on Prosport.

Mircea Lucescu a reuşit imposibilul cu Gigi Becali! Miliardarul nu mai credea că e posibil: „Am şi eu o bucurie”

Gigi Becali a vorbit despre ceea ce înseamnă, pentru el, revenirea lui Mircea Lucescu la naționala României. Mircea Lucescu a revenit, la conducerea „tricolorilor, în această vară, după ce Edi Iordănescu a ales să părăsească […] The post Mircea Lucescu a reuşit imposibilul cu Gigi Becali! M...

Daniel Pancu nu se joacă şi a anunțat decizia imediată pe care a luat-o după ce Rareş Ilie a înjurat Steaua, în Giuleşti, la meciul României U21

Rareș Ilie s-a numărat printre artizanii victoriei care i-a adus României U21 biletele pentru Campionatul European din 2025, dar a fost și în centrul unor scene mai puțin plăcute. În minutul 76, când a părăsit […] The post Daniel Pancu nu se joacă şi a anunțat decizia imediată pe care a lua...

Mircea Lucescu l-a certat 15 minute la telefon pe Daniel Pancu pentru că a luat cartonaşul roşu. Apoi, brusc, s-a întâmplat ceva uimitor

Daniel Pancu, selecționerul naționalei de tineret, a povestit cum a fost muștruluit timp de un sfert de oră la telefon de către Mircea Lucescu după ce a fost eliminat în partida cu Elveția, când a […] The post Mircea Lucescu l-a certat 15 minute la telefon pe Daniel Pancu pentru că a luat c...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.