Wayne Rooney, antrenorul echipei engleze Plymouth, suspendat un meci

Wayne Rooney, antrenorul echipei engleze Plymouth, suspendat un meci
📅 2024-10-18

Anunţul a fost făcut vineri de Federaţia Engleză de Fotbal (FA), citată de Reuters. Rooney a fost acuzat de comportament inadecvat în urma unei victorii pline de evenimente împotriva lui Blackburn, unde a fost eliminat pentru că l-ar fi insultat pe al patrulea oficial şi s-ar fi întors pe teren după ce a fost exclus.

Plymouth conducea cu 1-0 când Blackburn a marcat golul egalizator în minutul 86. Rooney şi jucătorii săi au considerat că acest gol nu ar fi trebuit să fie validat, iar fostul atacant al lui Manchester United şi al naţionalei Angliei s-a manifestat furios la adresa celui de-al patrulea oficial.

Arbitrul James Linington i-a arătat cartonaşul roşu lui Rooney, iar antrenorul în vârstă de 38 de ani a coborât pe tunelul de la Home Park, dar a revenit pe teren pentru a sărbători golul victoriei marcat de Morgan Whittaker în minutul 97.

„Wayne Rooney a primit o interdicţie de un meci şi o amendă de 5.500 de lire sterline pentru comportament necorespunzător la meciul din Campionatul EFL al lui Plymouth Argyle cu Blackburn Rovers, desfăşurat sâmbătă, 5 octombrie”, a comunicat FA într-o declaraţie.

„S-a susţinut că comportamentul managerului în jurul minutului 87 a fost necorespunzător şi/sau că a folosit cuvinte abuzive şi/sau insultătoare la adresa unui oficial de meci, ceea ce a dus la eliminarea sa. De asemenea, s-a afirmat că, după eliminare, comportamentul său a fost necorespunzător şi/sau violent. Totodată, s-a menţionat că revenirea sa pe teren după eliminare reprezintă un comportament inadecvat.”

Rooney a fost numit manager la Plymouth în luna mai. Echipa ocupă locul 14 în clasament înaintea vizitei la Cardiff City, programată pentru sâmbătă.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Ucraina cere „o reacţie puternică” din partea aliaţilor faţă de desfăşurarea Coreei de Nord

Ministrul ucrainean de Externe, Andriy Sybiga, a cerut vineri o „reacţie imediată şi puternică” din partea aliaţilor Kievului, după ce a devenit evident ajutorul dat de Coreea de Nord pentru Rusia, oferindu-i trupe şi arme.

Bursa de la Bucureşti a scăzut în fiecare şedinţă din această săptămână

Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti a înregistrat o scădere de 0,23% în şedinţa de tranzacţionare de vineri, 18 octombrie 2024, fiind a cincea sesiune consecutivă de scăderi, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Cum se raportează Putin la G20 din Brazilia, unde riscă arestarea

Cu mandat de arestare pus pe capul lui de Curtea Penală Internaţională (CPI), preşedintele rus nu va merge la G20, care se ţine în Brazilia.

Lui Guardiola i se rupe inima, după plecarea unui colaborator apropiat de la Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a comentat anunţul plecării directorului de fotbal Txiki Begiristain la sfârşitul sezonului curent: „O parte din mine pleacă, aş spune”.

O banană în fiecare zi este bună pentru om sau este prea mult? Răspunsurile experţilor

Deseori prezente în alimentaţia sportivilor datorită conţinutului de potasiu, bananele sunt utile pentru refacerea musculară şi prevenirea crampelor, dar prezintă şi puncte negative.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.