Gică Hagi a anunțat când îi va da răspunsul lui Răzvan Burleanu despre preluarea naționalei României!

Gică Hagi a anunțat când îi va da răspunsul lui Răzvan Burleanu despre preluarea naționalei României!
📅 2024-09-08

Prima opțiune a Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer, Gică Hagi, a anunțat când îi va da răspunsul lui Răzvan Burleanu despre preluarea naționalei României.

Gică Hagi este prima opțiune a lui Răzvan Burleanu în ceea ce privește funcția de selecționer, care va fi vacantă începând cu 1 august.

Gică Hagi a anunțat public când anume îi va da răspunsul lui Răzvan Burleanu despre preluarea naționalei României

Mandatul lui Edi Iordănescu la naționala României expiră pe 31 iulie, dar tehnicianul a infomat, deja, că nu va continua în funcție. Primul pe lista FRF și a lui Răzvan Burleanu este Gică Hagi, iar acesta va da un răspuns duminică seară.

„Nu știu, vom vedea. Vorbim de meciul cu Botoșani. După meciul cu Botoșani, cu siguranță voi anunța decizia pe care am luat-o.

E un meci important. Hai să ne concentrăm și după meci veți auzi în ce direcție, dar, vă dați seama, că e un proiect important la Constanța”, a anunțat Gică Hagi, la conferința de presă de dinaintea confruntării.

Meciul dintre Farul Constanța și FC Botoșani, care va conta pentru etapa a treia din Superliga, are loc duminică, 28 iulie, de la ora 19:00.

Meme Stoica vrea ca Hagi să fie noul selecționer, dar nu crede că mutarea se va realiza

Mulți oameni din fotbalul românesc nu cred că Gică Hagi va lăsa Farul, proiectul lui de suflet, pentru un al doilea mandat la echipa națională a României. Unul dintre aceștia este Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

„Eu simt că Hagi nu vine la naţională. Nu vine, pentru că el este un tip prea serios şi nu cred că i-ar ajunge 24 de ore să fie un selecţioner cum îşi doreşte el şi să fie şi patron-antrenor la Farul.

Pe partea administrativă e Gică Popescu, acolo nu se pune problema. Iar dacă şi-ar găsi Hagi un antrenor căruia să-i dea credit total şi să-şi ia totul de pe cap, să rămână doar acţionar principal la Farul, cred că ar veni”, a spus Stoica, potrivit Prima Sport.

Cristi Munteanu este adeptul numirii lui Gică Hagi la naționaa României

Oficialul campioanei recunoaște, însă, că Gică Hagi este cel mai potrivit pentru a prelua naționala de fotbal a României, deoarece, în opinia lui, este singurul care poate califica prima reprezentativă a țării noastre la Campionatul Mondial din 2026. Competiția va fi organizată de Canada, Statele Unite și Mexic.

În schimb, Cristi Munteanu, președintele Oțelului Galați, vrea ca Hagi să fie noul selecționer, dar dintr-un alt motiv: preferă ca Dorinel Munteanu, și el vizat pentru funcție, să rămână la echipa de la Dunăre.

„M-am gândit la lucrul ăsta, dar îmi doresc foarte tare să rămână la Galați. A început un lucru frumos aici și sunt convins că are multe lucruri de făcut. Să meargă Hagi sau cine o dori. Eu cred că Hagi o să meargă la echipa națională, așa că lăsați-l pe Dorinel la Galați, că avem mare nevoie de el”, a spus fostul poritar după FCSB – Oțelul 0-2.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Situație neașteptată: un român poate deveni campion mondial în WRC în acest weekend

Norbert Maior este lider autoritar în divizia juniorilor la Acropole Rally, ultima etapă a sezonului de juniori, și dacă va câștiga poate deveni campion mondial, însă depinde de jocul rezultatelor celorlalți contracandidați. După ce a […] The post Situație neașteptată: un român poate deveni...

Aryna Sabalenka este „regină” la US Open! Al treilea titlu de Mare Șlem din cariera belarusei

Jucătoarea belarusă de tenis Aryna Sabalenka (2 WTA, cs 2) a câștigat titlul la US Open, ajudecându-și al treilea trofeu de Mare Șlem al carierei. A doua jucătoare de tenis a lumii, Aryna Sabalenka, a […] The post Aryna Sabalenka este „regină” la US Open! Al treilea titlu de Mare Șlem din c...

„Mă îndoiesc că asta îi cere Postecoglou la Tottenham!”. Radu Drăguşin, pus la zid pentru greşelile flagrante din Kosovo – România 0-3

Radu Drăgușin a fost pus la zid pentru greșelile flagrante din Kosovo – România 0-3 de un fost internațional român care nu crede că Ange Postecoglou îi cere să se comporte așa la Tottenham. Naționala […] The post „Mă îndoiesc că asta îi cere Postecoglou la Tottenham!”. Rad...

„Am refuzat ofertă de 2.500.000 de euro”. Atacantul lui Adrian Mititelu, pe care Gigi Becali a pus ochii pentru FCSB, are un preț prohibitiv: 4.000.000 de euro

Atacantul lui Adrian Mititelu, pe care Gigi Becali a pus ochii pentru FCSB, care un preț prohibitiv, de 4.000.000 de euro. Gigi Becali (66 de ani) a pus ochii pe Vladislav Blănuță (22 de ani), […] The post „Am refuzat ofertă de 2.500.000 de euro”. Atacantul lui Adrian Mititelu, pe care Gigi...

„Gratuitate”. Ce români vor putea beneficia de cursuri de patinaj, fără să plătească, pe noua „bijuterie” de 10.000.000 de euro inaugurată în București

Pe noua „bijuterie” de 10.000.000 de euro inaugurată în București unele persoane pot beneficia de cursuri de patinaj. Copii de până la 12 ani nu vor plăti niciun leu pentru a beneficia de cursuri de […] The post „Gratuitate”. Ce români vor putea beneficia de cursuri de patinaj, fără să plăt...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..