„Gratuitate”. Ce români vor putea beneficia de cursuri de patinaj, fără să plătească, pe noua „bijuterie” de 10.000.000 de euro inaugurată în București

„Gratuitate”. Ce români vor putea beneficia de cursuri de patinaj, fără să plătească, pe noua „bijuterie” de 10.000.000
📅 2024-09-16

Pe noua „bijuterie” de 10.000.000 de euro inaugurată în București unele persoane pot beneficia de cursuri de patinaj.

Copii de până la 12 ani nu vor plăti niciun leu pentru a beneficia de cursuri de patinaj pe noua „bijuterie” de 10.000.000 de euro inaugurată în București.

Cine sunt românii care vor beneficia de cursuri gratuite de patinaj, pe noua „bijuterie” de 10.000.000 de euro inaugurată în București

Pe 31 august a fost înaugurat în București primul patinoar construit în capitala țării în ultimii 12 ani. Este vorba despre Berceni Arena, cu o capacitate de 800 de locuri. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a făcut un anunț important. Astfel, toți copiii cu vârsta de până în 12 ani vor avea gratuitate la cursurile de inițiere de patinaj.

„Patinoarul Berceni Arena, singura astfel de facilitate sportivă existentă în București, inaugurat acum câteva zile cu prilejul disputării Supercupei la hochei pe gheață, devine, din octombrie, casa sporturilor pe gheață din București.

Interesul crescut al comunității în vederea practicării sporturilor pe gheață în sistem profesionist și de agrement necesită organizarea juridică a obiectivului de investiții sub forma unei entități economice de sine-stătătoare, procedură care se va încheia la sfârșitul acestei luni”, a mai transmis el.

Calendarul de evenimente și proiecte de pe Berceni Arena va fi definitivat în scurt timp

Primul eveniment care a fost găzduit pe noul patinoar din Capitală a fost Supercupa României la hochei pe gheață. ACSH Gheorgheni a învins Corona Brașov cu 4-3, după prelungiri (1-1, 1-1, 1-1; 1-0), golul victoriei fiind marcat de Evan Wardley.

Băluță a mai făcut cunoscut faptul că în scurt timp va fi definitivat, în parteneriat cu FR de Hochei pe Gheață, Agenția Națională pentru Sport, reprezentanți ai cluburilor și școlilor cu activitate sportivă în domeniu, calendarul de evenimente și proiecte care se vor derula pe gheața Patinoarului Berceni Arena.

„Reprezentanții cluburilor, școlilor de patinaj artistic și toate persoanele interesate să utilizeze noua arenă în sistem organizat, sunt invitați să trimită solicitări în acest sens, în format electronic, la adresa de email – [email protected]”, a scris Băluță, pe Facebook.

Simona Halep speră să fie martoră la cât mai multe inaugurări de baze sportive

La meciul dintre ACSH Gheorgheni și Corona Brașov toate cele 800 de locuri din tribune au fost ocupate. Printre numele mari prezente la eveniment s-au numărat jucătoarea de tenis Simona Halep, președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, cel al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, dar și milionarul român Ion Țiriac.

„Este bine că toată lumea se mobilizează și face sportul să fie mult mai bun și mult mai important. Orice deschidere și orice teren, orice facilitate pentru noi, sportivii, este bine venită și sper să se întâmple cât mai des aceste lucruri.

Copilașii joacă foarte bine și chiar erau foarte micuți, 4-5 ani. Este un sport frumos, l-am urmărit mereu. Nu am fost la prea multe meciuri, dar mă bucur să fiu astăzi aici. Este un lucru extraordinar”, spunea Halep la vremea respectivă.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Rapid București – U Cluj 0-1 Live Video Online în etapa a 9-a din Superliga. Pauză în Giulești. Oaspeții au dat lovitura prin Berto

Duelul dintre Rapid București și Universitatea Cluj are loc în cadrul etapei a 9-a din Superliga, de la ora 21:00, pe stadionul Valentin Stănescu, fiind primul meci „acasă” de la revenirea lui Marius Șumudică, iar […] The post Rapid București – U Cluj 0-1 Live Video Online în etapa a ...

Ultrașii lui Rapid au afișat, din nou, bannere la adresa lui Marius Șumudică! Ce mesaj a apărut în Giulești. FOTO

Ultrașii lui Rapid nu l-au uitat pe Marius Șumudică și i-au adresat un mesaj special la revenirea pe banca tehnică în Giulești. Marius Șumudică este unul dintre cei mai apreciați rapidiști și odată cu revenirea […] The post Ultrașii lui Rapid au afișat, din nou, bannere la adresa lui Marius...

Fostul antrenor al FCSB e gata să revină în Superliga

Fostul antrenor al celor de la FCSB este gata să revină pe banca unei echipe din Superliga României. Acesta pune însă o condiție importantă pentru a face acest lucru. Leo Strizu a declarat recent că […] The post Fostul antrenor al FCSB e gata să revină în Superliga appeared first on Prosport.

„Simt frustrare!”. Marius Măldărășanu, nemulțumit după UTA – Hermannstadt 1-1

Marius Măldărășanu a oferit prima reacție după UTA – Hermannstadt 1-1. FC Hermannstadt a ratat șansa de a urca pe loc de play-off, iar la finalul partidei Marius Măldărășanu s-a arătat dezamăgit că elevii săi […] The post „Simt frustrare!”. Marius Măldărășanu, nemulțumit după UTA R...

Florin Manea, discurs virulent despre patronii care intervin peste antrenori: „Sunt bulversat!”. EXCLUSIV

Nici nu au trecut nici măcar 10 etape din Superligă și mai multe echipe din primul eșalon au rămas deja fără antrenori, fapt care l-a „bulversat” total pe impresarul Florin Manea. Agentul de jucători are […] The post Florin Manea, discurs virulent despre patronii care intervin peste antreno...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..